TERS OLUM, TERS KADER CARKI ve TILSIMLARIN PRENSI



 **Ölüm Kartı düz konumda bir şeyin ölümünü, radikal olarak değişim ve dönüşümünü ifade eder. Ölüm kartı ters konumda olduğunda büyük bir sıkıntı var demektir. Belki, hala nefes alıyorsunuzdur, gelmişle bağlarınız tam olarak kopmamıştır, fakat eski konforunuzu kaybetmişsinizdir ve ne geriye bir adım atıp geçmişe gidebiliyor, ne de bir adım atıp ileriye gidemezsiniz. 2 arada 1 derede çaresizlik içinde bu sıkıntılı durumu yaşamak zorundasınızdır.

**Ölümün yanındaki Kader Çarkı, henüz çaresiz kaldığınız bu sıkıntılı duruma rağmen hayatın devam etmekte olduğunu ve hiç bir şeyin aynı kalmadığını söylüyor. 2. kart Kader Çarkı olmasına rağmen bu sıkıntılı duruma acil bir çözüm bulanacağını sanmıyorum. Özellikle tarot açılımızda Çark Ters konumda olduğuna göre düz konuma gelebilmesi için zamana ihtiyaç var. 

**Kader Çarkının ardından gelen Tılsımların Prensi, yaşamakta olduğunuz sıkıntıların finansal ve ekonomik sıkıntılar olduğunu gösteriyor. Fakat, aynı zamanda dik durur mücadeleden vazgeçmezseniz büyük sıkıntıların ardından hiç ummadığınız bir anda, hiç ummadığınız bir yerden açılan bir kapı sizi tahmin bile edemeyeceğiniz maddi güven ve konforlu bir yaşamın kapısının sizin açıldığını fark edeceksiniz. Yaşamakta olduğunuz bu sıkıntıları bir sınav ve gelecek için ödenmiş bir bedel kabul etmeli, sabır ve metanetle bu zor günleri atlatmaya çalışmalısınız. Çünkü, Kader Çarkının yanındaki Tılsımların Prensi zamanın şartlarına ve yenilikçi anlayışta ve hatta önü açık , yani gelişmeye uygun ve kazancı tatmin edici yeni bir işiniz olacağını işaret ediyor.

**Ölüm zorunlu değişim kartıdır. Ters konumda olduğunda bu değişime direndiğiniz anlamına gelir. Geçmişten kopamadığınız için, karşınıza çıkabilecek yeni şans ve kısmetleri göremiyor, belkide görmezden geliyorsunuz. Kader Çarkının yanındaki Tılsımların Prensi, iş hayatı ve finansal konularda şansınızla ilgili hayatınızın en derin sırlarını açığa çıkarmak için uygun zaman ve şartların oluşması için sabırsızlanıyor.

Geçmiş zaten adı üstünde geçmiş olduğu için, bağlarınızı kesmeseniz de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. İleriye doğru ilk adımınızı attığınız gün siz kendiniz geçmişe dönmek istemeyeceksiniz zaten. Aklınızda ki, geleceği parlak projeleri hayata geçirmek için biraz zamana ve biraz cesarete ihtiyacınız var. O kadar.


Yorumlar