KILIC 8, TILSIM 8 ve YIKILAN KULE



-Kılıç 8, hayatınızın aşkıyla tanışmak üzere olduğunuzu işaret ediyor. Hiç ummadığınız anda karşılaştığınız veya karşılaşacağınız birisiyle durumunuzu bir üst seviyeye taşımak istiyorsunuz. Ancak, zaman ilerlemek için uygun değil. Çünkü, bu kişiyi tanımaya ihtiyacınız var. Çünkü, onun seni mutlu etmek içinmi, yoksa mutsuz etmek için mi ortaya çıktığından emin olamazsın ve ilişkinin nasıl hangi yönde ilerleyeceğinden emin olamazsınız.

-Zaten şu anda, ilişkinizin yürümeyebileceği ilgili söylenenleri, hatta kendi bildiklerinizi görmezden geliyorsunuz ve durumunuzu ve geleceğinizi büyük resimde değerlendirmekten çok uzaksınız. Ancak, genede kafa karışıklığı yaşadığını söyleyebilirim. Çünkü şu anda gerçeklerden çok imaja ve görünüşe odaklanmış bulunuyorsunuz. Başkaları sizi uyarsa da onları suçluyor olabilirsiniz ve durumuzu kavramaktan uzak görünüyorsunuz.

-Tılsım 8, aklınızdaki kişiyle benzer bir yaratıcı tutkuyu paylaştığınızı ifade ediyor. Bu sebeple onun gelişiminize katkı sağlayacağını ve geleceğiniz için bir basamak oluşturacağını düşünüyor olabilirsiniz. Tabi ki bu sayede yeni şeyler öğrenebilir, daha hızlı bir ivme kazanabilir, tutkunu olduğunuz topluluğa dahil olabilir ve sahip olduğunuz yeteneğinizden zaman zaman gelir elde edebilirsiniz.

-Son olarak seçmiş olduğunuz kart, bu ilişkinin aslında taraflara bir fayda sağlayacağını, sağlam bir zeminde inşa edilmeyen birlikteliğin 2 tarafıda zehirleyebileceği, tartışmaların bitmeyeceğini işaret ediyor. İlişkiyi üst seviyelere taşımadığınız kadar az zarar görürsünü.. Çünkü, Yıkılan Kule duygusal baskıyı, tehlikeli ilişkileri ve düşmanca ortamlara maruz kalabileceğinizi işaret ediyor.

Yorumlar