GUNES ve SIHIRBAZ KOMBINASYONU


 -Güneş, büyümenin ve beslenmenin ana kaynağıdır. Mutluluk ve sağlık bu kartta güçlü bir şekilde temsil edilir. Pozitif enerji, canlılık, netlik ve açıklık.

-Sihirbaz, bir başkası için imkansız olanı başarandır. İrade gücünü, isteklerini gerçeğe dönüştürmek için kullanır. Güç, beceri ve konsantrasyon.

-Güneş, potansiyellerle dolu, eğlenceli ve sosyal bir ilişkiyi gösterir. Güneş, aynı zamanda tekrar tekrar aynı kişiye aşık olmaktan ve partnerinizle ruh bağınız olduğunu düşündüğünüzden bahseder.

-Sihirbaz, en uyumlu ruh eşini bulduğunu düşünür ve ne olursa olsu gününüzü en heyecanlı hale nasıl getireceğini düşünür. Sihirbaz partnerini en iyi anlayan kişidir. Onunla tatlı sohbetler edip, harika kahkahalar atabilirsiniz. o ruhsal, materyalist, duygusal ve entelektüel birisidir. Size çok değer veren, mümkün olsa bir kaidenin üstüne oturtmak isteyen ve sizden çok yüksek beklentileri olan biridir.

-Sihirbazın yeteneklerini en iyi sergeleyebilmesi için arkasına Güneşi almasından daha iyi bir kombinasyon olamaz. Bu kombinasyonda (Güneş) kendinizden fazla emin olmanıza rağmen, (Sihirbaz) partnerinizin bir şekilde sizi nasıl etkileyeceğini bildiğini gösteriyor olabilir. Partneriniz sizi hayatının parlayan Güneşi olarak görüyor olabilir ve bu sebeple sizi elde etme konusunda başarılı görünüyor.

-Bu kombinasyonda parlaklığı, tatlılığı ve masumiyeti güneşin en önemli özelliğidir. Ancak, Sihirbaz'ın onun kartlarıyla nasıl oynayacağını bildiğini, kendine güvendiğini ve ilgi odağı olmaktan hoşlandığını gösteriyor. Bu yüzden Sihirbaz bir ilişkide çok güçlü bir ortaktır ve biraz bencil olabilir. Güneş en büyük gezegen olduğu için bazan kibir yapsada, Sihirbaz gibi bencil değildir. Bu yüzden, partneriniz işine geldiğinde sizin ışıltınıza, işine geldiğinde masumiyetinize, işine geldiğinde enerjinize tutnup kendi doğrutusunda işlemeye çalışacaktır. Fakat, Güneş karanlığı aydınlatır ve herşeyi olması gerektiği gibi değil gerçekten olduğu gibi görür ve tabii ki etrafına çok güçlü ve kavurucu bir sıcaklık yayar.

-Belki, Güneş Sihirbaz'ın hiç kimsenin bilmediği bir sırrını biliyor olabilir. Belkide, Güneş bu illüzyon ustasının hilelerindeki bütün sırları zamanla aydınlatıp öğrenecek. Buradaki zorluk, hilelerini bildiğiniz birini iyi zamanlarınızda görmezden geldiğiniz halde, zor zamanlarınızda bunları ifşa edip etmeyeceğinizdir. Yani, söylemek istediğim Sihirbaz her ne kadar sihir yaparak Güneşi etkilese de kandırdığını düşünmüyorum. Çünkü, güneş onun bütün kartlarının hilelerini bilir.


Yorumlar