KILIC 10 ve YILDIZ KOMBINASYONU



-Kılıç 10'lunun üstünde sıtına kılıçlar saplanmış kişi ölü olmasada inancını kaybetmiş, mağlubiyeti kabul etmiş bir kişiyi temsil ediyor. Bir savaştan geçti, sırtından nıçaklandı ve dibe vurdu. Bu durum kişi için kesinle hayatında bir döngünün sona erdiğini gösteriyor. Burada duygusal yaralanma, incinmişlik, umutsuzluk ve kendini sakat hissederek devam etmeye isteksizlik vardır. Bir travma sonrası olası bir sinir krizi ve kimlik krizi var. Kendi imajının zeminden tekrar inşa edilmesine ihtiyaç duyan birisi var.

- Arkana majör kartlarından 16 numaralı Yıkılan Kulenin ardından 17 numaralı Yıldız Kartı, kargaşadan sonra karanlığın içinden yükselen ışık gibidir. Sıkıntılarından ders çıkaran birini temsil eder. Kişi temelde neyin yanlış olduğunu öğrendi ve şimdi daha iyi bir zeminde, geleceğini yeniden inşa etmeye başladı anlamına gelir.

-Kişi bitkin bir durumda kıyıya ulaştı ve şimdi Yıldız onu yatıştırmak için orada bulunuyor. Yıldız, ölecek gibi hisseden kişinin sırtındaki her bir kılıcın yarasını şifalandırmak için orada bulunuyor. İnsan vücudundaki çakralar hakkında bilgisi olanlar bu kılıçların rastgele yerleştirilmediğini fark edecektir. Yani, Kılıç 10'lunun yanında Yıldız, bir operasyondan veya akupunktur gibi birşeyden şifalanmak anlamına gelir. Karanlığın içinden parlayan Yıldız, bize ayağa kalkmak için hala bir umut olduğunu ve henüz bitmediğini hatırlatır.

-Kılıç 10'lunun yanında Yıldız, bir olasılık olduğunu işaret ediyor. Ancak, Kılıç 10'daki kişinin ayağa kalkmak için gayret etmesi ve kurban psikolojisinden çıkması gerekiyor. Umut, daha iyi bir zamana atılan ilk adımdır. Ancak, o zaman daha yüksek enerjilerin bir araya gelmesine izin verir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

-Bu kombinasyon, bir umut olsada inancını ve gücünü kaybetmiş, yaşadığı travmanının yıprattığı birisini işaret eder.


KILIC KRALICE ve KUPA 10
KILIC KRAL, TILSIM 6 ve GUNES

Yorumlar