KILIC 3, IMPARATOR ve DUNYA KOMBINASYONU



-Seçmiş olduğunuz kartlara ilk bakıldığında Kılıç 3'lünün önüne geçen İmparator, kurumu ayakta tutacağına güvenilen pozisyonları taşıyan insalara güvensizlik olduğunu hissettim.

-3 rakamı kesinlikle olumsuz bir sayı değildir. Kalbe saplanmış 3 kılıç, kalp kırıklıklarıyla ve kederle ilgilidir ve kılıçlar serisinin daha derin olumsuz etkilerini ortaya çıkarır. Tarot kartları içinde Kılıçlar serisi genelde çatışma ile ilgilidir.

-İmparatorun önünde Kılıç 3'lü danışanı stres altına sokan işleri işaret eder ve onu kendini diğer meslektaşlarından ayrı hissettiğini gösteriyor. Belkide, danışan kişi bir cerrah, belki sorun danışmanı veya kalp hastalıklarıyla ilgili bir meslek sahibi olabilir.

-3 rakamı numerolojide iletişim sayısıdır. Rekabet yüzünden çatışmalar ve iletişimi birleştirdiğinizde burada sorunların iletişimdeki bozulmadan kaynaklandığını görüyoruz. O zaman iletişimi düzeltmek için sorunun kalbine inmenin ve kalbe yumuşak dokunuşlarla ilişkiyi motive etmek faydalı olabilir. 

-Hepimiz zaman zaman eleştirilerle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Önemli olan onunla nasıl başa çıktığımız ve eleştirilerden öğrendiklerimizle nasıl büyüdüğümüzdür. Kılıç 3, danışanın herşeyi kişisel algılamamayı öğrenmesi gerektiğini işaret eder.

-İmparator genelde serbest meslek sahibi kişilerin ve bir kurumda üst düzey liderlik işleri anlamına gelir. Bu kontrol kontrolu tam olarak elinde bulundurmak ve olabilecek en yüksek yönetim seviyesini gösterir. Yani, siz bir gerçek lidersiniz. İmparator kartı daha geniş anlamda, emlak, sigorta, mülkleri ve işletmeleri satın alıp retore etmekten bahseder. Dünya Kartının yanında İmparator bir dünya İmparatoru anlamına gelir.

-Bu kombinasyonda, İmparator Dünya'nın önünde bulunuyor ve danışan kişi kurumun bir lideri olarak, kendini geri planda tutarak işine adanmışlığını önemini işaret ediyor. Buradan da kişilerin ve fikirlerin önemli olmadığını, ayakta kalan kurumların zaten zafere gideceğini görüyoruz. İmparatorun ardından gelen Dünya Kartı, vatanseverlik ve devlet kurumlarını destekleme zihniyetiyle gelen zaferleri işaret ediyor.

-IMPARATORUN YANINDA DUNYA Kartı, çabalarınızın, emekleriniz ve uğraşlarınızın, kendinizi işinize adamışlığınız sayesinde zaferle çıkacağınızı ve gelecekte bir üst basamakta yeni başlangıçlar yapmaya muktedir olacağınızı gösteriyor. Aynı zamanda dünya'ya büyük resimden bakmayı ve kendinizinde bu büyük resmin sadece küçük bir parçası olduğunuzu öğrendiniz ve şimdi kendinizle değil, başardıklarınızla gurur duyorsunuz anlamına geliyor. Yani, siz sussanız bile, bundan böyle yaptıklarınız konuşacak.

-Dünya, Tarot Arkana Majör Kartları serisinin 21 numaralı ve son kartıdır ve numerolojik olarak 3 rakamının sembolik etkisi nihai bir ödüldür. Kutlamalar, mutluluk, mezuniyet, öğrenilen derslerin ışığında yeni başlangıçlar, uluslararası ilişkiler ve bir üst basamağa geçmekle ilgilidir.

Buradan, şöyle bir yorum çıkarabiliriz; Kılıç 3 ile çok kırıldınız, belki dışlandınız, ancak doğru tavrınız ve doğru mücadelelerinizle (İmparator numerolojik olarak 4 RAKAMInın etkisi altındadır doğru yerde doğru ve güven verici davranışlarla ilgilidir. Akılla, mantıkla ilgilidir.)sonunda bir Dünya zaferi kazandınız. 2 Kartta 3 RAKAMInın etkisinde ve ilişkilerle ilgili ve sizi üzen 3'ler, şimdi sizi takdir ediyorlar.

-Dünya Kartı, çok iyi eğitimli ve bilge olduğunuzu gösteriyor. Olumlu tutumlarınız belkide sizi deniz aşırı yerlere götürecek. Bundan, böyle artık, hem herkes size güveniyor hemde siz elinizi taşın altına koymaktan korkmayacaksınız. Çünkü, bol miktarda pratik bilgiye sahipsiniz.


Yorumlar