KILIC 3 ve KUPA 4 KOMBINASYONU



 -Kupa 4 herşeyden bıkmış bir partneriniz olduğunuz gösteriyor. Geçmişte muhtemelen güzel paylaşımlarınız olmuş. Şimdi, ne istiyor bilemedim ki... Belki, şu anda şartlar eskiden olduğu gibi olmayabilir. Duruma ayak uydurmakta zorlanıyor olabilir.

-Kupa 4 onun kendini kapattığını gösteriyor. Belki, szi gerçekleri onunla açık açık konuşmamış olabilirsiniz. Belkide, o gerçekleri kabul etmekte zorlanıyor olabilir. Yani, yaşadığınız problem doğru iletişim tapılamadığıdan kaynaklanıyor.

-İletişimsizliğin sebebi kartların birinin hava diğerinin su grubu oluşundan kaynaklanıyor oalabilir. Muhtemelen arkadaş gruplarınız bile farklıdır. Burada, sorunu ortadan kaldıracak ortak bir nokta bulamıyorum. Ancak, sorunun nereden kaynaklandığı hakkında yorum yapabilirim.

-Partneriniz duygusal biri, ancak ondan duygusal olgunluk bekleyemiyorsunuz. Sanki, kendini gerçeklere kapatarak, kalbini kırmanızı ve sizi kötü biri durumuna düşürmek istiyor gibi...

-Kılıç 3 ve Kupa 4, ikiside okuyor, yazıyor. Ancak, kartların özellikleri, bunu bir ortak nokta olarak kullanabileceklerini değil, kendilerini haklı çıkarmak için, bir birlerine karşı kullabileceklerini düşündürüyor. Yani, 2 tarafta her şeyi o kadar bilincli yaşıyor ki, ben sadece seyirci  olduğumu hissediyorum. Yani, 2 taraf içinde bir tavsiyede bulunmak doğru olmaz. Bu yaşadıklarınız geçici de olabilir. Olay büyürse geçici olmayabilirde.


-Bilemiyorum, Kupa 4'lüsü onun drama bağımlısı biri olduğunu da gösteriyor olabilir. Yani, eğer böyleyse bu kişiler her şeyin yolunda gitmesinden rahatsız olur. Kalbinin kırılmasından ve duygularının incitilmesinden mutlu olurlar. Bu bir hastalık gibi olsada, Kılıç 3'ün yanında Kupa 4 olunca böyle bir anlam çıkabilir.


Yorumlar