KUPA 6'LISI, TILSIM KRALICESI ve TILSIM 9'LUSU



**Kupaların 6'lısı ve Tılsımların Kraliçesi Tarotun Arkana Minör Kartlar serisindendir. Kupaların 6'lısı nostalji ve çocukluk anılarıyla ilgilidir. Geçmişteki mutlu anları sevgi ile anımsama, yad etme, pozitif enerji ile dolarak iyi arkadaşlıklarla güzel zamanları, mutluluğu ve sevincini dostlarla paylaşmayı ifade eder. Tılsımların Kraliçesi, pratik, anaç besleyici bir kadını ve kazancın temelini ifade eder. Finansal güvenlik, sağduyu ve farkındalık anlamına gelir. Doğal dünya ve dış mekanla ilgili konularla bağlantılı sorunları ifade eder. Ekonominin doğal yaşamın ana unsuru olduğunu ifade etmeden geçmek istemem. Tılsım Kraliçe sahip olunan şartların ve alınan desteğin devam etmesiyle ilgili bir karttır.

**Kupaların 6'lısı masum bilinç altı huzurunu, nazik arkadaşlığı ve hatta mutlu aileyi ifade ediyor. Tılsımların Kraliçesi geçmişin bir parçasını geride bırakarak yeni yoluna devam edecek ve bundan böyle yaşamı daha bereketli ve konforlu şartlarda yaşayacak.

**Tılsım 9'lusu, herkesin kendisine ve yaşantısına hayran olduğu, hatta imrendiği, yalnız ve bekar bir kadını işaret eder. Maddi ve kültürel doygunluğa ulaşan bu kadının tek eksiği yaşamı paylaşmaktan mutluluk duyacağı bir hayat arkadaşının olmamasıdır.

**Burada Tılsım Kraliçesi yaşamınızda ki diğer kişiyi, Tılsım 9'lusu sizin geleceğinizi gösteriyor. Yani, kombinasyonun tümünü ele alırsak, ilişkilerinizde ve çevrenizde yaşanmış mutlulukları ve güzellikleri güzel anılar olarak geride bırakarak yaşamınızda yeni bir geleceğe adım atarken, hayatınızla ilgili kadın ve erkek sorumluluklarının bütününü tek başınıza yüklenmenizin daha doğru olacağını ifade ediyor. Yani, muhtemelen bulunduğunuz durumdan ayrılıp yeni yerlerde yeni bir yaşam inşa etmek sizin için çok daha olumlu olacak.

**Bulunduğunuz konumda stabil kalsanız bile durum değişmeyecek, kadın ve erkek sorumluluklarını gene tek başına taşımak zorunda olacaksınız ve yaşamınızda biri olsa bile sorumlulukları yüklenme konusunda kendinizi yalnız hissedeksiniz. Fakat, isteklerinizi gerçekleştirme konusunda daha da özgürleşeceksiniz.

**Tılsımların 9'lusu her 2 durumda da evrenden büyük bir tebrik ve teşvik alır. Bu yeni bir ev, yeni bir yat, farklı sosyal çevrelere ve kişilere göre değişebilen farklı ödüller olabilir, belkide bir sanat eseri olabilir. Ayrıca, bu ödül fiziksel güzelliğiniz için farklı, sağlıklı şeyler yaptırmak ve güzel kıyafetler anlamına da gelebilir. Belkide, daha aktif bir şekilde yatırım yapmaya başlayacaksınız. Bu arada, profesyonel iş fikirleri araştırmanızda olası teşvikler olacaktır.

Kraliçe tutumlu, başarılı bir iş kadınını ifade ediyor. Ancak, Tılsımların 9'lusu gelecekte kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için yeterince paraya sahip olmakla ilgidir. Kraliçenin iyi bir görüşü var, konforlu ve daha güzel bir evde yaşayacak şartları oluşmuş. Bundan böyle artık, kuruş hesabı yapmamaya başlamış. Bir şeyi fiyatının pahalı olup olmamasından çok doğru fiyat olup olmamamasıyla ilgilenmeye başlamış. Her şeyin gerçek değerini ve kaç para edeceğini biliyor.

Yorumlar