GUNES KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI




-Güneş görkemlidir. Eril enerjiye sahiptir ve bilinçli zihnimizi sembolize eder. Güneş, egomuzu, öz saygımızı, gücümüzü, tutkumuzu, hırsımızı ve amacımızı temsil eder.

-Güneş tarot kartı, astrolojide Aslan Burcu ve Güneş gezegeni ile sembolize edilir. Aslan Burcu kişileri talepkardır. Davranışlarında aşırıya kaçabilir ve çevresindekileri yok sayarak oldukça diktatör tavırlar içinde bulunabilirler.

-Kabalistik hayat ağacında Güneş'in yoluna Resh denir. Bu yol, insan aklının en üst seviyesidir. İbranice Resh kelimesi akıl ile bağlantısı olan baş anlamına gelir. Bu da, güzellik ve ihtişam yolundaki bağları ifade eder. Bu bağ, içsel ışık olan güneş ve fiziksel Güneş gezegeni arasındadır.

-İnsan aklının en üst seviyesi, zihin ve beden arasındaki ilişkinin doğal olarak netleşmeye başladığı ve aklın sınırlarını anladığımız yoldur. Bu sınırlar, kartın üstündeki tuğla duvar ile sembolize edilir.

-Güneş Tarot kartının geleneksel anlamı başarıdır. Danışan kişinin sorusuna mutlu aydınlık bir Evet cevabı verir. Güneş, neşeden, mutluluktan ve doğru karar vermekten bahseder. Ayrıca, çocukları ve çocuk yetiştirmekle ilgili konularını içerir.

-Güneş arkana majör kartları arasında 19 numaralı karttır ve karmik bir sayı olan 19 rakamı sembolize edilir.Tamamlanmanın sayısı olan 19, 1+9= 10 eder. 10 rakamı, yeni başlangıçların sayısı olan 1 rakamına indirgenir.

-19 rakamı, bütün gayretleri odak noktasına koyarak geçmişte başlatılan projelerin tamamlanmasını temsil eden, bir dayanıklılık enerjisine sahiptir. Yeni bir projeye başlamak için, tamamlanma ve ödül alma zamanını gösterir.

-1 yeni başlangıçları, 9 tamamlanmayı ve sonuçları anlatır. 1 ve 9'dan gelen 19 rakamı, projelerin başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasını sağlamak için, tüm enerjileri uyum içinde hizaya getirme gücünü temsil eder.

-Güneş kişilerinin saklayacak birşeyi yoktur ve kendine güvenir. Neşeli, olumlu, parlak ve enerjisi yüksektir. Bu kişiler hayatın tadını çıkarmayı bilir ve ne yaparsa yapsın ilgi odağı olur. Zorlukları, değişimi ve yeni şeyler keşfetmeyi severler.

-Masumiyetleri içinde mutlu, nazik, iyimser ve kaygısızdırlar. Bu kişilerin dışa yansıyan bir iç güzelliği vardır. Sarı saçlı ve mavi gözlü, çocuksu ve güzel bir yüze sahiptir. Gözleri parıltılı ve sıcaktır. Enerjik, tutkulu ve her zaman olumlu bir tavır içindedirler.

-Güneş kişileri hangi yaşta olursa olsun genç ve kaygısız bir yapıya sahiptir. Yeni başlangıçları, yeni yerler görmeyi ve yeni beceriler öğrenmeyi severler. Asla yaşlanmazlar.

-Güneş, bir tarot açılımında göründüğünde herşeyin yoluna gireceğini bilirsiniz. Çünkü, Güneş iyimserlik ve pozitiflik yayar. Olaylara iyi tarafından bakmanızı ve zor zamanların sonsuza kadar sürmeyeceğini hatırlatır.. Mevcut durumunuzun parlak tarafını gösterir.

-Son zamanlarda bunalmış, hayal kırıklığına uğramış ve uyuşuk hissediyor olabilirsiniz. Dinçleşmek ve zihninizin açılması için dışarı çıkın. Sevdiğiniz aktivitelere öncelik verin ve eğlenin. Bunlar size kendinizi iyi hissetirecek.

-Ters konumda Güneş kartı, anlaşmazlıklar nedeniyle gelecek planlarının ertelenmesi veya iptal edilmesi konusunda bir uyarıdır. Hedefinize varmak için daha fazla çalışmak ve çaba harcamak zorundasınız anlamına gelir.

-Ters Güneş, canlılığı düşük ve melodramatik, ancak kibirli birini gösterir. Bu kişiler düşük enerjili, zayıf benlik saygısına sahip ve hayata karamsar bir bakış açısına sahiptir. Bu sebeple genellikle gelecekleri hakkında yanlış kararlar verirler.


GUNES KOMBINASYONLARI

-Güneş, diğer kartlarla birleştiğinde olumlu bir etki verir. Konuya iyimserlik, canlılık ve açıklık getirir.

-GÜNEŞ ve İMPARATORİÇE kombinasyonu hamileliği ifade eder. Kısırlık problemi olanlar için bu bir kısırlıktan kurtuluş anlamı taşır. Ailenize yeni bir üye eklemeyi düşünüyorsanız, yakın gelecekte evin içinde hoplayan zıplayan bir bebeğiniz olacak mesajını verir. Bu kartın vaat ettiği canlılık ve keyif, aynı zamanda verimli ve sağlıklı bir hamilelik anlamına gelir.

-GÜNEŞ ve ŞEYTAN hayallerinizin peşinden gitmeye hazır olmanızı tavsiye eder. Hırsınız, yeteneğinizle birleşir ve kendiniz için tüm özlemleriniz gerçekleşir. Güneşin sizi doldurduğu pozitifliği dizginleyerek, Şeytan'ın içinizde ortaya çıkardığı hırs, sizi olmak istediğiniz yere fırlatacaktır.

-Sahip olduğunuz arzulara odaklanmak ve hevesle peşinden koşmak için, harika bir zamanda bulunuyorsunuz. Şeytan'ın yanında Güneş kombinasyonu ise karanlığın gidişi aydınlığın gelişi anlamına gelir.

-GÜNEŞ ve YARGILAMA bir tarot açılımında birlikte göründüğünde doğru işte ve doğru pozisyonda çalıştığınızı onaylar. Yapmanız gereken tek şey gaza basmak ve ilerlemek. Başaracaksınız ve bu sayesede mutlu bir hayat yaşayacaksınız.

-GÜNEŞ ve SAVAŞ ARABASI birleştiğinde zafer yakında anlamına gelir. Risk alarak sizi cesur yönünüzü keşfetmeye teşvik eder. Bu bazen, yeni müşteriler, maaş zammı veya terfi, bazen de umutla beklediğiniz yeni bir ortaklık olabilir. Bu kombinasyon yolunuzda kararlılıkla ilerleyerek başaracağınızı gösterir. Şanslısınız, bu fırsat sizi yarı yolda bırakmayacak.

-GÜNEŞ ve AY, hayal gücünüzün ve duygularınızın hayatınızı kontrol etmesine izin vermemeniz konusunda bir uyarıdır. Bu duygu iniş çıkışları endişeler, korkular veya kendini aldatma ile bağlantılı olabilir. Burada Ay gerçeği ve iyimserliği temsil eden Güneş'in tam zıttıdır ve muhtemelen hayatınızda bir ikilem var anlamına gelir.

Güneş + Apdal: Bir Bebek, bir çocuk veya yeni bir şeyle ilgilenmek anlamına gelir.
Güneş + Sihirbaz: Oyununun zirvesinde olmayı ve yeteneklerini en iyi şekilde kullanmayı gösterir.
Güneş + Büyük Rahibe: Bir Şifacı.
Güneş + İmparatoriçe: Hamile bir kadın. Karizma. Annelik. İyi Sağlık. Ebeveyn olmak.
Güneş + İmparator: Enerji gücü. Yetki.
Güneş + Büyük Rahip: Topluluğunuzda destek ve arkadaşlıklar.
Güneş + Aşıklar: Yeni aşk. Aşık olmak.
Güneş + Savaş Arabası: Kendini gerçekleştirme.
Güneş + Güç: Kabul. Başkalarına yardım etmek. Sevilmek ve kabul edilmek.
Güneş + Hermit: Yıllarının ötesinde bilge. Geçmiş yaşam şifası. Bilgi aramak.
Güneş + Kader Çarkı: Özgürlük. Değişime başarılı bir şekilde uyum sağlamak.
Güneş + Adalet: Çabalarınızın karşılığını almak. Duygusal dengesizlik.
Güneş + Asılmış Adam: Başkalarını ilk sıraya koymak.
Güneş + Ölüm: Bir durumun gerçeğini görmek. Geçmişi geride bırakmak.
Güneş + İtidal: Ruh Ailesi.
Güneş + Şeytan: Girişkenlik. Hırslı olmak.
Güneş + Yıkılan Kule: Düşük benlik saygısı. gösteriş.
Güneş + Yıldız: Mutluluğunu yaşamak anlamına gelir. Bir dahi veya oldukça gösterişli ve görmezden gelinmesi imkansız birisini gösterir. Evrenin büyük hediyesine sahip bu kişiler enerjisi yüksek ve çok zekidir. Ancak, dışardan ulaşılmaz birisidir.
Güneş + Ay: Bir gizemi çözme.
Güneş: Yenilenme. Sevdiğin insanlarla birlikte olmak.
Güneş + Yargılama: Gerçek mesleğinizi tanımak. Çağrınız, mesleğinizdir.
Güneş + Dünya: Dünya'ya uzman olduğunuz bir şeyi öğretmek.

Güneş + Tılsım Ası: Harika bir yatırım.
Güneş + Tılsım 2: İş yerinde eğlenmek.
Güneş + Tılsım 5z: Dışarıda çalışmak.
Güneş + Tılsım Prens: Mutlu bir öğrenci.

Güneş + Kılıç 2: Matematik. Mantık ve mantık.
Güneş + Kılıç 4: Dinlendirici bir tatil.
Güneş + Kılıç 6: Bilim.
Güneş + Kılıç 7: Kendine güvenen. Serbest meslek.

Güneş + Asa 4: Güçlü bir topluluk. Mutlu bir topluluk. Çocuk bakım merkezi.
Güneş + Asa 8: Bir yolculuk. Eğlenceli bir tatil. Eğlenceli bir iş.
Güneş + Asa Şövalyesi: Daha sıcak bir yere taşınma. Mutlu bir kariyer değişikliğini gösterir'.
Güneş + Asa Kralı: İyi bir koca.

Güneş + Kupa Ası: Cevaplanan Dualar. Ada tatili.
Güneş + Kupa 6: Evde hissetmek. Çocuklar.
Güneş + Kupa Prensi: Birine rehberlik etmek.
Güneş + Kupa Kraliçesi: Bir hikaye anlatıcısı. Bir şifacı.

Yorumlar