KILIC 3, KILIC 10 ve ŞEYTAN KOMBINASYONU


-Kılıç 3 ve Kılıç 10 kombinasyonu ilişkiler bağlamında hem bir kayıp hemde ihanetle ilgilidir. Acı veren ve kederli çöküş.  Seçmiş olduğunuz kartlardan Kılıç 3 danışan kişiyi, yani sizi temsil ediyor. Kılıç 10 partnerinizi temsil ediyor. Burada, Kılıç 3 daha çok bir gönül yarası, kıskançlık, uyumsuzluk, acı ve üzüntü hissetmeyi, incinmiş duyguları ve genellikle partnerlerin bir daha asla birbirlerine güvenemeyeceğini hisseden 3 kişinin karıştığı bir durumu gösterir.

-Kılıç 10, daha çok bir sona gelmekle, bitirmekle ve bir durumu kapatmak anlamına gelir. Mücadeleyi bırakmak, dibe vurmak, olabilecek en kötü şeye yenilmekle ilgilidir. Bu durumda yapılacak tek şey kişinin farklı bir yönde ve farklı bir bakış açısıyla yeni başlangıçlar yapması ve hayatında temiz bir sayfa açması olacaktır.

-Kılıç 3, hayal kırıklığı, üzüntü ve keder, kalp kırıklığı, ancak aynı zamanda gerilimi bitirmeyi ifade eder. Acıyı hissetmek ve sonra ötesine geçmek anlamına gelir. Aynı zamanda, duygularınızda değişiklik hissedene kadar yaşarken defalarca ölmek anlamına da gelebilir. Yani ölmek için sırtınıza 10 tane kılıç saplanmasına gerek yok. Artık çalışmayan birşeye psikolojik olarak bir son verirsiniz. Pembe gözlükleri gözlerinizden çıkarıp gerçekleri olduğu gibi görüp kabul ederek, kendini kendinizi aldatmaktan kurtulursunuz. En kötüsünü yaşıyorsunuz. Bundan daha kötüsü yok ve yeni bir yolda ilerlemeniz gerekiyor.

-Kılıç 3 daha çok duygular, hisler ve kalp ağrısıyla ilgilidir. Siz istemediğiniz halde bir ilişki sona erer ve depresyona girersiniz. Kılıç 10,  çok acı veren her hangibir durumu doruk noktasında yaşamakla ilgilidir. Bu 2 kartta da acılı ve sancılı bir durumu gösterir. 

-Bu 2 kart, farklı türden acıları gösterirler. Kılıç 3 aşkta aldatılma ve gerçeklerin farkına varmakla ilgilidir ve resimdeki figürde kılıç kalbi keser. Kılıç 10, genelde birşeyin sonuna geldiğinizi istemediğiniz biçimde kabul etmek, finansal veya sağlıkla ilgili konularda kayıp ve acı çekmekle ilgilidir. Kılıç 10'da ki acı bir birlikteliğin veya ortaklığın bitişinin veya her hangibir bitişin acısı olsada, aşkla ve kalple ilgili olmayabilir.

-Kılıç 3'te Kılıç 4'e ilerleyerek kendini geri çekip iyileştikten sonra ilişkiye devam etme umudu vardır. Ancak, Kılıç 10'da bu umut yoktur. Kılıç 10, yaşanmasını gerekenin yaşanıp bittiğini ve sona gelindiğini gösterir.

-Şeytan, aldatıcı ve manipülatiftir. Tarot açılımınızda son kart olarak ortaya çıkan Şeytan kartının enerjisi diğer kartlara olumsuz olarak yansıyor. Kişi belirterek söylemesi insana zor geliyor. Ancak, Kılıç 10 ve Kılıç 3 kişilerinden birinin veya her ikisininde, bağımlılıkları yüzünden dibe vurduğu anlamına gelebilir. Ayrıca, yaşadığınız bu ayrılığın ve sonuçlarının partnerler üzerinde kalıcı etkiler bırakacağı, bu ayrılığı ve birbirlerini takıntı haline getirip gelecekte  sürekli manipüle etmeye ve yıpratmaya çalışacakları anlamına da gelebilir.

Yorumlar