OLUM ve KADER CARKI KOMBINASYONU


ÖLÜM ve KADER ÇARKI

Kader Çarkı ve Ölüm Kartının benzer tarafı her 2 kartında değişimi ve bir yenilenmeyi ifade ediyor olmasıdır. Ölüm kapanan bir kapıyı işaret ederken, Kader Çarkı olayları algılama şeklinizde içsel bir değişimi ifade ediyor

-Bu 2 kartın kombinasyonu  kapalı bir kapının ardında yaşamın farklı bir aşamasına, daha bilinçli bir aşamaya geçmeyi ifade eder. Burada kader Çarkının kontrolden çıkmış bir durumu var. Ne yaparsanız yapın Kader Çarkı ezip geçerek uzaklaşacak gibi görünüyor. Sizin için ne tür değişiklikler ve sonlar gelirse gelsin, kaosun yükselmesinin sebebi siz olmayacaksınız. Karşınıza dikilen kişiler bu çalkantıların sebebi olacak ve bu durum sizi çok rahatsız edecek.

-Yapabileceğiniz pek bir şey yok, bu yüzden fırtına geçene kadar kaybetmek bulunduğunuz yere sıkı sıkı tutunun ve her şey düzelene kadar bekleyin. Çünkü, Kader Çarkı Ölüm ile birlikte bazı meselelerin tam olarak kapanacağı anlamına geliyor.

-Ölüm Kartı Kader Çarkından önce geldiğinde bir değişim döneminden geçiyorsunuz anlamına gelir. Bu değişiklik, düşünme ve hareket etme şeklinizi etkileyecektir. Bu herkesin başına gelmesi gereken bir şeydir ve daha iyisi için, gelişmek ve geliştirmek için ilerlemek zorunda olduğumuz yolun bir parçasıdır. Başınıza gelebilecek dramatik olaylar özellikle değişimden dolayı zorlandığınız bir alanda size daha iyi zamanlar sağlayacak.

-Ölüm, bazan meselenin kalbi ise, Kader Çarkıda büyük bir etki olarak ortaya çıkabilir. Yani, daha iyi şeylere yer açmak için değişiklik gerçekleşmeden önce, Ölümü iyi şeylerle uzlaşan bir güç olarak yorumlayabiliriz. Ölümün gerçekleştiği ana kadar bilinçli olarak hissedilmese bile kasvetli şeylerin ardından, planlanmadığı halde, bazı şeyler hayal bile edemeyeceğiniz derecede daha iyiye gitmeye başlıyacak. Bu iyilikler evren tarafından  size gönderilecek.

-Ölüm Kartını Akrep Burcu, Kader Çarkını Jüpiter olarak tanımlarsak, Jüpiter Akrepte zafer anlamına gelir. Akrep Burcu deri, saç ve tırnaklardır, Jüpiterde genellikle karaciğerdir, yani bedenin dışkı ve idrar yolunun bir parçasıdır. Buradan yeterince su almadığınız ve karaciğerinizin fonksiyonlarını gerektiği gibi yerine getiremediği işaret ediliyor olabilir. Aynı zamanda alkolle ilgili bir sorun yaşadığınız da ifade ediyor olabilir.

KADER ÇARKI ve ÖLÜM

-Duygusal ilişkilerde Kader Çarkından sonra gelen Ölüm kartı kalbiniz tamamen kırılmadan önce oradan uzaklaşmanızı önerir. Size kendinizi kötü hissettiren biriyle çıkmamalısınız, çünkü bu belaya giden bir yoldur. Kader Çarkı şanslı ve iyi bir dönem demektir, ancak bir sonraki kartın Ölüm olması olumsuz ve bu yüzden anlam değişiyor. Bu karşı tarafın size olan duygularının güçlü olmadığı anlamına geliyor. Belkide geçmişini unutamıyor.

-Bu konbinasyonu çift arasında aşkın bittiğini, 2 tarafında kabul etmesi gerektiğini, konuşulacak bir şey kalmadığını ve yerini hayal kırıklığının aldığını gösteriyor. Çünkü Kader Çarkı Ateş, Ölüm su elementi ile ifade edilir ve su ateşi söndürdü. Bir ilişkide sevgi zaman içinde sürekli değişim gösterebilir ve farklı normlarda karşımıza çıkabilir, ancak Ölüm bir sondur ve Ölüm Kartı bu ilişkinin bittiğini gösteriyor.

OLUM ve ASALARIN KRALI

Yorumlar