KILIC 3, SEYTAN ve ASIKLAR


 -Kılıç 3'lünün yanında Şeytan ve Aşıklar, olumlu şeyler söyliyebileceğim bir kombinasyon değil.  Burada, Aşıklar bir ışıkla gelen seçimi işaret etsede, diğer her 2 kartta olumsuz görünüyor. Kılıç 3 bir aşk üçgeni ve sadakatsizliği işaret ediyor olabilir. Şeytan, burada bir tür sağlıksız ortaklık veya ilişki anlamına geliyor. Bu kombinasyon,  eşlerden veya ortaklardan birine ait sorumsuz davranış ortaya çıktığında, partnerlerin her ikisinede zarar verebilecek, tehlikeli ve saplantı haline gelmiş bir sadakatsizlikten bahsediliyor olabilir.

-İlişki çıkmaza girmiş gibi görünüyor. Partnerler bir birlerini anlamıyor, hayal kırıklığı ve kendini yalnız hissetme duygusu var. İşlerin yolunda gitmesi için partnerlerden biri çok çabalıyor, ancak diğeri vazgeçmeye ihtiyaç duyuyor ve zorla bir arada duruyormuş gibi bir duygu içinde olsada, ikiside bir birlerine güvenlerini kaybettikleri bir travma yaşamış olabilirler.

-Muhtemelen çiftin aralarında bir şey oldu, fakat devam etmeye karar verdikleri halde, aralarındaki sorunu aşamıyorlar ve bir birleriyle iletişim kuramıyorlar. O şey her neyse, bitmiş olsa bile, etkisi halen partnerlerin aralarından gitmiyor olabilir.

-Çiftin arasında şu anda aldatma olmasa bile, geçmişte aldatılma travması yaşayan danışan kişi, partnerini şu anda son derece güvenilir bulsa bile, Kılıç 3 yanında Şeytan ona sürekli şöyle der; her an hazırlıklı olmalısın, belkide ona en güvendiğin anda ihanetin en kötüsünü yaşayacaksın. Sürekli böyle duygular içinde olan biriside, tekrar incinmekten korktuğu için, sevdiği kişinin yanından kaçmak istiyor veya partnerine karşı sürekli kırıcı davranışlarda bulunuyor olabilir.

-Şeytan'nın  ve Aşıklar kombinasyonunda biri karanlık biri ışıktır ve çok farklı 2 kart gibi görünselerde, Şeytan Aşıkların gölgesi gibidir. ASIKLAR 6 numaralı tarot kartı saf ve gerçek bir aşkı anlatır. 15 numaralı tarot kartı SEYTAN Numerolojik olarak 15=1+5=6 rakamının enerjisini taşır ve takıntılı tutku ve arzularla ilgilidir. Şeytan sizi belirli bir süre bir partnerinize veya ortağa bağlı olmak zorunda kalabileceğinizi gösteriyor. Bir ilişkide bu birleşim iyi görünsede ruhsal gelişimi engelleyici unsurlar taşıdığı için, ne kadar çok yaşanmışlık olursa, sonunda o derece güçlü iz bırakacak bir skandal anlamına geliyorolabilir. .

-Şeytanın yanında aşıklar, hiçbir ortak yönü olmayan 2 kişin fiziksel bir çekimle bir araya gelmelerinin ilişkiye dönütüğünüde işaret ediyor olabilir.


Yorumlar