OLUM, TILSIMLARIN KRALI ve ASALARIN 8'LISI




 -Tarot Kartlarını aklınızda ki kişinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü bilmek için seçtiyseniz, Ölüm Kartı geçmişte bazı deneyimlerden geçtiğinizi, bir hasar yaşandığını ve ayrılıktan sonra şimdi duygularınızın dönüştüğünü işaret ediyor olabilir.

-Ölüm Kartının ardından seçtiğiniz 5 köşeli yıldızla sembolize edilen Tılsımların Kralı ile 5 yıl sonra belki yollarınız tekrar kesişmiş olabilir. Şimdi her ikinizde çok değiştiniz ve farklı 2 yeni insansınız. Ancak, Tılsımların Kralı genelde maddi konularda sağlam, güvenilir bir kişidir ve dış görünüşle ilgilenir. Ancak, sevgisini verirken hesapçıdır. Bu yüzden, birinden hoşlansa bile sadece kafasındaki mükemmel resme uyması halinde onu sevecek.

-Tılsımların Kralı yavaş, dikkatli ve hatta, neredeyse durağan olmak gibi özelliklere sahiptir. Fakat, Asaların 8'lisi hızlı olmakla ve kısa sürede durumu sonuçlandırmakla ilgilidir. Yani, bu 2 kart arasında acele eden bir taraf ve yavaş, hatta durağan diğer taraf arasında bir çatışma var.

-Tılsım Kral'ın oturduğa koltukta bulunduğu duruma kendini adamışlık ve maddi dünyada kendisine güveni vardır. Asaların 8'lisi duruma bağlı olarak hızlı olan şeyler, iletişim, çekicilik veya eğlence dolu kısa süreli bir ara dönemi işaret eder. Yani, Tılsımların Kralı başka birini bulmuş olsa da olmasa da bulunduğu durumdan memnun ve bunun kısa süreli bir karşılaşma olabileceğini düşünüyor olabilir.

**Asaların 8'lisi karakter olarak flörtöz, dürtüsel olarak fazla düşünmeden davranan ve belkide diğer kişi hazır olmadan gündemi ilerletmeye çalışan ve bu anlarda huzursuz olan kişidir.

**Eğer, acele etmez Tılsım Kral'ın pratikliğine ve sağlamlığına güvenirseniz ilişki muhtemelen daha sağlam temellere oturur ve istikrarlı bir hale gelebilir.

Yorumlar