OLUM, HERMIT ve KADER CARKI



**Ölüm, Hermit ve Kader Çarkı, Arkana Majör kartlarından oluşan bu kombinasyon 3 ana güç, iş hayatı, yaşam sorunları ve geleceğin önemli dinamiklerle birbirine bağlantılı olduğunu işaret ediyor.

**Ölüm kartının yanında Hermit, biten ilişkilerde geri dönüşün mümkün olmadığını gösterir. Ancak, suçluluk ve pişmanlık değil, daha çok öğrenilen dersler, bilgelik kazandıran tecrübeler vardır. Ölüm Kartını burada taraflardan birinin incinmeye uyanışı olarak değrlendirebiliriz ve Hermit bu uyanışın içsel yansımalarını ifade ediyor. Acı veren taraf geri dönse bile diğerinin geri çekilmesine neden olabilir.

**Hermit,burada nereye gideceğinizi düşünmek için bir süreliğine kendi içinize çekilmeniz gerektiğini, zaten bu çekilmeyi kendinizin isteyeceğinizi anlatıyor. Aldığınız dersleri bilgeliğe dönüştürmek ve yenilenmek için kendinizi geri çekmeye, içe dönmeye ihtiyacınız var. Eğer sizi inciten kişiden kendinizi geri çekmezseniz, çevrenizdekiler kendilerini sizden geri çekecekler. Bütün bunların değerlendirmesini yapmak için bir süre yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Hermit, sessiz tefekkürün içsel gerçekleri ortaya çıkaracağını işaret eder.

**Hermit Kartı, pasif saldırganlığın gücünü işaret eder.Aciz kaldığınız durumlarda sizi önce yalnızlaştırır ve sonra içinizdeki gücü keşfederek yenilenmenizi sağlar. Alında, Ölüm Kartının yanında Hermit Her zaman bir ilşkinin bittiği anlamına değil, bazan ilişkinin yeni bir boyut kazanacağı anlamına da gelebilir. Ancak, Hermitin ardından gelen Kader Çarkı geçmişe kapılarınızı tamamen kapatıp "HAYIR" derseniz daha cazip, daha uyumlu ve iyi ki geçmişe geçit vermemişim diyeceğiniz kapıların açılacağını ve hayatınızın düzene gireceğini işaret ediyor.

**Hermitin yanında Kader Çarkı çok güçlü ve Şanslı bir kombinasyondur ve ilahi adaletin yerine geleceğini ve yaşamında atacağın yeni adımların temellerinin sağlam olacağını işaret ediyor. Ayrıca, Numerolojik olarak incelersek Ölüm Kartı 13=1+3=4 rakamı, geçmişi bir kutuya kapatıp gömmenizi tvsiye ederken, Hermit, 9 rakamı bilgeliği ve yaşamınızı büyük resimden bakarak değerlendirmenizi, Kader Çarkı 10=1+0=1 rakamı yani başlangıçlar için güce ve cesarete sahip olacağınızı söylüyor.

Yorumlar