KILIC USAK, KILIC KRALICE, KUPA 2, ASALARIN ASI KOMBİNASYONU

2021 NUMEROLOJIK YORUMU

**İlk bakışta birbirine sırtını dönmüş acılarını içlerine gömmüş olmanın huzursuzluğunu yaşayan 2kişi görüyoruz. Bu kişilerin birbirlerine açık olmadıkları için acı çektiklerini düşünüyorum. Eğer birbirlerine açık fikirli olurlarsa, biraraya gelip, konuşarak kafalarının içindeki sorulara açıklıkla cevap bulurlarsa, dargınlığın sebeplerinin ortadan kalkacağını, barışacaklarını öngörebilirim..

**Ayrıca, ayrılık sebebinin muhtemelen danışan kişinin etrafından laf getirip-götüren üçüncü kişilerin dedikodularının olduğunu düşünüyorum. İki Kılıç karakterinin yanyana olması bu dargınlığın içinde üçüncü kişilerinde olduğunu düşündürüyor.

**Çiftlerin kafasında ihanete uğradıkları gibi bir düşünce olmasına rağmen hala birbirlerinden vazgeçmemiş ve birbirlerine ihanet etmemiş görünüyorlar.

**Kılıçların Kraliçesi zeki bir kadındır, iyidir ve güçlü bir dosttur. Fakat amansız bir düşmandır ve kendi gücüne güvenen, kuralları olan yalnız bir kadındır.

**Bu kadın hiç kimsenin kendisine enerjisinin düşük ve yorgun olduğunu söylemesini istemez. Çünkü, Kraliçenin bildikleri ve gördükleri dışarıdan görünenden ve dışardakilerin anlayabileceğinden çok daha fazlasıdır ve kendisine özgüveni tamdır. Bir dünya görüşü vardır. Sezgileri yüksektir, duygusal olgunluğa erişmiştir, geniş bir perspektife sahip ve çok iyi bir muhakeme yeteneği olan bilge bir kadındır..

Kraliçenin vermiş olduğu ayrılık kararının o an için alınabilecek en doğru karar olduğunu söyleyebilirim.

** Dikkat ederseniz Kraliçe profilden görünüyor. Yani, Kraliçe bizim göremediğimiz tarafta kendisinin, partnerinin ve ilişkinin geleceğinide görüyor. Kraliçenin profilden görünmesinin bir diğer anlamıda, şartları kabul edlip anlaşmaya uyulursa geçmişte yaşanan uygunsuzlukları ve olumsuzlukları görmezden gelip, unutabileceğini ilişkide temiz bir sayfa açmakta zorlanmayacağını ifade eder.

**Kombinasyonun genelinde danışan kişinin geçmişte takılı kaldığını, gerçeklere sırtını döndüğünü, ilişkide ilerleme kaydetmesi için bi kıpırdayıp, harekete geçmesi gerektiğini öngörüyoruz. Bunu yaptığınızda etrafınızdaki bağ kurduğunuz bir grup insanında sizin için olumlu düşüncelerini arttırmış ve saygınlığını kazanmış olacaksınız.

**Bu kombinasyonda Kılıçların Kraliçesi tekrar bir araya gelmek ve ilişkide tertemiz yeni bir sayfa açmak için bir söz, bir anlaşma, bir taahhüt istiyor.

**Kılıç Uşak Ve Kılıç Kraliçesinin birbiri ardına gelmesi çiftlerin birbirlerine karşı enerjilerinin şu anda düşük olduğu anlamına gelse bile biraya gelip konuştuklarında birbirlerini daha iyi anlayacaklarını ve yakınlık ve samimiyetlerinin enerjisinin yükseleceğini yorumlayabiliriz ve belkide sürpriz yeni başlangıçlarla, olabildiğince kısa bir zaman içinde bir yuva kuruluyor diyebiliriz.

**Kupaların 2lisinin yanında Asaların Ası bir evlilik teklifini, bir ilişkide yeni sınırlar belirlemeyi ya da bir evlilik yeminini yeniden tazelemeyi işaret ediyor. Bu taahhüt ile manevi bir bağlılık oluşuyor ve sezgi ortaklığı kuruluyor.

**Asaları Ası çok tutkulu bir karttır. İlişkinizde gelecekte yaratıcı enerjinin ilk patlaması olacaktır. İlişkiye tekrar başlamak için bir motivasyon, kıvılcım, fikir veya farklı ve heyecan verici bir şeyin peşine düşme cesaretini gösteriyor olacaksınız.

Asaların Ası bazan egzotik bir yere gitmeyi ya da ev taşımayı da işaret edebilir. Bazanda yeni iş olanaklarını ve fırsatlarını gösterir.

**Asaların Ası bir çocuğa ya da gebeliğide ifade ediyor olabilir.

Yaşamınızı değiştirmek için küçük bir bebek adımıyla harekete geçebilir, bu yolda devam edebilir, karşılıklı yakınlık hissettiğiniz ve aranızda cinsel çekicilik olan kişi ile mutluluğa adım adım ilerleyebilirsiniz.


Yorumlar