KILIC KRAL, TILSIM 6 ve GUNES




 -Bir aşk açılımında Kılıçların Kralı, çok bağımsız biriyle kararlı bir ilişkiyi ifade eder. Bu kişi muhtemelen kendine çok güvenen ve iyi eğitimli birisidir.

-Kılıç Kral, rolünüzde kayitsız kaldığınızda veya gevşediğinizde sizi tekrar hızlandırmak ve kontrolü elinize almanız gerektiği için tarot açılımınızda ortaya çıkmış.Burada Kılıç Kralı otorite konumunda birilerinin gözünü korkutmuş olabileceğinizi işaret ediyor olabilir. İlk bakışta talepkar görünüyor olabilirsiniz, ancak kendinizi ifade ettiğinizde istekleriniz çok mantıklı gelecektir.

-Tılsımların 6'lısı doğası gereği ilişkinizin nazik ve birbirinizi destekleyici olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda, ikinizde başkalarına yardım etmeyi çok önemsiyorsunuz.Tılsım 6 aynı zamanda ne ekerseniz onu biçersiniz anlamına geliyor. Yani, çevrenizdeki insanlara ne kadar sevgi gösterirseniz ve hatta hayır kurumlarına yerdım ederseniz sizde aşkta o kadar mutlu olacaksınız anlamına geliyor.

-Tılsım 6, parayla uyumlu olduğunuzu ifade ediyor. İnsanlar kim olduklarını ve neleri başardıkları konusunda rahat ve huzurlu olduklarında, başkalarına karşı daha nazik ve olmaya ve nezaket göstermeye başlarlar. Bu kart sizden daha az şanslı diğerleine yardım ettiğinizi ve aynı zamanda başkalarının hayatlarına canlılık getirdiğinizi ve onlara hayat verdiğinizi gösteriyor.Tılsım 6'nın yanında Güneş Kartı, çocuklara yardım anlamına gelir.

-Güneş Kartı, ilişkinizinde iyileştirici, güzelleştirici potansiyellerle dolu olduğunu gösteriyor. Güneş, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli bir ilişkiyi tanımlar.

-Güneş, sormuş olduğunuz soruya aydınlık, olumlu, mutlu, güneşli bir cevap verir ve düşmanlarınızla ilgili endişe duymanıza gerek olmadığını ilişkinizde yeni ve iyi kararlar alıp uygulamaktan çekinmemenizi anlatıyor. Güneş kartı, çocukları ve çocuk yetiştirmeyide gösteriyor olabilir.


Yorumlar