TERS KILIC 6, ASALARIN ASI ve DUNYA KOMBINASYONU


-Kılıçları 6'lısı ve Kupa Ası Tarotun Arkana Minör serisi kartlarındandır ve kısa dönemli, geçici, günlük sorunlara işaret eder. Dünya Kartı ise Tarotun Arkana Majör Kartları serisindendir ve uzun vadeli, felsefi konulara değinir. Bu demek oluyor ki, günlük rutin yaşamınızda geçici olacağını düşündüğünüz ve belkide umursamadan hareket edeceğiniz konular, aslında uzun vadeli geleceğinizde kalıcı etkileri olabilecek anlamına geliyor.

-Kılıç 6 düz konumda, mutsuz olduğunuzu ifade etmese bile genelde koşulların iyi olmadığı anlamına gelir. Bu kombinasyonda Kılıç 6'lının ters gelmiş olması, sıkıntılı bir geçiş döneminde olduğunuzu, duyduğunuz haberlere emin olmadan inanmamanızı ve spekülasyona dayalı çıkan haberlerin etkisinde kalarak ani hareket etmemeniz ve duygusal davranmamanız konusunda size bir uyarı gibi görünüyor.

-Pişmanlıklar olsada, sıkıntılarınızın tam sonuna gelmişken ve karşıda karayı görmüşken aceleci davranmamalısınız. Nasıl olsa ileride umut var ve siz bundan böyle yönünüzü belirlediniz. Şimdi bilmediğiniz bir yere ayak basarken adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Bu yeni alana adım atarken muhtemelen sizde de tedirginlik var. Geçişi kolaylaştırmak için biraz özen ve konsantrasyon gerekiyor. 

-Yeni ayak bastığınız adada ki konulara yoğun olarak odaklanırsanız geçmişinizden ayrılmanızı ve kopmanızı daha kolaylaştıracaktır. Ters Kılıç 6 Asaların Asının yanında geçmişten ayrılmaktan zorlanma ve melankoli davranma yani, içe kapanma anlamına gelebilir.

-Kılıç 6'lıyı işinizde ki pozisyonunuzdan uzaklaşarak, yeni durumunuza hassas bir geçişi, Kupa Ası'nı da yeni başlangıçlar ve gelecek için ekilmiş bir tohum olarak değerlendiriyorum. Kupa Ası'nın yanında Dünya Kartı, umut dolu geleceğe giderken, geçmiş sorunlarınızı geleceğe taşımamanızı öneriyor. Eğer geçmişte sorun bırakırsanız Dünya Kartı bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalacağınızı ifade ediyor.

Yorumlar