OLUM, BUYUK RAHIBE ve GUNES KOMBINASYONU


 -Büyük Rahibenin gözünü kırpmadan ülümün gözlerinin içine baktığı ve onun varlığından korkmadığı söylenir. Bu kesinlikle olumlu ve iyi birşey .Büyük Rahibe kartının üstündeki Rahibenin arkasındaki 2 sütun, karanlık ve aydınlık yaşam ve Ölümün perdelenmiş olmasıyla ilgilidir.

-Belkide, Ölümün ardından gelen Büyük Rahibe sizin yeniden doğuşunuzu müjdeliyor olabilir. Büyük Rahibe Ay gezegeni, Yengeç Burcu ve su elementi tarafından yönetilir. 

-Ölüm Kartı partnerinizin büyük dönüşümlerden geçmiş, hayatında kayıplar ve bitişler yaşamış birini olduğunu gösteriyor. Bu kişi, hayatta kalmak, üretmek ve kontrol sahibi olma konusunda derin dürtülere sahiptir. Muhtemelen yaşamında para ve miras konularında sorunlar yaşamış birisidir. Ölüm Kartı kişilerinin genelde gizli kederleri vardır, ilişkilerde gücü ve kontrolü elinde bulundurmak isterler ve kendilerini incitenlerden birgün mutlaka intikam alırlar.

-Ölüm Kartı partnerinizin yaşamına kökünden değişiklik getireceğinizi, Büyük Rahibe onun sizi gizemli bulduğunu ifade ediyor. Sizi hayatının değişim sürecinde, o değişimin kaynağı olarak görüyor. Fakat, aynı zamanda hisleriniz güçlü olduğu ve keskin bir iç görüye sahip olduğunuzu biliyor. Zeki bir kadın olduğunuz için, bu özelliklerinizi kendisi için bir tehdit olarak görüyor olabilir. Belkide kendisini hizaya getireceğinizi biliyor olabilir. Büyük Rahibe, kalın kabuğunun içinde her zaman ne hisettiğini göstermeyen çok hassas bir kadındır.

-Büyük Rahibe, ruhsal enerji, içgüdüler, araştırılması gereken gizemle ilgilidir. Güneş Kartı, mantık, düzen, , gerçeklik, aydınlanma ve bilginin açığa çıkışıdır. Büyük Rahibenin yanında Güneş ruhsal dedektif gibi birşey oluyor. Bu ilişkide aradığınız cevaba sizi duygularınız, iç güdüleriniz ve ruhsal enerjiniz ile aldığınız bilgiler götürecek. Ancak, sonuca giderken ve karar verirken, Güneş Kartı aklınızın ve mantığınızın rol oynayacağını gösteriyor.

-Büyük Rahibe, belkide çevreniz sizi uyarsada, duygularınızın peşinden gittiğinizi ona çekildiğinizi gösteriyor. Fakat, bir süre sonra Güneş ortaya çıktığında keşke onu o zamanda bu kadar net görebilseydim duygularımın peşinden gitmezdim diyebilirsiniz. 

-Büyük Rahibe'nin yanında Güneş, ortamı aydınlatıyor içgüdülerinizin ne kadar mantıklı olduğunu açıkça görmeniz için oradadır. Burada içgüdüler ve mantık uyum içinde görünüyorlar ve 2 tarafında dünyasına en iyisini getirebilir.

Yukardaki anlatımlarımdan durum anlaşılmamış olabilir. Ancak, bu ilişkiyi kısaca "tenecere yuvarlanmış kapağını bulmuş olarak tanımlayabiliriz."Yani, o derece uyumlusunuz.


Yorumlar