KUPA 5'LI, KILIC 4'LU ve TILSIM 5'LI KOMBINASYONU


 -Kupa 5'lisi duygularla ilişkili olarak geçmişin acılarını unutmadığınızı ifade ediyor olabilir. Kupa 5 ve Kılıç 4'lüsü kombinasyonunda, ayrılığın acı verici anılarının üstesinden gelememiş ve bir kez yanmış ikinci kez yanmamak için kendini herşeyden geri çekmeye çalışan birini görüyorum.

-Kupa 5'in size uyarısı-geçmişe takılı kalmayın, özgürleşin. Kupa 5'li, değişimi ve aktivite özgürlüğünü anlatır. 5 sayısı numerolojik olarak kişisel özgürlük, çatışma ve bu çatışmalardan çıkarılabilecek fırsatları değerlendirerek, kendine avantaj sağlama becerisiyle ilgilidir.

-Kılıç 4'ün uyarısı-öylece oturmayın. Aklınızda ki kişiyle konuşarak anlaşmayı denemelisiniz..

-Tılsım 5'lisi mistik güçlerle ilgilidir ve herkes için adalet önerir.

-Kupa 5'li aradığını bulamamış olmaktan dolayı ilişki içindeki kişileri değişime yönlendirir ve çoğu zaman karmaşık olaylar serisini içerir. Buda henüz bitmemiş iş anlamına gelir. Bu kartın yanında ki Kılıç 4, bir ateşkes çağrısı gibi. Bir birine düşman 2 tarafında sınırları konusunda dikkatli olduğu bir ateşkes izlenimi veriyor. Kupa 5'linin üstündeki resimde, figür başını önüne eğmiş 3 adet boş bardağı görüyor ve kara kara düşünüyor. Halbuki, cesaret edip arkasına bir bakabilse dolu 2 bardağı görecek ve onları alıp nehirin üstünde ki köprüden geçip giderek acı anıları unutabilecek ve daha iyi bir yere giderek kendine daha iyi bir yaşam kurabilecek. Kupa 5'li, belkide kendinizden bir parçayı geride bırakmak zorunda kalırken, elinizde kalanların en iyisini kurtarmanızı öneriyor size.

-Kılıç 4, tefekkür, kabulleniş, hastalıkların iyileşmesinden sonraki nekahat dönemi, dinlenme ve rahatlama ve aynı zamanda dileklerinin kabul olması için dua etmekle ilişkilidir.

-Tılsım 5'linin işaret ettiği kadın cinsiyetidir. Kılıç 4'lü erkek cinsiyetini sembolize eder. Kartlar bitmiş bir ilişkide erkek kendi yaralarını kendisi sarabileceğini öngörüyor. Tılsım 5, kaçınılması mümkün olmayan kaybı, finansal bir eksiklik ve yetersizlik anlamına gelir. Fiziksel bir rahatsızlık ilerlemeyi yavaşlatıyor olabilir. Yoksulluk, çaresizlik, yenilgi, umutsuzluk, özgüven eksikliği, duygusal sorunlar, yalnızlık, sıkıntılı düşünceler, finansal güvenlik sorunları, kaygı, korku, yalnızlık gibi sorunlarla kendini sabote etme, başarı ve başarısızlık korkusu, zorluklar, herrşeyin düzelebileceğine inanmama ve genelde inanç yoksunluğu anlamlarını ifade eder.

Tılsım 5'li kartının üstündeki resme dikkat ederseniz, 2 kişiden biri koltuk değnekleri ile yürümeye çalışıyor, diğeri çok üşüyor ve karların üstünde yürürken giymeye bir ayakkabası bile yok. Dikkat ederseniz birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlar, ikisi de bir birlerinin umurunda değil ve kendilerini kurtarma çabasındalar. Buradan da bir süre sonra bu kişilerin yollarının ayrılacağını anlıyoruz. Birlikte zorlukları aşamıyorlarsa ve daha iyi olamıyorlarsa konuşarak ve anlaşarak özgürleşmeyi tercih etseler bu sıkıntıları yaşamalarına ve kendilerini bu kadar yıpratmalarına gerek kalmayacak.

-Kartlar, özelikle kadın figürüne düşmanlıkla değil, ateşkes yaparak, sınırlarının farkındalığını bilerek anlaşmalı adil bir ayrılığın 2 tarafında yararına olacağını öneriyor.

Yorumlar