KUPA KRAL, YIKILAN KULE, ASA 4, KILIC 7 ve ASA KRALICE





-Kupa Kralı (kahverengi gözlü gizemli biri) ve Yıkılan kule; bu kontrollu duygular belkide aşk anlamına geliyor olabilir. Kupa Kralı, geçmişte uzun süreli bir ilişki geliştirmiş, çok ciddi olan ve bu ciddiyeti evliliğe taşıyabilecek birini temsil eder. Yıkılan Kule bu kişiden ani gelen bir çağrıyı ifade eder.

-Ruh eşinizi bulmuş olma ihtimaliniz konusunda çok olumlu bir kombinasyon. Belki çok farklı yaşamlara ve bakış açılarına sahipsiniz fakat, önceden tanıyor olabileceğiniz bu kişi ile aranızda ruhsal düzeyde bir bağlantı olabilir. Bu bir insanın çok ender rastlayabileceği bir tesadüftür. bu çağrı sizi evliğe götürüyor olabilir. Çünkü Kule'nin yanında Asaların 4'lüsü evlilik, hatta standardı yüksek bir yaşam biçiminde mutluluğu ifade ediyor. Ancak, Asa 4'ün yanında Kılıç 7'li ateşin baskın olduğu bu kombinasyonda karşı tarafın görmezden geldiğiniz bazı davranışları ilişkiye olumsuz olarak yansımaya başlayacaktır.

-Eğer, Kupa Kralı yeni tanıştığınız biriyse bu iyi bir eşleşme olmaz. Çünkü, biriniz su grubu diğeriniz ateş Yıkılan Kule Arkana Majör Kart olarak Minör Arkana serisinden olan su grıbı Kupa Kralını geçersiz kılar. Ayrıca, seçmiş olduğunuz 5'li tarot kombinasyonunda 3 ateş, 1 hava, 1 su grubu var. Ateş yoğunlukta bir açılım ve bu kombinasyonun içinde sadece Yıkılan Kule Büyük Arkana kartı, diğerleri hepsi Küçük Arkana kartlarından. Burada Yıkılan Kulenin üstünlüğü geçerlidir. Yıkılan Kule sağlam temeller üstüne kurulmamış yapıların veya ilişkilerin ani ve şok edici yıkımıyla ilgilidir ve Arkana Majör Kartları arasında bile en güçlü bir kaç karttan birisidir.

-Yıkılan Kule, burada hayatınızda olabilecek hızlı ve önemli bir değişimi ifade ediyor ve Kupa Kralını burada  krize karşı sakin ve kontrollü olarak görüyorum. Kupa Kralı ilişki ve aşk okumalarında suskunluğu ve sessizliği tercih eder. Yıkılan Kule'ye çaresizce aşık, ama bunu ifade edemiyor. Belkide, kontrollu davranıyor ve ifade etmek istemiyor. Fakat, sonuçta Kule çözülmeyi getiriyor. Kule Kartı aşk açılımlarında cinselliğide ifade eder. Bu 2 kartın kombinasyonu olgun bir aşk heyecanını ifade ediyor.

-Asaların 4'ü aşk açılımlarında evliliği ifade eder. Fakat, bu kartın önünde Yıkılan Kule özgürlük ile ilgili bir karttır ve belkide, bu evlilik olmadan birlikte hareket ediyorsunuz anlamına geliyor olabilir. Asa 4'ün önünde Yıkılan Kule, bir duygu patlamasıyla, sizi hislerinizin gidebileceği yere kadar götüreceğini işaret ediyor. İlişkinizi bir üst seviyeye daha gerçek bir seviyeye taşımaya hazır olmalısınız. Çünkü, her 2 kartın ortak noktaları var ve bunlar ilişkinin ilerlemesine sebep oluyorlar.

-4 Asa'nın önüne geçen Kılıç 7'linin en önemli özelliği sorumluluk almaktan kaçarak, çalarak, aldatarak doğru olanı seçmesidir. Kılıç 7, o kişinin görmezden geldiğiniz bazı davranış biçimlerinin ve bazı konuların nasıl çömzümlenemez bir probleme dönüştüğüyle yüzleşeceğinizi işaret ediyor.

-4. aşamada Asaların arasında çıkan Kılıç 7'de güçlü bir sinsilik ve stratejiye bağlı bir plan varmış gibi geldi bana. Kılıç 7'linin yanındaki Asa Kraliçesi eğer siz değilseniz bu adamın yanında hiç durmamalısınız. Belkide, bir kadın onu sizden çalıyor. Fakat, durum kontrolünüz altındaysa ve mücadeleetmenizin işe yarayacağını düşünüyorsanız bir aldatma söz konusu olsa bile bir kadın onu sizden çalamayacaktır.

Yorumlar