KUPA PRENSI, ASA 9, OLUM ve KILIC ASI


 -Kupa Prensi, aşk duygularına ve yeni ilişkilere gönderme yapar. Aklınızdaki kişi ile gerçekten ilişkiniz olup olmadığından veya ilişkiniz varsa, umut olup olmadığından pek emin değilim.

-Asaları 9'lusu  kafanızdaki kişinin yorgun ve bitkin olduğunu, fakat genede mücadeleye devam ettiğini işaret ediyor. Bu 2 kartın yan yana durmasına gençlik ve dayanıklılığın birlikteli diyebiliriz.Kupa Prensinin yanında Asa 9, genç birini yeni bir ilişkisini işaret ediyor. Prens partnerini memnun etmek için  ağır hareket eder, ancak sebatkardır.  2 kartın kombainasyonu normal bir ilişki içinde partnerlerden birinin diğerine cinsel olarak çekim duyduğu hissini veriyor. Çünkü, diğeri o kadar tatlı, masum ve bir kaliteye sahipki. Üstelik hayatında ilk kez aşık olmuş. Kupa Prensi, ilişkiyi nazik sözler ve romantik jestlerle sürekli destekleyen davranışlar içindedir..

-Kupa Prensi biraz utangaç ve aynı zamanda çok romantik bir ruh haline sahiptir. Danışan kişinin aşk ve romantizm hakkında çok hayal kurduğunu gösterir. Bir ilişki açılımınızda Kupa Prensi birinin size çok aşık olduğunu ifade eder.

-Asa 9 kişilikleri hedeflerine ve arzularına ulaşmak içinaınırsız bir potansiyele sahiptir. Ayrıca, çocuklarının hedeflerinide çok desteklerler. Asa 9 kişilikleri evlerini ve ailelerini çok korur.Gelecek hakkında iyiserd,rler ve asla pes etmezler, teslim olmazlar. Sabırlı ve dirençli olan bu kişiler uzun vadede her zaman isteklerini elde ederler.

-Bir ilişki içinde genelde danışan kişi kimliğini kaybettiğinde Ölüm kartı ortaya çıkar. Belkide ilişkiye çok erken girmiş olabilirsiniz. Ölüm Kartı kişilerin yakında ilişki içinde olacakları anlamına gelir. Ölüm Kartıilişkilerde bazı durumların bitişini ve yenisinin başladığını ifade eder. Bu kart ortaya çıktığında myuhtemelen siz farkedemiyeceksiniz, fakat bir daha asla eskisi gibi olamayacaksınız anlamına gelir.


- Kılıçların Ası, sizi geride tutan katı yapıları kesmeniz için elinize verilen bir araçtır. Size tavsiyede bulunanlara kendi kararınıza güvenecek kadar cesursanız, kafanızı duvara vuruyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak,kılıcı doğru kullanırsanız duvarı yıkıp olmak istediğiniz yere gidebilirsiniz.

-Bir aşk okumasında Kılıç Ası yüksek ideale sahip ilişkiyi işaret eder.. Bekar danışan kişi entelektüel olarak çok uyumlu olduğunuz biriyle birlikteliğe başlıyorsunuz, yemin ediyorsunuz, ya da bir taahhütte bulunuyorsunuz anlamına gelir. Kılıç Ası rekabetçi bir ortamda zafer kazanmak anlamına gelir. Hayatınızda değişmek üzere olan herşey üstünde tam kontrole sahip olacaksınız ve bu değişim çok ani olacak.

Yorumlar