KUPA SOVALYESI ve KUPALARIN 2'LISI KOMBINASYONU TEKNIKLERI



**KUPA ŞÖVALYESİ-KUPALARIN 2LİSİ KOMBİNASYONLARINI YORUMLAMA TEKNİKLERİ 
BİRİNCİSİ; Kupa Şövalyesi burada bir kişi değildir. Diğerleriyle arkadaşlık kurmak isteyen, ilişki ve romantizm arayan birini gösteriyor. Bu kart bir kişi ile ilgili değil bir eylemle ilgilidir...Buradaki anahtar kelime ilişki kurmaya atılan adımla ilgilidir.

1-Kupaların 2'lisi hoş bir sohbet ya da bir toplantı gerçekleşecek anlamına gelir. İlk olarak eğer böyle bir insan değilseniz bu anlamları bir kenara bırakın ve kendinizi tarot kartını daha mistik bir şekilde okumaya zorlayın.Sağduyu ve birazda mantığınızı kullanarak daha fazlasını yorumlayabilirsiniz...


2-Şimdi kendinizi zorlayarak elde ettiğiniz sezgilerinizi ve kartın anlamlarını birbirine ekleyin.
Kupa şövalyesi bir kişi ile ilgili olmaktan çok eylemle ilgili bir karttır. Diğer insanlarla ilişkilerden etkilendiğinde davranışlar veya onları etkilemek için yapılan eylemlemlerdir. 

Kupaların 2'lisi bir toplantı ya da hoş bir sohbettir. İki kişiden biri her zaman, mutlaka sizsiniz. Ancak bu toplantı ya da konuşma kart tek başına göründüğünde uzun sürmez..Mağazaya gidebilirsin ve oraya giderken konuşacağın biriyle buluşabilirsin. Konuşma hoş olabilir ancak dayanıklılıktan yoksundur. Alışveriş bittiğinde yollar ayrılır. Kupaların 2'lisinin yanındaki Kupa şövalyesi toplantıyı ya da sohbeti çok daha önemli hale getirir ve ilişkiye dönüştürür..Kupa şövalyesi burada diğer kişi ile sizin aranızda olan şeydir..

KUPALARIN ŞÖVALYESİ NİN YANINDAKİ KUPALARIN 2LİSİ UZUN SÜRELİ BİR İLİŞKİ SENİN YOLUNDA OLACAK ANLAMINA GELİR.

İKİNCİSİ: Bazı durumlarda hangi kartın önce hangi kartın sonra geldiğini daha fazla önemsemek gerekebilir, fakat her zaman değil.. Kupaların 2'lisi Kupaların Şövalyesinin önünde olursa karşılaşma ya da sohbet büyük bir ihtimalle ayrılık için olabilir. Çünkü Şövalye ilişkiye arkasını dönmüş gidiyor.
 

Kupaların Şövalyesinin yanında Kupaların 2'lisi olması durumunda romantizmi yeteri kadar olgun olarak düşünmek lazım. Bu durumda ilişkiyi başlatmak için yaklaşan bir Kupa şövalyesi geliyor olarak yorum yapılabilir.

ÜÇÜNCÜSÜ: Kartları yerleşiminden ve üzerindeki figürlerden bir senaryo oluşturun, zengin olmak, kıskançlık, para kaptırmak, hastalanmak gibi konular üzerinde bir şeyler düşünün...

Örneğin; 
-Kupaların Şövalyesi ve Kupaların 2'lisinin önünde yer alan Kupaların Ası geçen yıl onunla tanıştın ve buluştun anlamına gelir.
-Değneklerin Kralı bir kadının ruh eşini bulduğunu gösterir..
-Kılıçların 3'lüsü kötü bir şaka ile duyguların incitildi ya da hakarete uğradın..
-Asaların 2'lisi genellikle insanlar arasında fiziksel mesafe anlamına gelir.
-Kupaların 6'lısı mutlu hatıralar var, onu nostalji ile hatırlıyorsun ve geçmişe cevap bulmak için bakınıyorsun.
-Asılmış Adam, geri gelmesini boşuna bekliyorsun.
-Kılıçların 2'lisi ilk başlarda onun umurumda bile değildin..

DÖRDÜNCÜSÜ:  Kartlara sorunuzu sorun ve size ne söylediğini öğrenmeye çalışın...
Örnek olarak İmparatoriçe Güneş ile ortaya çıkarsa yaratıcılık, sanat, sahne ışığı, show dünyasını sembolize eder.Diğer kart kombinasyonlarıylada bu mümkündür ancak Arkana Majör kartları gibi kartların bazılarının birlikte kombinasyonlarında anlamları daha vurucudur.

BEŞİNCİSİ: Kartların mesajlarını ve bilgileri yazarakta öğrenebilirsiniz. Ancak ifade ettiklerini anlamadıysanız yazmanın hiç bir faydası olmayacaktır. Anlayarak ve hissederek yazdıysanız, bir köşeye atsanız bile yazarken de öğrenirsiniz.
Her zaman şunu hatırlayın:
-Kupalar, duygular ve ilişki ile ilgilidir.
-Asalar enerji ve ve işle ilgilidir.
-Sikkeler, para, sağlık, eğitim, ve güvenlik ile ilgilidir.
-Kılıçlar, fikirler, iletişim ve ideoloji ile ilgilidir.

Yorumlar