KILIC 6, OLUM ve KILIC SOVALYE


 -Kılıç 6, parlak bir geleceğe giden yolda sürekli zihin egzersizi yapmakla ilgilidir. Dikkat ederseniz, kartın üstündeki resimde kıyı görünmüş ve siz kürek çekmeye devam ediyorsunuz. Kıyıya varmanıza az kaldı, fakat, acaba kıyıya adım attığınızda oradaki yaşam şartları sizi kabul edecekmi, ya da acaba siz oradaki yaşam şartlarına uyum sağlayabilecekmisiniz?

-Bütün seyahatler bir şekilde öğreticidirler ve bu kart öğrenmenin sevincinden bahseder. Öğrenmiş olduğunuz bu beceriler iletişimle ilgilidir. Bunlar, belki bilgisayarla ilgili zihinsel beceriler, belkide dil becerileriniz olabilir.

-Kılıç 6, ilişkiniz üstünde emek verdiğiniz ve bu güne kadar verdiğiniz mücadelede sorunların üstesinden geldiğinizi gösteriyor. Bakalım, kıyıya adım attıktan sonrada sorunları çözmeyi başarabilecekmisiniz.

-Ölüm Kartı varo olmakta olanın sonlandığını işaret eder. Ölüm bazan bir korkuyu ve kaçınılmaz olandan korkmayı da ifade ediyor olabilir. İlişkinizle ilgili olarak bunu ilişkinizin biteceği anlamında düşünmemek lazım. Çünkü, ÖLüm bazı sonları anlatırken, başka bir boyuta geçişi de ifade ediyor. Ölüm bu ilişki içinde gerçek kimliğinizi kaybedeceğizi işaret ediyor olabilir. Belkide, ciddi bir birliktelik yoluna erken girdiniz, belkide ilişkinizde şimdi 2 bir dönem başlıyor ve bu sizin hiç bilmediğiniz bir dünya ve bu açılımı siz yaptığınza göre bu yolda sizin zorlanacağınızı gösteriyor. Yakında ilişki içinde olacakları tahmin bile edemezsiniz ve kıyıya ayak bastıktan sonra geri dönemezsiniz.

-Bir ilişki açılımında Kılıç Şövalyesi, ilşki içinde size rekabetçi olabilecek bir kişiyi gösteriyor olabilir. Bazan, çiftler kimin daha başarılı olduğu konusunda bir birleriyle rekabete giriyor olabilirler. Bu kart bazanda, ilşkide aşk ve nefreti gösteriyor olabilir. Tabi ki burada Kılıç Şövalyenin arkasında Ölüm Kartı olduğunu düşününce bu duyguların ne kadar güçlü olacağını, varın siz düşünün.

-Kılıç Şövalye, değişişimi getiren bir tarot kartıdır ve aynı zamanda çatışmalarıda içinde bulundurur. Kılıç Şövalye dedektif gibi, gazetecei gibi gerçeği bulmaya giden biri olmayı ifade eder.

Yorumlar