TAROT KARTLARI KUPA 8 KOMBINASYONLARI (1)



--Kupaların sekizlisi danışan kişinin  bir durumdan başa bir duruma geçiş anı ile karşı karşıya olduğu anlamına gelir.Danışan toplamak için çok emek ve zaman harcadığı kupalarından bıktı. Bu kupalar onun beklentilerini gerçekleştiremedi, Şimdi taşıyabileceği kadar maddi manevi ne varsa yanına alarak daha yüksek amaçlar aramaya veya yaşamında yeni başlangıçlar yapmaya karar verdi..

--Danışanın hayatında mücadele ettiği şeyin tahmin ettiği kadar tatmin edici olmadığının farkına varmasının ya da umduğunu bulamamasının sıkıntısı içinde olduğunu gösterir.. Yere atılmış kupaların boşluğu birinin gelip kupaları doldurmasını ve danışanın yaşamını şekillendirmesini bekliyor.. Ayrıca Kupaların Sekizlisi kendini geliştirme, kendini anlama ve büyüme üzerine çalışmalar yapması için danışanın çevresindekilerden aytrılma isteğini de gösterebilir..

**Tarot açılımında danışanın yeni bir yolda neyle yürüdüğünü anlamak için bir önceki karta bakmak lazım. İdeal olan tarot dizilimi danışanın ayrıldığı yoldan yeni çıkacağı yola daha yumuşak bir geçiş yapabilmesi için Kupaların sekizlisinin ardından pozitif bir kart görmek isteriz.

**Eğer Kupaların sekizlisinin ardında olumsuz bir kart yer alıyorsa danışana  bulunduğu zaman diliminde yürümek için hazırlık yaptığı yolda yaşamında değişiklik yapmanın doğru olmadığı, durumu daha da kötüleştirebileceği, seçeneklerini bir kez daha gözden geçirmesinin daha doğru olacağı öğütlenmelidir...
 
==Kupaların sekizlisinin yanındaki Apdal kartı kombinasyonu==

-Daha heyecanlı görünen yenisini keşfetmek için umduğunu bulamadığı eski yolunu bırakarak danışanın kendisii geliştirmek için ve yaşamında ki boşlukları doldurmak için çevryeniesinden ayrıma isteğini gösterir. Yeni yerlerde yeni başlangıçlar anlamına gelir..
Kupalarının sekizlisinin yanına kılıç altılısı gelirse, yolculuk anlamına gelir. Danışan kişi yeni hayatına bir yolculukla başlıyor.


==Kupaların sekizlisinin yanında Ölüm Kartı== 

-Kapı kapalı burdan çıkış yok anlamına geldiği gibi danışanın bulunduğu yerde yaşanan dramatik olaylardan sonra bu kapınının kendisine tamamen kapanacağı ve dönüşü olmayan bir yola gireceği anlamına da gelebilir.


==Kupaların sekizlisinin yanındaki Asaların dokuzlusu==

-Sebatkarlığı, Güç Kartı dayanıklılığı, Yıldız kartı umutların gerçekleşmesi ve verilen sözlerin tutulmasını ifade eder..

Yorumlar