APDAL KARTI ve KOMBINASYONLARI (3)


-Apdal dünyaya sevinçle yürüyen bir genci tasvir eder. İlk adımlarını atarken coşkulu, neşeli ve heyecanlıdır. Yanında küçük bir çuval dışında hiç birşey taşımaz, yoluna çıkan olası tehlikeleri umursamaz. Gerçekten de, yakında bu olası tehlikelerin ilkiyle karşılaşacak ve o sadece bir adım daha atarsa, o ulaştığı uçurumdan aşağıya düşecek gibi, ama bu onu ilgilendirmiyor gibi görünüyor.

-Biz onun gerçekten çok safmı, yoksa umursamıyormu veya tehlikeden habersiz olup olmadığından emin değiliz. Topuklarındaki köpek uyarı olarak ona havlıyor ve yakında çevresinde olanların daha fazla farkına varmazsa, karşılaştığı tüm maceraları asla göremeyebileceğini anlatmaya çalışıyor.

-Apdal'ın yaşamakta olduğu olaylarla ilgili hiç bir fikri yok, fakat her şeye rağmen kendisi bir olay, belki bir mucize.

-Apdal kartı, saflık, budalalık, ahmaklık ve delilik ile ilişkilidir. Etrafındaki kartlara göre anlamı değişebilir ve anlamlar bu bağlamda değerlendirilmelidir.

-Apdal, olgunlaşmamış veya uyumsuz davranışları olan, acele kararlar alarak, riskten kaçınmayarak yanlış seçimler yapmayı ve lakayıd tavırları rutin haline getirmeyi işaret eder.

-Apdal kartı başka bir karttan önce geldiğinde takip eden kartlarla ilgili konularda özellikle de As'lar ile birlikte, beklenmedik yeni başlangıçlar olabileceği anlamını kuvvetlendirir..

-Apdal kartının anlamı ani gelişen surprizlerin deneyimlenmesidir.

-Apdal, coşkuludur ve hayattan ne kadar çok zevk aldığını göstermekten korkmayan biridir.Yeni şeyler denemeyi sever, ancak ilk heyecanın geçmesinden sora ilgisini kaybedebili.. Her şeyin yolunda gideceğine inancı tamdır ve karizmatiktir bir kişidir.

-Risk almak onun yaşam biçimidir ve çoğu zaman da bunun karşılığında bedel öder.


APDAL KOMBINASYONLARI

-Apdal ve Sihirbaz: Yeteneğin ve tutkuların birleşerek rüyalarının işini çıkarmayı, gerçeğe dönüştürebilmeyi ifade eder.

-Apdal ve İmparatoriçe: Beklenmeyen ya da planlanmamış gebelik anlamına gelir.

-Apdal ve Büyük Rahip: Çelişkili olayları ya da özü sözü bir olmayan, bir sözü doğru ise öbürü mutlaka yalan yanlış bir durumu veya birini işaret eder.

-Apdal ve Aşıklar: Aldanmaya ve aldatılmaya meyilli çılgın aşıkları gösterir.

-Apdal ve Şeytan: Sıçramadan önce bulunduğunuz durumu kontrol etmekte ve kendinizi değerlendirmekte fayda var anlamına gelir. İlerlemeyi düşünürken baş edemeyeceğiniz daha büyük sorunlarla karlılaşabir, sahip olduğunuz değerleri ve konforu kaybedebilirsiniz.

-Apdal ve Ölüm:Bir şeyler başlamadan bitti anlamına gelir. Bazen, maddi kazancı olmayan veya gelişime açık olmayan başlangıçları gösterir.
.
-Apdal ve Sikkelerin 5lisi: Cebinizde delik açacak hiç beklenmeyen yüklü bir fatura veya çok güvendiğiniz bir yatırımda yaşayacağınız hayal kırıklığının finansal yaşamınıza yansıyan olumsuz etkilerini ifade eder.

-Apdal ve Sikkelerin Dokuzlusu: Karanlıktan sonra doğan Güneş gibi zor günlerden sonra gelen başarıya işaret eder..

-Apdal ve Sikkelerin Şövalyesi: Yeni bir iş bulma fırsatı anlamına gelir.

-Apdal ve Sikkelerin Kralı: Yeni bir iş kurma fırsatı anlamına gelir.


-Apdal ve Asaların 6'lısı:Hiç ummadığınız bir anda ve ummadığınız bir yerden iş teklifi veya teşvik edici prim ve destek. Aynı zamanda, yeni bir yolda karşınıza çıkan şans, beklenmedik bir hediye veya cömertlik ile karşılaşmak anlamına da gelebilir.

-Apdal ve Asaların Sekizlisi: Sırt çantanızı hazırlayın seyahat görünüyor.

-Apdal ve Asaların Kraliçesi: Girişimci birini işaret eder.


-Aptal ve Kupaların Ası veya Aşıklar: Bu güne kadar yeryüzünde yaşanmamış veya çok özel 2 kişi arasındaki bir ilişkiyi ifade eder.

-Apdal Kartının yanındaki bütün As'lar yeni başlangıçların işaretidir. Yepyeni bir yaşam tarzının eşiğinde olduğunuz anlamını güçlendirir.

-Apdal ve Kupa 3: Sürpriz bir kutlama veya sürpriz bir parti anlamına gelebilir. Aynı zamanda  evlenmeye veya birliktelik yaşamaya meraklı, aceleci birini gösterir..

-Apdal ve Kupa 7:İlişkinin gerçekçi olmadığını veya ilişki içinde farklı seçeneklere yol açabilecek bir yol ayrımını gösterebilir. Bu durumda takip eden karta bağlamında ilişki hakkında yorum yapmak daha doğru olur.

-Kupaların Sekizlisi ve Apdal, daha heyecanlı görünen yenisini keşfetmek için umduğunu bulamadığı eski yolu bırakmak. Bu kombinasyon, kişinin kendisini geliştirmek için ve yaşamında ki boşlukları doldurmak için çevrensinden ayrılmak istediğini gösterir. Yeni yerlerde yeni başlangıçlar anlamına gelir.

-Apdal ve Kupa 7 kombinasyonu, bazen ilişkinin gerçekçi olmadığını, bazen de ilişki içinde farklı seçeneklere yol açabilecek bir yol ayrımını gösterebilir. Böyle bir kombinasyonda, takip eden kart bağlamında ilişki hakkında yorum yapmak lazım.

-Apdal ve Kupa 9: Dileğiniz tamamen açıklanamayan bir şekilde yerine getirilecek anlamına gelir.

-Apdal ve Kupa Prens: Seçimlerin içinden risk taşıyan yaratıcılıkları seçmek.


-Apdal ve Kılıçların 10'lusu: Risk almayın, bu sizi hayal kırıklığına uğratır anlamına gelir. Yaşam tecrübelerini zor yoldan öğrenmeyi gösterir.

-Apdal ve Kılıç Prens: Yetiştirilmesi gereken genç bir yeteneği gösterir.

Yorumlar