ASA 2 ve KOMBINASYONLARI



-Asaların 2'lisi tarot kartının üstünde adamın sağ elindeki küre, geliştirdiğiniz yeteneklerinizle dünyayı avucunuzun içine aldığınızı gösteriyor. Sağ taraftaki Asa hayallerinizi gerçekleştirmek için çok beklediğinizi, sol eliyle tuttuğu Asa yeni planlarınızı gerçekleştirme zamanının geldiğini sembolize ediyor.

-Adamın sol tarafında ki gül güzelliği, zambak umudu, haç inancı, kırmızı şapkası tukusunu ve turuncu tuniği coşkusunu simgeliyor. Adamın, araziye ve okyanusa bakan bir kalenin tepesinde duruyor olması, yüksek bir mevkide olmayı ifade ediyor.

-Asaların 2'lisi astrolojide koç Burcu ve Mars gezegeni ile sembolize edilir.

-Asaların 2'lisi, iradenizi kullanarak, planladıklarınızı inşa etmek ve hayata geçirmekle ilgilidir. Dünyada ki yerinizi bulmak için çıkılan bir yolculuktur. Bu kart, gerçekten ne istediğinizden bahseden bir karttır. Seçtiğiniz diğer kartlar, bu arzunuzu nasıl gerçekleştireceğiniz hakkında, size fikir verecektir. Seçenekleri değerlendirip, ölçmeniz ve kendinize en uygun olanı tercih etmeniz gerekebilir.

-Bu kart, genelde danışan kişi ne istediğini bildiğinde ve bunu gerçekleştirmek için harekete geçtiğinde. Bazanda başarmak için, yoldan çıktığında ve tekrar doğru yola, girmesi gerektiğinde ortaya çıkar.

-Kişi, kariyerinde ilerlemek isterken, insanlarla olan güç mücadeleleri ve gereksiz dramalar nedeniyle, kafasını karıştıran tüm dikkat dağıtıcı şeyleri fark edemiyor olabilir. Böyle durumlarda, etrafındaki kartları değerlendirerek, ileriye giden yolun nasılda açıldığını, görmesine yardımcı olmalı. Dikkat dağıtıcı kartların, onu nasılda manipüle etmeğe çalıştığını göstermeli. Çünkü, ilerlemek için yeteneğe ve her şeye sahip olan danışan kişi, sadece durumu gözünde büyüttüğü için geride kalıyor.

-Bir tarot aşk açılımında Asaların 2'lisi, danışan kişinin partneriyle ilişkisini daha da derinleştirmek istediğinde ortaya çıkar veya internette aşk aramayı ifade eder.

-Asaların 2'lisi, genellikle uzun mesafeden başlayan ilişkileri ifade eder. Eğer, zaten bağlıysanız hislerinizde bir yenilenme olacaktır. Fakat, Partnerinizden sıkıldıysanız ve başka birisiyle daha uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız, dikkatli olun! Havalar değişebilir ve çimler her zaman yeşil değildir. Hemen yeni bir ilişkiye atlamak yerine, hali hazırda sahip olduğunuz ilişki üzerine emek vermek için zaman ayırın.

-Bir kariyer açılımında Asaların 2'lisi, liderlik işleri, yasal ve entelektüel çalışma anlamına gelir. Bu kart aynı zamanda günlük rutin işlerde, önemli kararlar almak zorunda kalmayıda ifade edebilir.

-Bir evet ya da hayır açılımında Asaların 2'lisi, hayırdan ziyade bir belkidir. Çünkü, bu kart bir şans verileceğini gösterir. Ancak, normal yaşamda olduğu gibi sonuç belirlemez. Planlarınızda bazı değişiklikler yaptığınız taktirde, büyük bir olasılıkla EVET anlamına gelebilir. 

-Hayatınızı sonsuza kadar değiştirecek ve her kapıyı açabilecek sihirli bir anahtara sahip olduğunuzu ve harikalar yarattığınızı düşünün. Asaların 2'lisi bu anahtara sahip olmak için, sezgilerinize güvenerek yapacağınız seçimler ve verdiğiniz sözleri yerine getirmekteki kararlı duruşunuzla ilgilidir.

-Korkulardan uzak, güven içinde hissedebileceğiniz ve cesur olabileceğiniz bir gelecek vaat eder. Fikirlerinizin gücüne inanın ve kendinizi öne atın. Çünkü, birinin bunu yapması gerekiyor. Yepyeni bir hayatı yaşamanın verdiği ilhamla, yeni fikirlerin yaratıcılık yollarını öğrenip keşifler yaparak, arkanızdan gelenlere önderlik yapın.

-Birisinin hakkınızda nasıl hissettiğinizi sorduğunuzda karşınıza çıkan bu kart, kişinin kendisini sizin tarafından entelektüel farkındalığının uyandırıldığını hissettiği anlamına gelir. O kişide öldüğünü zannettiği bir şeyi hayata döndürmüş ve hayatının bir parçası haline gelmesine sebep olmuş olabilirsiniz.

-Asa 2 kartında arka plandaki görüntü, toprak anaya saygı duyan İnkaların "Ölü kadınını" sembolize eder. Ayrıca, biçim, doğurganlık, hayata geçirilmemiş yaratıcılık ve işbirliğini gösterir. Asa 2 bir denge kartıdır ve kişinin potansiyelinin farkına varması anlamına gelir.

-2 RAKAMI, bazan zerafet, uyumluluk, diplomasi ve beklenti, bazanda bir gebelik ve gelecekte bir başarı dönemi veya hedefe varma kararlığında gösterilen, hassasiyet ve esneklikle ilgili olabilir.

-2 rakamı yaşam amacınızı ve ruhsal misyonunuzu takip etmekle ilgilidir. Girişken, destekleyici ve işbirlikçidir.

-Asaların 2'lisi 28 sayısı, 2, 8, 10 ve 1 sayılarının numerolojik titreşimlerinden ve enerjilerinden oluşur. 2'nin enerjisi, kişiyi hassas yapar. Ancak, 8'in enerjisi başarı için bir dürtü vazifesi görür. Bu sayıların birlikteliği kişiye liderlik özelliklerini verir ve bu kişiler her yerde başarılı olur.

-Asaların 2'lisi, gelecek için vizyon sahibi, lider ve hayallerini gerçekleştirecek kişileri sembolize eder. Onlar, bir hayali gerçeğe dönüştürür ve sorumluluk almaktan kaçmazlar. Kendilerinden emin göründükleri için, insanlar memnuniyetle onların peşinden giderler. Rekabetçi ve cesur olan bu kişiler herkesten daha iyi, daha zengin ve daha güçlü olmak için çatışmaktan ve savaşmaktan çekinmezler. Çok çekici Asa 2 kişileri, isteklerini çok kolay kabul ettirebilecek bir ikna yeteneğine sahiptirler.

-Ters konumdaki Asaların 2'lisi, muhtemel yanlış seçim yapma korkusuyla, karar vermedeki zorlukları gösterir. Düz konumda, güçlü irade sahibi birini gösteren bu kart. Ters konumda, kişinin lider olmaktan ziyade, kolay yönlendirilebilir birisi olduğunu ifade eder. Ayrıca, düşüncelerinizi hiç kimsenin dikte etmesine izin vermemeniz konusunda bir mesajdır.

-Ters Asa 2, atılan temellerin sağlam olmadığını, planları tekrar gözden geçirip, gerekli değişiklikleri yapmadan devam ederseniz, istenen sonuçları elde edemeyeceğinizi gösterir.

-Kişisel düzeyde ters konumda Asa 2, ilişkileriniz ve genel yaşamınızda yanlış anlamaları önlemek için, konuyu netleştirmeniz konusunda bir uyarıdır.


ASA 2 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 adet 2'li kart, bir taahhüt veya iş bağlantısından bahseder. 3 adet 2'li kart, evlilik dışı ilişki hakkında bir uyarıdır. Bir tarot açılımında 4 adet 2'li kart, ne kadar yanlış yer varsa, aşkı hep oradalarda aramak anlamına gelir.

-İmparatoriçe veya İmparatorun yanında Asaların 2'lisi, fırsatların bol olduğu ve çok verimli bir dönemde bulunduğunuzu gösterir. Kendinizi kurun ve kafanızdaki fikirleri hayata geçirmek için, harekete geçin. Bundan en iyi şekilde faydalanmaya bakın.

-Kılıçların 7'lisi ve Asaların 2'lisi, çok yakın bir gelecekte önemsiz durumlar üzerinde, gereksiz rahatsızlıklar yaşanabileceğini gösterir. Önemli olan, sorunlar ortaya çıkar çıkmaz, büyümeden çözmektir.

-Asaların 2'lisinin etrafı Kılıçlarla çevrildiğinde, hayatınıza yeni enerjilerin gireceğini ve buna hazırlıklı olmanızı haber verir. Uzun vadeli olacak, bu projeye başlamadan önce organize ve motive bir şekilde, hedefinize odaklanmanız önemlidir.

-Asaların 2'lisi ve Tılsımların 2'lisi, maddi kazanç getireceği kesin ve güçlü bir iş ortaklığını gösterir. İmparator veya İmparatoriçe bu kartlara yakınsa, bir hayırsever yeni girişimi finanse etmeye hazır anlamına gelir.

-Asa 2 ve İtidal birlikteliği, işbirliğini ve başarılı bir fikir veya iş girişimini gösterir. Hangi yöne giderseniz gidin, burada mutlaka bir denge olacaktır.

-Asaların 2'lisi ve Kılıç 6, bir yere taşınmayı düşünüyorsanız veya ilişkiniz hakkında şüpheleriniz varsa, bu kartların kombinasyonu ilerleme zamanının geldiğini gösterir.

-Asa 2 ve Yıkılan Kule, sizin için kötü olan bir şeyi istediğinizin bir işaretidir. Kulenin yıkıcı doğası, Asaların 2'lisinin karar verici ve tetikliyeci özelliği ile birleştiğinde, bu birliktelik kesinlikle hafife alınmamalıdır.

-Asaların 2'lisi ve Ölüm- ikiside birbirine benzer, çünkü, ikiside değişimi ifade eder. Bu kartların kombinasyonu, kişinin kontrolü dışında gelişen dramatik değişiklikleri gösterir. Böyle durumlarda, ne olduğu değil, sizin duruma verdiğiniz tepki önemlidir. Güçlü kalın ve başınızı dik tutun. Böylesine bir zorluğa katlandıktan sonra, kendinizle daha da gurur duyacaksınız.

-Asaların 2'lisi ve Büyük Rahibe veya Asılmış Adam Kombinasyonunda, Rahibe 2 ve Asılmış Adam 12 numaradır. Asa 2 kartı ile bu kartlar arasında güçlü bir bağlantı vardır.

-Asa 2'lisi, bu kartlardan her hangi biriyle eşleştiğinde, bir mola vermenizi tavsiye eder. Çünkü, topun şu anda bir başkasının sahasında olduğunu ve beklemekten başka çareniz olmadığını ifade eder. Boşu boşuna enerji harcamanın, kimseye bir faydası olmayacağını anlatır.


Asa 2 + The Apdal: Yeni bir yerde bir şans almak.

Asa 2 + Aşıklar: Aşkı aramak. Aşk tezahürü. Kişisel reklamlar.

Asa 2 + Hermit: Öğretmen aranıyor.

Asa 2 + Yıkılan Kule: Bela istemek. Senin için kötü olan bir şeyi istemek.

Asa 2 + Yargılama: Hayattaki gerçek çağrınızı yaşamak için ilerlemek.

Asa 2 + Dünya: Dünya ayaklarınızın altında ve elinizde. Teklifler arasından seçim yapın.


Asa 2 + Kılıç Ası: Daha iyi bir geleceğe giden yolda konuşmak. Başkalarını ikna etmek.

Asa 2 + Kılıç 3: Zor bir karar vermek.

Asa 2 + Kılıç 6: Hareket etmeye karar vermek. Doğru hareket.

Asa 2 + Kılıç 10: Kötü bir karar vermek.


Asa 2 + Kupa Ası: Yaratıcı bir karar. Aşkı seçmek. Kalbinin peşinden gitmek.

Asa 2 + Kupa 3: Arkadaşları tezahür ettirmek. İyi arkadaşlara zaman ayırmak.Bir arkadaşa sahip olmak.

Asa 2 + Kupa 9: Israrcı davranarak istediğinizi elde edin.


Asa 2 + Sikkelerin Ası: İş teklifleri arasında seçim yapmak.

Asa 2 + Sikkelerin 3'lüsü: Takım lideri. Grup içindeki otorite.

Asa 2 + Sikkelerin 4'lüsü: Büyük iş.


Asa 2 + Asa Ası: İlhamlarınıza göre hareket etmek.

Asa 2: Vuruş kafaları. Dik başlı olmak.

Asa 2 + Asa 3: Yeni bir dil öğrenmek. Edebi hırslar. Bir sözleşme imzalamak.

Asa 2 + Asa 4: Etkinlik planlaması. ağ oluşturma. Olay kurgulama. Koordinasyon.

Asa 2 + Asa 5: Takım oluşturma.

Asa 6 + Asa 6: Başarılı bir karar vermek.

Asa 2 + Asa 7: Bir filozof. Planlarını savunmak.

Sekiz asadaki iki asa: Turizm.

Asa 2 + Asa 9: Yatırımlarınızı korumak.

Asa 2 + Asa On: Daha akıllıca çalışmak daha zor değil. Enerjinizi kullanırken akıllı olun.

Asa 2 + Asa Prens: Yeni coşku. Gençlik enerjisi. Aktivizm.

Asa 2 + Asa Şövalye: Yaşanacak yeni bir yerin ortaya çıkması. Yeni bir iş teklifi. Bir kariyer hamlesi.

Asa 2 + Asa Kraliçe: Entelektüel arayışlar. İşletme, yönetme.

Asa 2 + Asa Kral: Bir müzakereci. Müzakere etmek. Entelektüel dünya.

Yorumlar