ASA KRALICESI ve ASA KRAL

-Krallar ve Kraliçeler diğer saraylı kartlar gibi mesaj iletmez. Bunun yerine sizi veya hayatınızdaki bir kişiyi temsil eder. Bu nedenle, tarot açılımlarınızda karşınıza çıkan Kral ve Kraliçe'nin neden ortaya çıktığını belirlemeye çalışırken onun kişilik özelliklerine bakın.

-Bir ilişki Tarot açılımında, özellikle Asa Kral ve Kraliçesi birlikteliğinin sevgilileri temsil ettiğini düşünmelisiniz. Ancak, kariyer ve iş yaşamıyla ilgili olarak farklı düşünmek gerekir. Örneğin; bir kadın için tarot yorumu yapıyorsanız hangi Kraliçe varsa onu danışan kişi ile özdeşleştirin. Yanında krallardan hangisi olursa olsun onu iş, duygusal, fiziksel, ruhsal veya romantik bir ilişki içinde olduğu kişi olarak değerlendirin. Şövalye ve uşakları da diğer insanlar olarak yorumlayabilirsiniz.

-Asalar, Kupalar, Tılsımlar veya Kılıçlar takımından kral ve kraliçe birlikte ortaya çıktığında partnerler çok iyi anlaşacak, kalıcı bir ilişkileri olacak ve hiç boşanmayacaklar diye birşey yok. Bu hiç mantıklı değil. Çünkü, partnerlerin yaşı kral veya kraliçe konumuna uygun, ancak kişilikleri olgunlaşmamış olabilir.

-ASALAR takımı esas olarak enerji, arkadaşlar, yaratıcılık ve hobileri sembolize eder. Asa Kral ve Kraliçesi huysuz ve maceracı kişilikleriyle dramatik bir olaya sebep olabilecek heyecanlı, rakabetçi ve dinamik bir yapıya sahiptir. Kendilerini ve başkalarının sınırlarını zorlamayı sever. Planlarla doludur ve inançlıdır. Bu 2 kart, yüksek enerjili ve tutkulu bir eşleşmedir. Ortaya çıkan diğer kartlar, davanın ne olduğu ve birlikteliğin temeli konusunda size fikir verecektir.

-Asa Kral ve Kraliçesi liderlik ve ilham kartlarıdır. Bu çift iyi ve kötüyü en sıcak enerjide yaşar. Asalar takımı ateş elementi ile sembolize edilir. Ateş grubu insanları çekicidir. Asa Kral ve Kraliçesi kartlarının 2 insan arasında romantik bir ilişkiyi ifade ettiğinden emin olabilirsiniz. Bu kişiler ilişki bağlamında kendi aralarında tutkulu, toplum içinde ise enerjik ve vahşi bir savaşçıdır. Enerjisiyle bir kıvılcım yaratır, ışık ve sıcaklık yayar.
-Bekar kişiler için, Tılsımlar, Kupalar ve Kılıçlar takımının kral ve kraliçesi evlilik anlamına gelmediği halde, ateş elementi ile sembolize edilen Asaların kral ve kraliçesi, yeni evli bir çifti veya yıllardır evli olan bir karı kocayı işaret ediyor olabilir. Olmayadabilir. Ancak, kesinlikle sizin romantik biri olduğunuzu temsil eder. Tanıdığınız veya tanışmak üzere olduğunuz birisi ile yeni bir başlangıç yapacaksınız anlamına gelir.

-Asalar takımı kişileri arasında ilişkiler çok tutkulu ve enerjiktir. Asa Kralı ve Asa Kraliçesi aynı seviyede ve uyumludur. Benzer düşünce ve niteliklere sahip oldukları için, her ikiside dik başlıdır. Kendi yollarının en iyisi olduğuna dürtüsel olarak inanır ve kontrolü ele geçirmek ister.

-Asa Kralı ve Asa Kraliçesi dramatik ve huysuz olsalarda, ilişkiyi tutkulu tutabilen bir çifttir. Birçok ilgi alanları vardır, ancak öncelikle formda kalmaya odaklıdırlar. Bu çift muhtemelen birlikte heyecan verici sporlar yapıyor, paten kayıyor ve birlikte kendileri için akşam yemeği partileri düzenliyor olabilirler.

-Tarot açılımınızda Asa Kralının yanında başka bir krallığın Kraliçesi varsa, ilişkinizi daha canlı tutmak ve istikrarı korumak için heyecanınızı yitirmemelisiniz. Formda kalmak için birlikte yürüyüşe çıkabilir ve birbirinizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Hayatı fazla ciddiye almayın. Ara sıra şaka yollu alay etmeler de ilişkiye zarar vermez!

-Bu kobinasyon, bazen karı koca arasındaki ateşli tartışmaları anlatır. Bazı ateş grubu insanlarının sakin tavırlı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, pasif agresif kişilik tiplerinin kontrolü ele geçirme konusunda oldukça başarılı oluğunu unutmayın.

-Asalar takımı kişilerinin tutkularının ateşi sonsuza kadar yanmaya devam etmeyeceği için, ateş sönmeye başladığında, ilişkiyi besleyecek başka şeylere ihtiyaç vardır. Bu sebeple, evlilikle ilgili bir tarot açılımında bu kombinasyon karşınıza çıktıysa acele etmeyin. Çünkü, evlilik sadece tutkulu bir balayından ibaret değildir. Evlilik ciddi bir kurumdur ve kalıcı olduğunda başarılıdır.
-Asaların Kraliçesi, genelde kariyer hayatında para için değil tutkunuz olduğu için bir şeyi yapmaktan bahseder. Asaların Kraliçesi heyecanlı ve enerjik, Eğlenceli ve tasasız ilginç bir kişidir. Tatlı konuşması ve o ışıltılı gülümsemesiyle emir vermeden istediğini yaptırır.

-Asaların Kralı ise, bu özellikleri kraliçe ile paylaşan bir adamdır. Yüksek enerjisiyle komuta eder ve yol gösterir. İnsanlar, Asa kralından aldığı ilhamla onu takip eder ve peşinden gider.

-ASA KRALI ne yaparsa yapsın hırsları için çabaları herşeyin önüne geçecektir ve kişisel hayatını buna göre yönlendirecektir.

-ASA KRALICE, bunu anlayışla karşılar ve bu durumun üstesinden gelebileceğini partnerine belirtir. Ancak, eve kapanıp Kralın fotoğrafına odaklanıp eve ne zaman gelicek diye düşünmeye vakit harcamaz. Çünkü, Asa kraliçesinin bir kariyeri, hobileri, arkadaşları ve yapacak çok işi vardır.


-ASA KRALI, kariyer hedeflerinize ulaşmanızda dolaylı etkisi olacak yetkili bir kişiyi temsil eder. Bu kişi sizi daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirerek daha üretken olmanızı sağlayan bir fitness koçu veya sigarayı bırakma uzmanı olabilir.

- ASA KRALİÇESİ, yeni bir yolculuğun veya işin başında olduğunuzu, ilerleyerek büyüyeceğinizi ve başaracağınızı ifade eder.


-TERS KONUMDA ASA KRALI ve ASA KRALİÇESİ, işlerin kötüye gittiğini ve gölge enerjilerin ortaya çıktığını gösterir. Bağırıp çağırmalar, çığlık atmalar, birşeyler fırlatmalar başlar. Hatta, kavga esnasında birbirini yere serme ve sürüklemeler yüzünden, durum sık sık polis çağırmalara kadar gidebilir. Bu kombinasyonda madalyonun bir tarafında tutku, öbür tarafında şiddet vardır.

-Bu bazıları için anlaşılması zor bir birliktelik gibi görünebilir. Ancak, onlar birbirlerini anlar. Çünkü, bu kombinasyonun gölge tarafı çiftin sevgilerini ve duygularını böyle gösterdiklerini ifade eder. Belki, ilişkide yakınlaşmaları romantik değildir. Ancak, rekabet ortak noktaları olduğu ve tartışmayı sevdikleri için enerjilerini tartışırken harcarlar.
ASA KRALİÇESİ ve BÜYÜK RAHİBE KOMBİNASYONU

-Asa Kraliçesi ve Büyük Rahibe birlikteliği, içsel bilgiyi gün ışığına çıkarmak için, iç sesine göre hareket etme eğiliminde enerjik birisini temsil eder. Asaların Kraliçesi'nin şimdiye kadar bilinmeyen bir şeyi gün ışığına çıkarabileceği mesajını verir. Bu kişi, bir terapist, bir bilim adamı veya iç görüleriyle hareket eden birisi olabilir.

-Büyük Rahibe koltukta oldukça rahat otururken, Asa Kraliçesi oldukça gergin görünüyor. İçe dönük eylemi temsil eden Büyük Rahibe ve dışa dönük eylemi gösteren Asa Kraliçesi kombinasyonu, olabilecekler ile gerçekten olanlar arasındaki süreci temsil eder.

-Asa Kraliçesi, kumral veya kızıl saçlı olabilir. Zarif ve çekici, davetkar ve iddialı olduğu gibi, aynı zamanda pratiktir. Arkadaşlarını önemser.
-Büyük Rahibe ise, soğuk, mesafeli ve yalnızdır. Zamanla Asaların kraliçesine dönüşecektir. Ancak, zamanı gelene kadar sessiz kalmanızı ister.
-Bu kombinasyon, bir ilişki açılımında kişilerin birbirini tam olarak tanıyana kadar ilişkiyi gizli tutması gerektiği anlamına gelebilir.

ASA KRALİÇE ve DÜNYA KOMBİNASYONU

-Asa Kraliçe ve Dünya birlikteliği, belki çok güzel değil ama karizmatik kişiliği ile sizi kazanan birini temsil eder. Bu kişi, muhtemelen büyük ve iri kemikli, erkeklerin çekici bulduğu ve kadınların hayranlık duyduğu birisidir. Kendi değerinin farkındadır. Eğer, ona iyi davranmazsınız tepkilerinizi görmek için, kişisel ilişkilerinin sınırlarını zorlar ve haddinizi bildirir.

-Aynı zamanda, kariyer odaklı ve büyük sorumluluk sahibidir. Bu, onun sosyal hayatını sınırlayabilir, ancak sizinle birlikteyken işi tamamen hayatından çıkarır. Maceracı bir ruha sahiptir ve boş zamanlarını seyahat ederek geçirmeyi sever. Gökyüzü dalışı, bungee jumping ve benzer sporlar yaparak yerçekimi yasalarını test etmeyi sever.

-Bu kişi, dünyevi işler hakkında bilgili ve iyi bir konuşmacıdır. Farklı düşünce biçimlerine açık olmayan insanlardan hoşlanmaz. İnançlarınıza aykırı olsa bile, sizin görüşünüzü öğrenmek istemediği sürece görüş belirtmeyin, siyaset veya din konuşmayın.

-Zeytinyağı gibi suyun üstünde kalmayı çok iyi başarır. Ayrıca güçlü erkeklerle beklenmedik ilişkilere girer ve başkalarının yorum yapmaktan çok korkabileceği şeyler hakkında ileri geri konuşmaktan korkmaz. Müziği, dansı ve özellikle göbek dansını sever. Bu kombinasyon başarılı, eğlenceli kişileri temsil eder. Dans ayakkabılarınızı giyin ve hayatı dolu dolu yaşamak için bir kasırga turuna hazırlanın!
TILSIM 10 ve ASA KRALİÇESİ

Tılsım 10, kendiniz için kurduğunuz yaşamda başarı ve tatmin anlamına gelir. Aynı zamanda mutlu bir aile hayatı ve başarılı ticari ilişkileri temsil eder. Bununla birlikte, bu kartın genel mesajı muhafazakârlıktır. Soru soran kişinin doğası gereği mantıklı ve temkinli birisi olduğunu gösterir.
Asa Kraliçesi, genellikle dürüst bir yapıya sahip güvenebileceğiniz türden bir kadındır. Harika bir arkadaş veya patron olabilir..

-Bir ilişki tarot açılımında bu kombinasyon başarı ve mutluluğu gösterir. Ancak, çok romantik bir birliktelik anlamına gelmez. Partnerler ilişkiye emek veriyor olsada, işlerin nereye varacağı konusu net değildir. Bu kartların birlikteliğini arkadaş olarak daha olumlu görüyorum. Ancak, bir ilişki içinde olmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Çünkü, sonuçta tarot kesinliği olan bir bilim değil, yol gösterici bir rehberdir.

ASA KRALİÇESİ ve ŞEYTAN

-Asaların Kraliçesi, en basit haliyle bir yaşam aşığıdır ve kendini gerçekleştirmenin bir yolu olarak manevi alemin derinlemesine incelenmesini teşvik eder.Asa Kraliçesi çok cesurdur ve beğendiği kişiye çok çekici bulduğunu söylemekten korkmaz.
.
-Asaların Karaliçesi ve Şeytan kartları her ikiside ateş elementi ile sembolize edilir. Bu kombinasyon, ilişkilerde çok güçlü cinsel içerikli bir flörtü temsil eder. Ayrıca, bir seks bağımlılığını gösterebilir.

ASA KRALI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar