KILIC 3'LU, SEYTAN ve KUPA 9'LU KOMBİNASYONU




**Kılıçları 3'lüsünün yanında Şeytan Kartı iyi bir kombinasyon değil. Bu size yakın olan kişi ya da kişilerin kendi bencilce düşünceleri yüzünden kalp kırıklığı yaşayabileceğinizi ifade ediyor olabilir. Size takıntılı olan bu kişi muhtemelen size olduğu kadar başkalarına da takıntılı olabilir ve bu yüzden kesinlikle çok dikkatli olmalısınız.

**Burada şüpheli bir durum var. Bu kişi ya da partneriniz, sizin kim olduğunuzdan çok neye sahip olduğunuzu düşünen insan tiplerinden biri olabilir ve Kılıç 3'ün yanında Şeytan, bu kişinin size takıntılı olduğu gibi, takıntılı olduğu diğer kişi arasında sıkışmış kalmış görünüyor.

**Bu kişi muhtemelen kendi çevresinin durumundan ötesini göremeyen dar bir bakışlı biri veya daha önce çok fazla gönül yarası almış, ilişkilerde kötü deneyime dayalı sabitleşmiş olumsuz bir bakış açısına sahip olabilir.

**Şeytan Kartından sonra Kılıç 3'lü gelseydi, partneriniz sonunda sizin kalbinizin kırılacağını bile bile ilişkiyi sürdürmeye meyilli olduğunu gösterecekti. Fakat, Kılıç 3'lünün Şeytanın önünde olması, o kişinin daha önce kalbi kırılmış olması nedeniyle bir plan yaptığını gösteriyor. Muhtemelen bu kişi, fiziksel bir ilişkinin hemen peşinde giden birisi olabilir. Sizin daha fazlasını isteyebileceğizi ve karşılık veremiyeceği içinde ihanete uğrayacağını düşünüyor olabilir. İlişki ilerledikçe iç güdülerin evrileceği durumda, bilinmeyen ve öngörülemez bir yolda çatışmalar çıkmasına neden olabilir..

**Şeytanın ardından gelen Kupa 9'lusu, ekonomik olarak aşırı doygunluğun istikrarlı bir şekilde materyalizme ve keyfi yaşantıya düşkünlüğe dönüşmüş olması anlamına gelir. Aklıma gelen diğer bir yorum, bu kombinasyonun yeme içme bozukluğunu gösteriyor olabileceği.Ya da, işten sonra gevşemek için mutlaka bir kadeh içkiye ihtiyaç duyan birisi. Partnerlerden birinin partilerde ortaya çıkan bir içki sorunu var ve belkide bu uyuşturucu bağımlılığı da olabilir. 

**Saplantılı bir şekilde aşık olan ve size saplantılı bir bağlılığı olan bu kişinin bariz olarak alkol düşkünlüğü olduğunu söyleyebilirim. Çünkü, Kupaların çokluğu burada farklı farklı içki bardaklarını ifade ediyor diye düşünüyorum.



Yorumlar

Adsız dedi ki…
Harika yorum.