KUPA 5'LISI ve AY KOMBINASYONU



❤️🍀💕KUPALARIN 5LİSİ ve AY KOMBİNASYONU💕🍀❤️

-Kupaların Beşlisi, geride kalanlara değil kaybedilenlere odaklanmayı, şefkat ihtiyacını ve Ay Kartı da kendine acımayı, hayatta ki gerçeklerden kaçmayı ifade eder.

-Kupaların Beşlisi genellikle danışanın kaybettiği ya da yanlış yaptığı bir şeyi takıntı haline getirdiği anlamına gelir. Kupaların 5'lisi özgüven kaybı yaşadığınız durumlarda karşınıza çıkar ve ne kadar mutsuz, ne kadar korkunç bir insan olduğunuz gibi şeylerden başka bir şey düşünemediğinizi gösterir..

-Kupa 5liden sonra gelen Ay Kartı gerçek olmayan olumsuzlukları gerçek sanmak yüzünden kişiyi delirme noktasına getirebilir. Bu 2 kartın kombini depresyon ve intiharın birlikte yaşanabileceğini işaret eder. Bunu söylemesi bile korkunç, ama maalesef bu dünyada böyle bir zihinsel sağlık sorunları var. 

-Bu 2 kartın birlikte kombinasyonu, bir konuda çok üzgün olduğunuzu ve kötü rüyalar gördüğünüzü söyler. Çünkü Kupaların 5'lisi bağımlılıkla ilgilidir. Muhtemelen bir ayrılık yaşıyorsunuz ve içmek ihtiyacı duyuyorsunuz. Tabiki Kupa 5'linin yanında Ay kartı olduğunu düşünürsek, muhtemelen bu 5 bardaktan su içmeyi düşünmüyorsunuz. 

-Böyle bir durumda günlük rutinlerinizi ihmal etmemeli, bol bol yürüyüşler yapmalı, temiz hava almayı ihmal etmemeli, kendinizi daha iyi hissetmek için biriyle konuşmayı düşünmelisiniz. Yaşadığınız durum sizi bir süre için her şeye karşı duyarsızlaştırabilir ve siz bu durum hiç bitmeyecek sanabilirsiniz, fakat üzülmeyin bu etki psikolojik olarak çok iyi bildiğimiz bir etkidir ve geçici bir durumdur..



Yorumlar