TERS KUPA 10, TERS SEYTAN, TERS HERMIT ve KILIC 3 KOMBİNASYONU







**Kupa 10lusu yanında Şeytan Kartında, partnerler sadece bir neşe ve aile mutluluğuna ya da en azından bu deneyimi elde etmeye odaklanıyorlar ve bu takıntı onların tüm enerjilerini emiyor anlamına gelir.
**Ters Kupa 10lusu mutlu aile birliği takıntısını, ardından gelen Ters Şeytan cazibeye ve cinsel bağımlılığı ifade ediyor. Ters Hermit kişinin yalnız kalma  istediğini gösteriyor. Kişi asil niyetlerle inzivaya çekilme kararı alsa bile içeriye doğru fazla derinlere inme eğilimindedir. Bu durum bir uçuruma doğru gitmesine ve deliliğe vurmasına sebep olabilir. Çünkü bilinç altında anlatılamaz görüntülerle dolu uçurum kişiyi içine çeker ve kendi dünyasında sıkışmış, yalnız, tuzağa düşmüş gerçek dışında bulabilir. Bu durumda hem kendisine hemde başkalarına zarar verme olasılıkları vardır. Kişi gerçeğe olan ihtiyacını diğer insanlarla bağlantı kurarak dengelemeyi öğrenmelidir.

kendi dünyasında sıkışmış, yalnız, tuzağa düşmüş, gerçek dışı bulabilir.

**Farklı bir açıdan değerlendirirsek, taraflardan birinin veya her ikisininde farklı bağımlılıkları ve kötü alışkalıkları nedeniyle bir evliliğin veya ilişkinin sona ermesi. 

**Diğer bir anlamıda, insanı mutlu eden maddi ideallerin gerçekleşmesi, şaka ile başlayan rüyaların gerçek hayatta yaşanması.

**Taraflardan birinin vazgeçmediği bağımlılıkları var anlamına gelirken, diğerininde romantik partner takıntısın var gibi görünüyor. Su Kartı(Kupa 10lu) ile Şeytan Kartı birlikte, partnere bağlılıktan çok bağımlılığı gösteriyor.

**Ya da Şeytan Kartını Oğlak Burcu bir partnerin işinin ve maddi durumlarının tepetaklak olduğunu ve su grubu-duygusal olan diğer partnerin bundan hiç haberinin olmadığını söyleyebiliriz.

**Son olarakta, partnerin idealleştirildiği bir durumda ayaklarının ne kadar kirli olduğu ortaya çıktığı yorumunu yapabiliriz..


**İlişkide partnerlerin birbirine bağımlılık, hatta cinsel cazibeler nedeniyle istikrarlı sevgi dolu bir yuvaya sahip olmak takıntısı, büyük bir tehdit var anlamınada gelebilir. Kartların partnerlere tavsiyesi, birliktelikte belki en iyi zamanları, belki en kötü zamanlarınızı zirvede yaşadınız, ama artık yukarıya çıkan şey aşağıya inmelidir. Ayaklarınız bundan böyle yere basmalıdır.

**Kupa 10lu ve Şeytan Kombinasyonu itaat ve baskı ile gölgelenmiş bir aile veya bir hane durumunu gösteriyor. Şeytanın ters oluşu ilişkide maddi bağımlılık ya da şehvetli bir bağımlılık durumunuda gösteriyor olabilir. Ters Şeytan burada istikrarlı bir aile yaşamı ihtiyacını aşıyor ve bağımlılıkları ön plana çıkarıyor.

1. kart Kupaların 10lusu bir aşk arkadaşlığını, 3. kart Hermit kendinden emin olmayı ifade ediyor.

-Aşk arkadaşlığı içinde kişiler kendilerini çok iyi tanır ve güçlü bir benlik duygusuna sahiptirler. Neye ihtiyacı-olup olmadığını, neyi isteyip-istemediklerini çok iyi bilirler.

Hermitin tavsiyesi;

-Kendiniz için gerçek mutluluğun ne olduğunun farkına varmak için duygularınızın derinine inin.

-Mutlu olmak için sahip olduğunuz ilişki içinde maddi ve manevi değerlere sahip çıkın.

-Etrafa baktığınızda, birlikteliğinizdeki mutluluklarınızı başka türlü bir yaşamda, dış dünyada yakalayamayacağınızı faredeceksiniz ve bu sizi mutlu edecek, diyebilirim.

**Hermit in ters konumda oluşu bir ilişkide partnerlerin karanlıkta kalmış taraflarının aydınlığa çıkacağını ve ortaya çıkan gizli-saklı konuların tartışma konusu olacağını gösteriyor. Yanlışların üstüne üstüne gittikçe 2 tarafada zarar vereceğini ve olayın bir skandala dönüşebileceğini işaret ediyor. Son kart Kılıçların 3lüsü partnerlerden birinin 2 kişi ya da 2 taraf arasında kaldığını ve2 tarafıda dengede tutmaya çalışarak mevcut durumu sürdürmekten memnun olduğunu gösteriyor ve 2 tarafında kendisine sadık kalmasını istiyor.

-Dürüstçe kendinize sormalısınız, 2 kişinin ortasında gerçekten sadık kalabileceğinizden eminmisiniz. Çünkü, son kartın Kılıç 3lü olması bu ilişkide ya siz ortada olacaksınız ya da sizin ortanızda birisi olacak anlamına geliyor. Küsüp küsüp-tekrar tekrar barışma ihtimali olan bir ilişki.

-Ayrıca, Hermit size yaşamda mutlu olmak için, kendinizi bir bütün hissetmek için başkası tarafından sevilmeye gerek dumadığınızı farkettiriyor ve kendinizle ilgili yepyeni değerler, yetenekler keşfedeceksiniz anlamına geliyor. Bunu başarabilirseniz harika olur.

**Kılıç 3lünün son kart olması tekrarlanan bir olayın çözümlenemeyeceği ihtimalini gösteriyor ve tabiki zihinsel, akılcı bir çözüm bulamamanın sıkıntılarını ifade ediyor.

**Kılıçların 3lüsünde kalbine saplanmış 3 kılıçla ağlayan kadının kendisi ve ilişkisiyle ilgili farkına vardığı korkularını ve acı gerçeğini ifade ediyor..

**Kılç 3lüsü bu ilişkiyi güçten düşüren, felç eden bir acıdan çok, büyüme ve gelişmeye açık bir ilişki gibi gösteriyor. Çünkü 3 rakamı büyüme ve ilerlemeyi ifade eder ve bu kart acı verici deneyimlerle ilerlemeyi öngörür. Çoğu zamanda en iyi hayat derslerini öğretirler. Yaşarken bu deneyimler acı versede zamanla güçlendirerek özgürleştiricidirler.

Yorumlar