KUPA ASI, OLUM ve ASIKLAR


 -Kupa Ası, genelde olumlu ve faydalı bir etkiye sahiptir. İşlerin düzelmeye başladığı noktadır ve genelde sevgi dolu bir ilişkinin başlangıcını ifade eder. Ölüm, bir korku ve bitiş kartıdır ve bizi dönüştürecekolayları ve deneyimleri gösterir. Kupa Ası ve Ölüm yanyana geldiklerinde bir şeyin daha başlamadan biteceğini gösterir. 

-Asaların Ası ilk coşkuyu gösterir, Ölüm atalete yol açar, duygular aniden ölür. Belkide ilk aşk ve ilk aşk ölüyor. Bu sevginin sizi dönüştürdüğünün farkına varacaksınız ve bir daha hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacak. Duygular orada öldü gitti ve isteseniz bile yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Ölen o aşkı hiç bir şey hayata döndüremez ve Ölümün ardından gelen Aşıklar Kartı, o ilk coşku ve heyecanın kararsızlığa dönüştüğünü işaret ediyor.

-Ölüm Kartı bir durumun bitişini ve başka bir duruma geçişi ifade ediyor. Belkide, gelecekte yaşayamadığınız aşka benzer bu duyguları, daha önemli ve değerli bir karşılaşma ile derinleştirme fırsatı yakalayabileceğinizi ve belkide birbirinize daha çok güvenmeyi öğrendiğiniz bir ilişkiyi ifade ediyor.

-Ölüm Kartı sevenler için çok güçlü bir karttır, dönüştürür. Ölümün yanındaki Aşıklar Kartı, ikinizinde eski benliğinin ölmesi ve dönüşmeniz gerektiğini işaret ediyor. Ölümden sonra Aşıklar bir anlamda risk almak ve seçim yapmak anlamına gelir. Burada Ölüm Kartı geçmişte ilişki içinde yaşadığınız sağlıksız deneyimin etkisinden kurtulacağınız anlamına geliyor.

Yorumlar