KILIC 7'LISI, TILSIM KRALICESI, ASALARIN 10'LUSU KOMBINASYONU

**Kılıçların Yedilisinin Tılsım Kartlarının yanında ki anlamı; bir şeyler hiç göründüğü gibi değil, sizi aldatıcı bir şeyler var, birisi size iyi ve hoş görünerek arka planda üstünüzden kazanç sağlıyor gibi görünüyor.

**Tılsımların Kraliçesi, finansal güvenliği olan bir kadını veya sağduyu sahibi anlayışlı bir anneyi gösterir. Fakat, Kılıç 7'linin yanında Tılsımların Kraliçesi, birisinin finansal konularda yaşadığı sıkıntıların farkedilmesini önlemek için geliştirdiği taktikleri gösterir. Burada hileli başarı ile yaratılmış konfor var. Aldatmak amacıyla pozitif ve neşeli görünme pratikliği kazanmış biri var. Genelde Tarot yorumlamalarında Kılç 7'liye yakın Tılsımlar varsa birinin kişisel eşyaları veya değerleri çalındı ve belkide siz şüphelisiniz ya da sizden şühenilmesini isteyen birileri var anlamına gelir.

**Kılıç 7'lisi burada  tek başına bir erkek anlamına gelirken, Tılsımların Kraliçesi anlayışlı, finansal güvencesi olan tek başına bir kadını işaret ediyor. Kılıç 7'lisi yön olarak Kuzeyi gösterirken, Tılsımların Kraliçesi yön olarak Doğuyu gösterir. Bu 2 kişi bir birlerine tam zıt olmasalarda uyumlu olduklarını söyleyemeyiz. Bu kombinasyondan gerilimli bir ilişki çıkıyor. İkisi aynı yöne bakmıyorlar, fakat bir ilişki içinde anlaşma yolu olarak 2'si birden Kuzeydoğu'ya bakarak anlaşmak için alternatif bir yol oluşturabilirler.

**Kılıç 7'lisi Kartının üstündeki figüre dikkat ederseniz kendisi için değerli olduğunu düşündüğü, fakat onu yaralayacak şekilde taşıdığı bir şeyi yani kılıçları eline alıyor. Açıkça söylemek gerekirse bu ilişkinin potansiyel olarak size zarar verme ihtimali yüksek olduğu baştan belli ve felaket olasılığı içeriyor gibi görünüyor. 

**Doğruyu söylemek gerekirse birisinin aldatıcı olma potansiyeli olduğunda, diğer bir kişiye tetikte olması amacıyla bir uyarı olarak genelde Kılıç 7'lisi ortaya çıkar. Aynı zamanda gelir kaynaklarınızı gözden geçirip daha iyi kullanma ihtimaliniz konusunda sizi uyarır. bir iş konusunda başarılı olmak için rahatınız kaçsa bile, sizi zorlasa bile yaratıcılığınızı kullanarak farklı yollar bulmanızı önerir.

**Kılıç 7, Tılsımların Kraliçesi ve Asaların 10'lusu Arkana minör kartları arasında yer alır ve genellikle uzun vadeli bir mesaj vermezler, günlük, geçici sorunlara işaret ederler.. Tılsımların Kraliçesi besleyici ve anlayışlı, farkındalık sahibi, finansal güvenliği olan bir kadını ya da anneyi işaret eder. Asaların 10'lusu maddi ve manevi yüklerin taşınmasını ağırlığını, baskı altında ağır sorumluluklar taşımak zorunda kalmayı, eziyet veren çalışmadan sonra tamamlamayı gösterir.

**Bu 3'lü kombinasyonda ilişki hakkında acabaları olan Tılsım Kraliçesi, eril katlar olan7 ve 10 numaralı 2 olumsuz kartın arasında kalmış. Güneyi işaret eden Asaların 10'lusu Kraliçenin maddi sorunların ve baskıların altında kalacağını ve önünü göremez hale geleceğini, yani ayrılığı işaret ediyor. Yani Kuzey doğu yönünde başlayan ilişki güneydoğu yönünde bitiyor. 

**Kartları yorumlayarak ilişkinize bir ayna tutmaya çalıştım, ama ilişkinin başlayışı ve bitişi ile ilgili olumlu bir şeyler söyleyemediğim için üzgünüm.. 

**Asaların 10'lusu ilişki ve aşk yorumlamalarında genellikle 
-kişinin hayır diyemediği durumlarda, 
-kendini tükenmiş ve kilo almış hissettiği durumlarda, 
-kendi ihtiyaç ve sorumluluklarını yerine getirmektense başka birine hizmet ettiği, 
-kendinden vazgeçip o kişinin ihtiyaç duyduğu şeyleri tezahür ettirmeye çalıştığı, 
-onun düşündüğü şey olmaya çalıştığı durumlarda ortaya çıkar.

**Ne kadar çok istenileni yerine getirirsen daha büyük isteklerle karşılaşacak ve daha fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kalacaksın anlamına gelir. Önce kişi kendini yalnız hissetmeye başlar, başkalarını mutluk etmek için kendine zarar verir ve sonrada gerçekten yalnız kalır.

**Size tavsiyem, ilişkiye başlamadan önceki halinize dönerek o kişiyi tanımadan önce kendiniz için gerçekten neyin değerli olduğunu bir kez daha düşünerek bulmanız ve geleceğinizde onu korumaya almanızdır.


Yorumlar