KILIC 10, ASALARIN ASI ve KILIC SOVALYE


 -Kılıç 10 bir döngünün sonuna geldiğinizi ve Asaların Ası önünüzde yeni bir döngünün ve yeni bir hayatın başlamak üzere olduğunu gösteriyor. Kılıç 10 özellikle bir kişi emekli olduğunda veya işsiz olduğunda ortaya ortaya çıkıyor. Belkide,  bu açılımda Kılıç 10  sıkıcı bir dönemin sonuna geldiğinizi ve kendinizi yenileyerek bu dünyanın size ihtiyacı olduğunu farkedeceğinizi gösteriyor. Asaların Ası, taze kanla yaşamınızda yeni başlangıçlara hazır olduğunuz konusunda çok tutkulu ve istekli olduğunuz anlamına geliyor. Bu kartların bir birinin ardından gelmesi öyle, ya da böyle hayatınızda kariyerinizle ilgili yeni ve dolu dolu hareketli bir yola gireceğinizi gösteriyor.

-Numerolojik olarak hem Kılıç 10 hemde Asa Ası 1 RAKAMInın enerjilerini taşırlar ve 2 kartta hem liderlik hemde yeni başlangıçları ifade ederler. Ayrıca, Kılıç 10 kartı Hava, Asaların Ası Ateş elementi ve Kılıçların Şövalyesi Hava elementi ile sembolize edilir. Ateş enerjisinin tutkularını yerine getirmesi için havaya ihtiyacı var ve kartların hepsi bir birleriyle uyumlu enerjilere sahipler.

-Kılıçların 10'lusunda üzüntü ve kederden kaynaklanan acı olsada, bu geçmişi geride bırakmanın hüznünden kaynaklanıyor olabilir. Fakat, unutmayın ki, bu değişmek için yüzleşmek zorunda olduğunuz bir zamanı gösteriyor. Ya kendinizi yeniler yüzer çıkar tutkularınızın peşinden gidersiniz, ya dabaşka bir yolda ilerleyeceksiniz. Hiç birşey artık eskisi gibi olmayacak.

-Asaların Ası başarılı olabileceğiniz yeni bir yola gireceğinizi ve Kılıçların Şövalyesi bu yolda ihtiyacınız olan mücadele gücüne ve potansiyele sahip olduğunuzu gösteriyor.

-Kılıçların Şövalyesi gerçeği arayan bir aktivist, bir asker veya savaş muhabiri olabilir. Kılıç Şövalye, çok zeki, konuşkan, inatçı, usta, çok hareketli ve rekebetçidir, ayrıca bu özelliklerinden dolayı tüm dikkatleri üstüne çeker. Bu kişiler her zaman aldıklarının karşılığını verirler ve sınırlarını belirler, sonra biraz daha verir ve yeni sınırlarını belirlerler. Hızlı yürüyen hızlı düşünen ve hız yapma alışkanlığı olan kişilerdir. Herşey şimdi olmak zorundadır, ertelemelerden hiç ama hiç hoşlanmayan sabırsız insanlardır ve istediklerini alırlar. Kendilerini inciten birisinin daha önce ayağına bastıklarından emindirler.

Yorumlar