KILIC 7'LI ve KILIC SOVALYE KOMBINASYONU


-KILIC 7 ve KILIC SOVALYE, her ikiside Arkana Minör serisinden ve Kılıçlar takımından ilginç bir eşleşme olmuş. Kartların Arkana Minör serisinden oluşu kısa vadeli günlük sorunlara işaret eder. Yani bu kartların ifade ettiği şeyler büyük kapsamlı ve yaşamınızı kökünden etkileyecek felsefi konular değil. Kartların ifade ettiği şeylerin yaşamınız, inançlarınız ve düşünceleriniz üzerinde kalıcı etkisi olmaz.

-Kartların Kılıçlar takımından oluşu, belirli düzeyde kararlara, iletişimlere ve mantığa bir gönderme yaptığının iyi bir göstergesidir. Bir karar aşamasında olduğunuzu düşünüyorum. Yaşamınızı etkileyecek önemli kararlar alırken mantıklı olmalısınız,  gerekli bilgiye sahip olacağınız iletişimlere odaklanmalı ve  ani kararlar almamalısınız.

-Tarot destesinde Kılıçlar takımı eril cinsiyeti ifade eder. Yani Bu kombinasyonda Şövalye, aşırı hırslı, aceleci, eylem odaklı, genç ve cesur bir adamı ve Kılıçların 7'lisi eril karakteri işaret ederken Bu ilişkide gözden kaçan bazı ayrıntılar ve gizlilik var. ihanet ve aldatma var. Birisi hiç göründüğü gibi değil, arka planda sinsice, bilinçli olarak sizi aldatarak kar ediyor, kendine menfaat sağlıyor.

Şövalyelerin yaşamlara geçici olarak girme eğiliminde olduklarını düşünürsek, ilişkinizde zararın neresinden dönerseniz yararınıza olacağını düşünüyorum.

Yorumlar