OLUM ve ASIKLAR KOMBINASYONU


ÖLÜM VE AŞIKLAR:

-Ölüm bazan bir değişiklik, bazan da bir son anlamına gelebilir. Yaşam ve Ölüm cinsellikle ayrılmaz bir şekilde bağlantılıdır ve seks aşkın en yüce ifadelerinden biri haline getirilmiştir. Gerçek ölüme teslim olmakla sekste cinsiyetin teslim edilmesi, yani aslında insanın bir parçası olan egonun ölümü deneyimlenmesi arasında benzerlik vardır.

-Ölüm Akrep Burcu, Aşıklar İkizler Burcu ile ilişkilidir. Ölümden sonra Aşıklar Kartı, şu anki ilişkiniz veya gelecekteki ilişkinizin şehvet üzerine kurlu olabileceği konusunda bir uyarı olduğunu da göz ardı etmemelisiniz. Kartların kombinasyonu ilişkinizi daha önemli ve cinsellikten daha değerli bir şeyle derinleştirmenin bir yolunu bulmanız tavsiye ediyor.

-Burada Ölüm Kartı, risk alarak ve eşinize açılarak ilişkinizde bazı sağlıksız şeylerden kurtulmanızı öneriyor olabilir. Partnerinizle tutkulu bir ilişkiniz var gibi görünüyor ve size gelen şey gitmeniz gereken muhtemel yolunuz olacaktır. Ölüm risk almak, Aşıklar bir seçim yapmak anlamına gelir.

-Ölüm ve Aşıklar Kartlarının ardından Güneş Kartı gelseydi tutkulu bir aşk ilişkisi hamileliğe yol açıyor ve bir bebeğin doğumuna sebep oluyor diyebilirdik. Ancak, bu kartların çok tutkulu bir aşkın kendi içinde biteceği anlamına geldiğini de göz ardı etmemek gerek.

Yorumlar