ASA SOVALYE ve KOMBINASYONLARI

Semender
-Asaların şövalyesi kartında turuncu at, kararlılıkla hedefinize doğru atınızı sürüşünüzü sembolize eder. Binicinin tuniği, uyarlanabilirliği ve fırsatları ifade eder. Asıl önemlisi arınmayı simgeleyen semender resimleriyle süslenmiştir. Asa şövalye, danışan kişinin hayatındaki hızlı bir ruhsal arınmadan bahseder.

-Şövalyenin miğferindeki ve kolunun arkasındaki tüyler, hareketi ve ikamet değişikliğini sembolize ediyor. Şövalyenin zırhı, danışan kişinin riskli bir durumla karşı karşıya olduğunu, tehlike ve zorluklarla mücadele etme tutkusunu ve mücadele ederken tehlikeli durumlara karşı nasıl korunacağını bildiğini gösteriyor.

-Asa şövalyesi, aynı asa prensi gibi hem fiziki hemde mecazi anlamda sıcak bölgede yaşar. Her ikiside benzer şekilde semender resimleriyle süslü kıyafet giyer. Şövalyenin farkı prensten daha hızlı hareket ediyor olmasıdır. Çünkü, şövalyenin bir amacı var ve bu amaç için bir yola girmiş.

-Asa Şövalyesi, Akrep ve Yay Burcu ile bağlantılıdır. Su elementi ve Pluton gezegenini temsil eden Akrep Burcu kişileri cesur, tutkulu ve yaratıcıdır. Ateş elementi ve Jüpiter gezegeni ile sembolize edilen Yay Burcu kişileri macera duygusu içinde sürekli hareket halindedir. Asaların Şövalyesi, sezgisel, yaratıcı ve zekidir. Ancak, çoğu zaman gerçeklik sınırlarının dışına çıkabilir. Çekici ve maceracı bir kişiliktir. Ancak, vahşi ve öngörülemeyen davranışlara eğilimi vardır.

-Asaların şövalyesi, hayat yolunda yüksek hızla seyahat eden ve organize edilmiş şeylere hayat verip harekete geçiren birisidir. Etrafınızda maceraperest ve eğlenceli bir Asa şövalyesi varsa, hayat asla sıkıcı olmaz. Bu kart, dürtüsellik, yüksek enerji, tutku, şehvet ve maceradan bahseder. Asa şövalye, genelde kişinin büyük hedefleri olduğunda ve karşısındakileri bilgisi ve becerisiyle etkilemek istediğinde ortaya çıkar. Bazan, ikametgah değişikliğini, bazanda deniz aşırı yolculuğu ifade eder.

-Tarot açılımınızda ortaya çıkan Asa şövalye her şeye sahip olmak istediğinizi anlatır. Muhtemelen yepyeni bir yaşam için hazırlıklar yapıyor ve hayatınızda büyük bir hamle planlıyorsunuzdur. Bu hamleyi yapmadan önce gerçekçi olun ve kendinize, sihirli bir değneğiniz sahip olup olmadığını sorun.

Bu kart karşınıza çıktıysa pasaportunuzu güncel tutun. Taşınmayı düşünüyorsanız, eşyalarınızı paketlemeye başlayın. Asa şövalye, ışık hızından daha hızlı uçtuğunuz, eğlenceli ve aksiyon dolu işleri ifade eder. Aşk hayatında birisinin sizin için rekabet ettiği anlamına gelebileceği gibi, bir tatil veya yaz aşkını da ifade edebilir.
-Aşıklar kartı ve diğer destekleyici kartlarla birlikte ortaya çıkmadıkça asa şövalyesi, ilşkiler bağlamında seçmek isteyeceğiniz bir kart değildir. Prenslerden daha olgun olmalarına rağmen, yinede şövalyelerin sevdiklerini terketme eğilimleri vardır.

-Hayatını henüz düzene koymamış bir şövalye ile ne yaparsanız yapın ilişki bir yerde sıkışabilir. Ancak, bu flört etmekten veya ilişkinizden vazgeçmeniz anlamına gelmez. Doğru iletişim kurarak partnerinizle aynı noktada olduğunuzdan emin olun. Bunu başarırsanız sevginiz daha da büyür ve ilişkinizin çiçek açarak bir üst seviyeye geçmesini sağlamış olursunuz.

-Hiç aşık olmadıysanız bu kart aşkı bulacağınızın bir işaretidir. Eğer, kişi bekarsa, ararken değil eğlenmekle meşgulken aşkı bulacağını gösterir. Hiç ummadığınız bir anda karşılaştığınız biri ayaklarınızı yerden kesecek anlamına gelir. Zaten bir ilişkiniz varsa, daha derinleşebilecek bir bağlantı bekleyin. Bir aşk tarot açılımında Asa şövalye eğlenceli bir ilişkiden bahseder.

-Bir kariyer açılımında Asa şövalye, açık havada ve heyecan verici işleri ifade eder. Seyahet ederek ve hareket halinde çalışmak anlamına gelir. Bu kart bir ambulans emekçisini, polis, itfaiye ve kurtarma görevlisi gibi drama dolu iş kollarında ortaya çıkar.

-Bir tarot açılımında karşınıza çıkan asa şövalyesinin sorunuza cevabı büyük olasılıkla Evet'tir.

-Asa şövalye kişinin heyecanlı, hedefine odaklı ve tutkulu hissettiğini gösterir. İçinde kontrol altına alınamayan bir yangın vardır. Bu keşfetme, öğrenme ve fethetme ateşidir. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini merak ediyorsanız. Romantik tutkulardan öfkeye varabilecek ve her yöne gidebilen güçlü duygulara sahip olduğu anlamına gelir.

-Asa Şövalyesi 25 ve 7 sayısıyla ilgilidir ve bu sayı gizli gücü ve mükemmelliği sembolize eder. Bu kart, 25 ve 7 rakamlarının manevi bilgeliğini kullanarak engellerin üstesinden gelerek elde edilen kazanımları anlatır.

-Asa şövalyesi insanı kaygısız ve eğlencelidir. Dürtüsel olduğu gibi, olduğu yerde duramaz ve sürekli hareket halindedir. Özgürlüğe herşeyden çok değer veren bu kişiler çok aktiftir. Seyahat etmeyi sever ve çok bağlanmadıkları sürece iyimser tavır sergiler. Anı yaşar ve gelecek için endişelenmezler. Ayrıca, kendilerine çok güvenen cesur ve cömert Asa şövalyesi kişileri atletik yapılı, rekabetçi ve genelde sporda çok başarılıdır. Rekabet zamanlarında yaratıcı türden meydan okumayı severler.

-Ters konumda Asa şövalye, ne pahasına olursa olsun kazanmak ister. Bu kişi, İstediğini elde etmek için, isterse göklere çıkarma isterse manipüle edebilme oyunculuk yeteneğine sahiptir ve çekiciliğini açıp kapatabilir. En kötüsü, bazan hayatta ilerlemekte zorluk çeken, intikam hisleriyle dolu, kötü niyetli, huysuz ve sahtekar birisi olabilir.

-Eğer, Ters Asa şövalye bir kişiyi göstermiyorsa, seyahat sorunlarını veya hayatınızda sorunlar olduğunu ifade edebilir. Aynı zamanda, danışan kişinin özgürlüklerini kaybettiği ve içinden çıkılmaz bir ağa takıldığını hissettiği anlamına da gelebilir.

-Ters Asa Şövalye, özellikle yolculuktaki tehlikeleri gösterir. Bu durumda hedefe varmak için yapılacak en iyi şey, kişinin kendini geri çekip seçenekleri tekrar değerlendirerek, risk oranı en düşük yolu seçmek olmalıdır.

-Ters konumda asaların şövalyesi kaybetmekten nefret eden birini gösterir. Bu kişiler herkesi düşman görür ve en iyi savunmanın saldırmak olduğuna inanır. Bu saldıganlıklarında pişmanlık duymalarının tek sebebi yetkililere hesap vermek ve bedel ödemek zorunda kalmalarıdır. Oldukça çocuksu bu kişiler, kuralların çiğnenmek için konduğuna inanır ve çok nadiren hatalarından ders alırlar.

-Ters Asa kişilerinin en tehlikelisi uyuştururucu ve alkol bağımlılığı olanlarıdır. Borçlarını geri ödemek umurlarında değildir. Bu kart bir ilişki açılımında karşınıza çıktıysa, danışan kişiyi yarıyolda bırakmış birisini gösterir.

-Ters konumda asa şövalye kişileri, Asa Prensi döngüsünde karmik sorunlarını çözememiş birisidir. Bu sebeple ilişkilerinde huzur yoktur. Bu kişilerin geçmişe gidip, sorunların nerede ve neden başlarına geldiğini kendilerine sormaları ve bundan ders çıkarmaları gerekir.

-Ters asa şövalye, aslında ağırbaşlı olarak bilenen, ancak içinde yanan öfke ateşini derinden hisseden birini gösterir. Bu kart sizi temsil ediyorsa ve henüz birşey başaramadıysanız, sinirlenmeniz normal, ancak kendinize kızmayın. Bir kez daha deneyin ve deneyerek başarın. fakat, bunun büyük bir başarı olmadığından emin olun. Çünkü, bu kart yaşananlar üzerinde her hangibir kontrolün mümkün olamayacağını, ancak her durumda sorunla savaşmaya karar verdiğinizi ifade eder.

-Ters Asa şövalyesi, dramayı seven birisidir. Hayatında drama yoksa kendisi yaratacaktır. Belirgin bir enerji ve dayanıklılık eksikliğini gösterdiği gibi, aşırı stres ve gerginlik nedeniyle artan sağlık sorunlarını ifade eder. Ayrıca, beklenmedik olayların, küçük kazaların ve sakarlığın göstergesidir

ASA ŞÖVALYE KOMBİNASYONLARI

-Bir tarot açılımında görünen 2 şövalye bir erkek arkadaşın samimiyetinden şüphe duymayı, 3 şövalye hararetli tartışmaların önceden habercisi, 4 şövalye sözlü ve fiziksel şiddet veya bir tacizi akla getirir.

-Asa şövalyesi ve Aşıklar, ilişkilerde her zaman iyi bir birliktelik olmayabilir. Ancak, Asa şövalye evli birini temsil ediyorsa çok farklıdır. Çünkü, bu genç veya ruhu genç adam ruh eşiyle karşılaştığında playboy yollarında dolaşmaları, hoplama-zıplamaları ve ilişkiden sıkılma eğilimleri geçmişte kalır.

-Asa Şövalye ve Tılsım kralı kombinasyonu, mali durumunuzdaki iyileşmelere kendinizi hazırlamanızı ifade eder. Çünkü, tılsım kral hem parayla ilgili başarıyı getirecek hemde istikrarı sağlayacaktır. Bu iş için paranız yetmiyor ve kredi almanız gerekiyor olsa bile endişelenmeyin. Yarına ertelemeyin, hemen bugün başlayın. Çünkü, Başarmak kaderinizde var.

-Asaların Şövalyesi ve Tılsım Ası, Rutinlerden sıkıldıysanız ve kazanç sağlayabileceğiniz bir hobiniz olduğunu düşünüyorsanız. Rutinlerden vazgeçip sevdiğiniz işe yoğunlaşmak, hiçte kötü bir fikir değil. Bir garantisi olmayabilir. Ancak başarma olasılığı sizin düşündüğünüzden çok daha yüksektir.

-Hermit yanında Asa Şövalyesi, tutkunu olduğunuz alanda yeni zirvelere ulaşacağınızı gösterir.Yeni hedefler koyup ilerlemek küçük başarılar gibi görünsede, geleceğinizin kilometre taşlarını oluşturacaktır. Bu başarılarınızla gurur duyun. Çünkü, Asa Şövalye sizin hem cesur hemde yetenekli tarafınızdır. Elde ettiğiniz başarılara meydan okuyarak ilerleyecek olan yine sizsiniz. Gözünüzü hedeften ayırmayın, her istediğiniz gerçek olacak.


Asa Şövalye + Güç: Cesur bir grup insan. Güçlü bir ruh grubu.

Asa Şövalye + Hermit: İlgilendiğiniz bir alanda yeni bir zirveye ulaşmak.

Asa Şövalye + Asılmış Adam: Bir devrimci. Güçlü bir hareket. Yeni fikirler başarı getirir.

Asa Şövalye + Dünya: Yurtdışı seyahati.

Asa Şövalye + Kupa 7: Çevrimiçi bir bağlantı.

Asa Şövalye + Kupa 10: Özel biriyle ruhsal bir yolculuk.


Asa Şövalye + TılsımAsı: Bir hobiyi kariyere dönüştürmek.

Asa Şövalye + Tılsım 4: Başarılı bir finansal yatırım.

Asa Şövalye + Tılsım 9: Bir macera tatili. Heyecan verici bir yaşam tarzı değişikliği.


Asa Şövalye + Kılıç Ası: Yeni bir dil öğrenmek.

Asa Şövalye + Kılıç 6: Yeni bir kültürel etki.


Asa Şövalye + Asa Ası: Yeni bir yerde yeni bir başlangıç.

Asa Şövalye + Asa 2: Bir hareketi tezahür ettirmek. Değişmeye kararlı.

Asa Şövalye + Asa 3: Yeni bir alana genişleme. Seyahat hakkında yazmak.

Asa Şövalye + Asa 4: Bir balayı. Hızlı tempolu bir topluluk.

Asa Şövalye + Asa 5: Bu kombinasyon, bazan öfkeli durumlar veya Spor yarışmaları ile ilgili konularda ortaya çıkar. Bazanda, danışan kişinin özellikle portre çizimi ve fotoğrafçılıkta sanatsal yeteneklere sahip olduğu anlamına gelebilir.

Asa Şövalye + Asa 6: Kendine güvenin zirvesi. Kazanan.

Asa Şövalye + Asa 7: Hızlı Konuşan birini veya tutkulu öğretmeni işaret eder.

Asa Şövalye + Asa 8: Seyahat, araba kullanma, hoş bir sürpriz.

Asa Şövalye + Asa 9: Cesur bir hareket.

Asa Şövalye + Asa 10: Rekabetçi bir ortamda, zor bir işin rakibiniz tarafından kolay gösterilmeye çalışıldığını ifade eder.

Asa Şövalye + Asa Prensi: Kardeş rekabeti.

Asa Şövalyesi: Güçlü bir ittifak.

Asa Şövalye + Asa Kraliçe: Gerçek tutkunuzu kararlı bir şekilde takip etmenizi tavsiye eder. Hiçbir şey sizi durduramaz.

Asa Şövalye + Asa Kral: Heyecan arayan karizmatik biri veya Kararlı bir lider.

Yorumlar