KUPA 10, BUYUK RAHIBE ve KILIC 10 KOMBINASYONU

>

-Kupa 10'lu ilişkide uyum,mutlu evlilik, aşkta mutluluk, aşk arkadaşlığı anlamlarına gelebilir. Kupa 10 mutluluk ifade eder. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü, aileniz veya size yakın olanlarla birlikte sevinme ve bolca mutluluk zamanlarını işaret eder.

-Büyük Rahibe, kişinin iç sesini dinleme zamanlarını işaret eder. Çünkü, bu ses bazan hislerden ve hatta mantıktan daha güçlüdür. Büyük Rahibe ve Kupa 10 Kartları ikiside astrolojik olarak su grubu ile bağlantılı kartlardır ve buda duygusal düşüncelerinizi duygusal davranışlara dönüştürdüğünüzü işaret ediyor. Yani, Kartlar duygusal hissetmenizin normal olduğunu, ancak duygusal davranmamanız konusunda sizi uyarıyor ve ilişkinizi daha rasyonel bakış açısıyla değerlendirmenizi öneriyor.

-O kişi ile sezgisel olarak bağlı hissediyor olabilirsiniz, yani diğerlerinin anlamadığı şeyleri birlikte anlıyor ve görüyorsunuzdur. Aranızda büyülü, gizemli, gizli, sihirli bir şeyler vardır. Belkide, sırlı, gizemli bir şeyi birlikte keşfetmiş olabilirsiniz. Bu etkileyici birşey tabi ki, fakat onun sevgi, romantizm dolu ve size değer vermesini beklediğiniz kişi olmasını istiyorsanız. Yani, size eş olmasını istiyorsanız o kişi bu kişi değil. Çünkü o sizi öyle görmüyor.

-Kupa 10 güzel arkadaş, öz verili ve mutlu bir insan. Büyük Rahibe içine kapanık, sessiz ve ketum bir kişilik. Son kart Kılıçların 10'lusu olunca, acaba Baş Rahibe başka bir kadın var anlamına geliyor olabilirmi diye düşündürüyor.

-Ya da Kupa 10'lusu uzun vade de taahhüt istediğiniz, fakat Kılıç 10'lusu taahhüt verilse bile bu taahhütün yerine getirilemeyeceğini işaret ediyor olabilir.

-Kupa 10'lunun yanında Büyük Rahibenin ve Kılıç 10, Rahibenin bakire yönü seks olmadan aşkı temsil ediyor olabilir ve diğer taraf bunu ihanet olarak algılıyor olabilir. Bu durum bireylerin arasındaki derin ruhsal bağlar yüzünden 2 kişiyi de bunalıma sokabilir.

-Rahibenin yanında Kılıç 10 gizli bir şeylerin açığa çıkacağını ve belki bilinmeyen bir şeyin, bir döngünün sonunu işaret ediyor. Muhtemelen, partnerlerden birisi bu ilişkinin geleceğini ümit verici olarak görmüyor.

-Bilmiyorum, belkide 10. yılını tamamladığında(tarot açtıktan sonra 10 hafta, 10ayda olabilir.) ilişki sona erecek. Kılıç 10'lunun üstündeki resimde yatan bir ceset var, rahibenin ölüyü diriltmeye çalışması pek gerçekçi değil ve hiç umut verici görünmüyor.


KUPA 10,RAHIBE ve KILIC 10
KUPA KRAL, KULE, ASA 4, KILIC 7, ASA KRALICE

Yorumlar