GUNES ve ASIKLAR KOMBINASYONU


-Güneş, hayat veren enerji ve pozitifi sürdürendir. Aşıklar, verimli olun ve çoğalın, yaşamı ve doğayı tüm varlığıyla kucaklayın anlamına gelir. Eril bir sembol olan Güneş, Tanrı Apollon babadır, ata erkil ve dışa dönük davranışlarla ilgilidir. Aşıklar YIN'dir ve dişil semboldür. Ana erkil enerjiyi ve içsel alıcılığı ifade eder. Bu kombinasyon, eril ve dişil kutupların, yani anne ve babanın bir araya gelişini anlatıyor.

-Güneş, genelde olayları net bir şekilde, açıklıkla görebilmek, zevk sahibi olmak ve şüpheleri ortadan kaldırmakla ilgilidir. Aşıklar, genellikle bir tür sorudur ve karar vermekle ilgilidir. Ancak, bu kararın genelde olumlu olduğu düşünülür. Bu kombinasyon, ilişkinin sonunu şimdiden net bir şekilde görmek, açık ve şeffaf olmak ve parlak bir geleceği 4 gözle beklemekle ilgili olabilir. Burada, yeni bir günün doğuşu, yeni bir doğuş var. 

-Rahatlayabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Çünkü, ihtiyaçlarınız bir bebek gibi karşılanacak. Hatta, sizi mutlu etmek için, isterseniz başınıza renkli tüy bile takarlar. Çünkü, atın üstünde kollarını açmış bebeğin kafasına tüy takmışlar. Güneş ve Aşıklar birlikteliğinin ideal bir ilişki kombinasyonu olduğunu söyleyebilirim.

-Güneş, gökyüzünde en güçlü parlayan ışıktır. Birinin kendisi için açık, net, dürüst, ön yargısız ve böyle güzel şeyler hissetmesini kim istemez ki... Sonuç olarak, ilişkinizle ilgili olumlu bir ruh hali ve davranışlar içinde olmanızı ve pozitife odaklanmanızı önerebilirim. 2 tarafta olumluya odaklanmalı ki ortamı ısıtan Güneş sonunda Aşıkları yakmasın.



Yorumlar