GUNES ve BUYUK RAHIBE



 -Güneş ve Büyük Rahibe birbirleriyle çelişen kartlardır. Güneş, bütün ihtişamıyla Aslan Burcu ve Güneş gezegeninin ateş enerjisine sahipken, Büyük Rahibe, yani Azize Ay gezegeni ile ilişkilidir ve elementi sudur. Yani, Güneşin önüne geçen Büyük Rahibe bildiklerini söyleme, ancak aklını ve mantığını kullan diyor.

-Büyük Rahibe, gizlilik ve gizemlerle ilgilidir. Büyük Rahibenin gezegeni Ay yanılsamalar, aldatmalar, rüyalar, iç güdüler, ruhsal güçler ve rastgelelikle ilgidir. Burada Güneşin aydınlatarak ortaya çıkarması gereken gizemler olduğu görülüyor. Çünkü, Güneş ışık, açıklık, düzen, mantık demektir. Bu kombinasyonu, ruhsal hisleri güçlü bir dedektife benzetebilirsiniz. İç güdüleriniz, iç sesiniz ve psişik enerjiniz sizi aradığınız cevaba götürecektir. Ancak, aklınız ve mantığınız bu sonuca gitmede önemli rol oynayacaktır. Bir aşk açılımında belkide, aklınızdaki kişini hayatında başka birisi olduğunu öğrendiniz ve bu sizde soğuk duş etkisi yaptı ve hissettiğiniz sıcaklık söndü. Daha fazla üzülmeden gerçekleri görmeniz iyi oldu.

-Güneş olumlu, yeni başlangıçları ifade eder. Büyük Rahibe ile birlikte bazı önemli bilgilerin ortaya çıkacağını gösteriyor ve bu bilgilerin gerçekten size iyi bir tecrübe olacağını ifade ediyor. Büyük Rahibe öğrendiklerinizi ifşa etmemenizi, zaten bu bilgilerin ortaya çıkacağını,  durup izlemenizi tavsiye ediyor.

-Bir ilişki açılımında Güneş ve Büyük Rahibe uyumlu olmamasına rağmen bazan bir araya gelebilirler. Ancak, çok farklı kişilikler veya farklı sosyal yapılardan olabilirler. Genelde arkadaşlarınız veya aileniz bu ilişkiyi onaylamıyor ve çok sonra ne olacak biliyormusunuz? Keşke hislerime aldanmasaydım, onun peşinden gitmedim diyeceksiniz. Onunla olmayacağını bile bile duygularınızı takip ettiğiniz için kendinize kızacaksınız.

-Fakat, ilk anda muhtemelen iç güdüleriniz doğru kişiyi bulduğunuzu  savunuyordu ve mantığınızla iç güdüleriniz anlaşmazlık yerine uyum içindeydiler.


Yorumlar