TAROT HAMILELIK KOMBINASYONLARI


- Bir sağlık uzmanına danışmadan önce, karşınıza çıkabilecek kombinasyonları asla bir hamilelik testi olarak dikkate almamanızı açıkça belirtmek isterim. Hamilelikle ilgili tarot kombinasyonlarını derlememin sebebi tarot kartları hakkında sizi daha çok bilgilendirmekle ilgilidir.

-Doğal olarak hamilelik, tüp bebek, düşük ve kürtajlar tarot kombinasyonlarında ortaya çıkabiliyor. Burada paylaşılan bilgiler, hamilelik testleri veya tıbbi kontrollere bir alternetif olarak kullanılmamalıdır. Hamile olduğunu düşünülen bir kadına asla kötü bir mesaj verilmemelidir.

-Kartların kombinasyonlarını yorumlayarak kendinize hamilelik teşhisi koymayın. Hamilelikle ilgili farklı kartları bir araya getirerek farklı kombinasyonlar bulup bulamayacağınıza bakarak eğlenin.

-Tarot kartları arasında hamilelik ve doğurganlıkla ilgili yakından ilişkili birkaç kombinasyon vardır.
1-İmparatoriçe+Büyük Rahibe ve Güneş.
2-Büyük Rahibe+İmparatoriçe ve Ay.
3-Kupaların 9'lusu+Kupaların Ası veya Asaların Ası, hamilelik ile ilgili en önemli kombinasyonlardır. Bu kartlar içinde özellikle İmparatoriçe ve Güneş Kartları doğmak ve doğurmakla ilgilidir.

-Doğurganlığı ve yeni bir yaşamı sembolize eden 3 numaralı Arkana Majör kartı İmparatoriçe'nin üstünde hamile bir kadın vardır.
-19 numaralı Güneş kartında ise, duvarın üstündeki ayçiçekleri hamileliği ve atın üstündeki bebek doğumu sembolize eder.

-Aynı ay çiçeklerini Asaların Kraliçesi kartında da görüyoruz. Asaların Kraliçesi, yaklaşmakta olan bir hamileliği gösterir. Bu siz değilseniz, sizi etkileyecek bir akraba veya yakın bir arkadaş olabilir.
-İmparatoriçe, Büyük Rahibe ve Güneş kombinasyonunda, kartların üstündeki bütün semboller yeni bir yaşamın başlangıcını, bereketi ve doğurganlığı sembolize eder.

-Güneş Kartının üzerinde bir meleği sembolize eden bebek figürü yeni bir yaşamın başladığını anlatır. Parlayan Güneş, bu yaşamı büyümeye ve gelişmeye teşvik eder. Kasvetli bir kıştan sonra doğaya geri dönen yeşillik ve yenilenen vahşi yaşam gibidir.

-Arkana Minör Kartları içindeki bütün aslar yeni bir yaşamı veya aşkı sembolize eder. Bu kartların kendi başlarına hamileliği göstermesi beklenemez. Daha doğru bir yorum yapabilmek için etrafındaki kartların hangi anlamları sembolize ettiğine bakmak önemlidir.

-KUPA ASI, aşk için yeni bir fırsat ve genelde yeni bir başlangıç anlamına gelir. Hamilelikle ilgili bir soruya cevap olarak Kupa Ası, Kupa 3'lüsü ve Kupa Prensi hamileliğin pozitif olduğunu gösterdiği gibi, hamileliğin genel gidişinin de olumlu olduğunu ifade eder.

-Hamilelik hakkında bilgi almak için kartlara bakarken göze çarpan bir kaç kart kombinasyonu daha vardır.
1- Asaların9'lusu ile birlikte Kupaların Ası.
2- Sikkelerin 9'lusu ile birlikte Asaların Ası veya Kupaların Ası hamileliği sembolize eder.
3- Kılıçların 9'lusundan sonra Kupaların Ası ve Asaların Ası'ndan sonra Ay Kartı, sıkıntı yaratan bir hamileliği gösterir. Aynı zamanda, hamilelikte düşük veya erken doğum olasılığına karşı duyarlı olmanız konusunda sizi uyarır.

-Bir tarot açılımında Kılıç 9 karşınıza çıktığında, finansal sorunlar, stresli bir gebelik veya istenmeyen bir hamilelik düşünülmelidir. Burada, Kılıç 9'lunun stresli durumu ve problemi çözümleyen bir kart olduğunu farketmek önemlidir. Kılıçların 9'lusu, danışan kişiyi aksiliklere ve düşük olma ihtimali karşısında uyanık olmaya teşvik eder.
-Ne zaman ki, Ay ve Büyük Rahibe Kartları birlikte ortaya çıkarsa, hamilelik odaklı bir açılımda beklenmeyen faktörlerin rol oynadığı akla gelir.

-Çünkü, AY ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonları keşfedilmemiş doğurganlık sorunlarını gösterebilir. Bir kadının aylık döngüsüne atıfta bulunan Ay Kartı, bilinmeyeni ifade eder. Ay, Büyük Rahibe ile birlikte yüzeyselin altına gizlenmiş sorunları anlatır. Ayrıca, Büyük Rahibe burada danışan kişi farkında olmasada, zaten hamile olduğunu veya en kısa zaman içinde hamile kalabileceğini gösterme potansiyeline sahiptir.

-Hangi kombinasyonunun hamileliğin çok yararlı olduğunu gösterdiğini bilmek için, sezgilerinize güvenmeyi asla unutmayın. Her açılımda kartlarınıza yenilenmiş ve tazelenmiş olarak bakın. Daha önceki açılımlarda okuduklarınızdan hissettiklerinize bağlı bir yorum yapmayın. Her günün kendine ait gerçekliği farklıdır. Bazı günlerin doğruluğu başka bir günde yanıltıcı olabilir.

-KUPA 2'lisi biçimi, doğurganlığı, henüz ifade edilmemiş yaratıcılığı ve işbirliğini gösterir. Kupaların 2'lisi ve Asaların Ası, eşinizle bebek sahibi olmaya çalışıyorsanız bekleyiş bitiyor anlamına gelir. Fakat, çocuk istemiyorsanız önlemlerinizi almanızı tavsiye eder.
-Bir tarot açılımında ortaya çıkan 3 Adet Arkana Minör 7'li kart genellikle hamileliği önceden haber verir.

Kupa Ası + Apdal: Hamilelik göstergesidir.
Kupa Ası + Kupa 10: Yeni bir aile üyesinin doğuşu.
Kader Çarkı + Kupa Ası: Beklenmeyen gebelik anlamına gelir.
Güneş + Asa Ası: Bir erkek bebeğin doğumu.
Güneş + Kupa Ası: Bir kız bebeğin doğumu.
Asa Ası + İmparatoriçe: Doğurganlığı zirvede bir kadını gösterir..
Kılıç 4 + Kupa Prensi: Negatif gebelik testidir.
Asaların Ası + Kupa Prensi: Pozitif gebelik testi anlamına gelir.
Kılıç 4 + Kupa Prensi: Negatif gebelik testidir.
Kupa Ası + Şeytan: Tüp bebek.
İmparatoriçe + Tılsımların Kraliçesi: Karamsar bir kadın anlamına gelir. Hamilelik sorunları.
İmparatoriçe + Güç: Gebe kalma kapasitesi yüksek bir kadın.
İmparator + Asa Ası: Gebe bırakma kapasitesi yüksek bir adam.
Kılıç Kraliçe + Büyük Rahibe: Kısır bir kadın.
İmparatoriçe + Yıkılan Kule: Hamilelikte düşük olasılığı.
İmparatoriçe + Ölüm: Yumurtaların hamilelik için elverişli olmadığını veya bebeğin düşük ile kaybedildiğini gösterir.
Yıkılan Kule+ Kılıç 10: Kürtaj
TAROT KART ETKILESIMLERI

Yorumlar