ASA 7 ve KOMBINASYONLARI

-Asaların 7'lisinde, asasını savunma pozisyonunda tutan adam, tavır almayı ifade eder. Üzerinde durduğu yüksek zemin, adamın avantajlı durumda olduğunu ve giymiş olduğu yeşil tunik, hırsı sembolize ediyor. Açık gökyüzü danışanın çok az veya hiç engeli olmadığını gösteriyor. Adamın ayakkabılarının uyumsuz oluşu, hangi yolda yürüyeceğine henüz karar vermediği anlamına geliyor. Asaların 7'lisi astrolojide Mars gezegeni ve Aslan burcu ile sembolize edilir.

-Asaların 7'si, sağlam gelişimi, ruhsal dengeyi, bir döngünün tamamlanmasını, eğitimi, bilgeliği ve içsel benliği gösterir. Yüksek düzeyde başarıya ulaşıldığında, kişi otomatik olarak bir sonraki hedefe odaklanmakla karşı karşıya kalır.
-Bu kart, daha çok kazanmak için bir meydan okumayı ifade eder. işinize bir basamak öncekinden, daha fazla özen ve çaba göstermelisiniz. Rekabet heyecan verici ve teşvik edici olacaktır.

-Bazan, sıkı rekabet insanların içindekinin en iyisini, bazanda, en kötüsünü ortaya çıkarır. Çünkü, başarının tadı insanlara normalde yapmayacaklarını yaptırır ve bununda kişinin üzerinde olumsuz etkileri olabilir.

-Fakat, bazılarıda böyle zamanlarda çabalarını ikiye, hatta üçe ve dörde katlar, hedeflerine ulaşmak için, sınırlarını zorlar ve çok çalışırlar. İşte, adamın botlarının renginin farklı olması, mücadele sırasında tercih edeceği bu seçimle ilgilidir.

-Asa 7 Kartı, ona bilgelik, ders çıkarmak, maneviyat ve bilimin enerjilerini getiren, 7 rakamı tarafından yönetilir. Aynı zamanda, bu sayı şehitlik sayısıdır. Asaların 7'lisi şifa enerjilerinde, koşulsuz sevgi ve üstatlığı ifade eden 33 RAKAMI ve 6 RAKAMIyla ilgilidir ve bu rakamlar ustaların ustası olmak anlamına gelir. Bu sayıların enerjileri insanlığa karşı mesafeli bir şefkate sahip olmanın öğrenilmesi gerektiğini gösterir.
-Asaların 7'lisi üstün çaba gerektiren bir testten geçileceğini ifade eder. Bu bir iş görüşmesi, bir sınav, ya da irade testi olabilir. Burada, başarısızlık olmadığı için korkacak birşey yok. Ancak, testi geçmek kesinlikle memnuniyet verici olacaktır.

--Asaların7'lisi, zorluklar karşısında kararlı ve içten gelen büyük güçle ödüllendirilmiş bir kişiyi gösterir. Yüzleşmeyi ve kişinin kendi niyetleri için, ayağa kalmasını anlatır. İş ve ticarette rekabet tavsiye eder. Bazanda, aşırı gerilimden kaynaklanan dinlenme ihtiyacını da ifade ediyor olabilir.

-Asaların 7'lisi bir tarot açılımında ortaya çıktığında, kolayca görmezden gelinebilecek bir soruna karşı durarak, cesaret gösterdiğiniz anlamına gelir. İhtimallerin her biri size karşı olsada, sadece dışardaki zorluklara değil, aynı zamanda içteki zorluklarada konsantre olmanızı önerir. Asa 7, böyle durumlarda kişinin zorluklarla mücadele edebilmesi için, yürekten gelen bir güce ve kafa kafaya göğüs germe yeteğine sahip olduğunu gösterir.

-Asaların 7'lisi tarot kartı, avantajlı durumda olduğunuzu ve çevrenizdekilerin sizi otorite olarak görmeye başladığını gösterir. Otorite olduğunuzu kabul etselerde etmeselerde, aniden savunmanız gerekebilecek çok şeye sahipsiniz. Kalabalığa katılmayı bir seçenek olarak kabul etmektense, bir birey olduğunuzu çevrenize göstermek ve kabul ettirmek istersiniz.

-Eğer, tarot açılımlarında bu kart karşınıza çıktıysa insanlara fikrinizi bildirin, taviz vermeyin ve kendinizle gurur duyun. Bu deneyimden öğreneceğiniz ve aynı zamanda başkalarına öğreteceğiniz çok şey var.
- Asa 7 savunmacı olmayı, engeller ve sınırlar koymayı gösterir. Bu kart konumunuzu ve bakış açınızı koruduğunuz ve avantajın sizde olduğu anlamına gelir. Kartın üstündeki kişi gördüğü ilgiden biraz bunalmış ve taleplerle başa çıkabilmek için, savunmaya geçmiş gibi görünüyor.

-Bir aşk okumasında, Yedi Asa tarot kartı genellikle Arayıcı'nın incinmekten korktuğu ve duvarlar ördüğü anlamına gelir.

-Bir kariyer sorusunda Asa 7 öğretmenlik, politika ve yönetim alanlarındaki kariyerleri ifade eder. Kişinin işyerinde destek eksikliği hissettiğini ve tüm taleplerle kendi başına ilgilendiği anlamına gelir.

-Birinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız Asa 7, o kişinin bakış açılarını ortaya koymak için, size karşı kendini öne çıkarmak istediği anlamına gelir. Muhtemelen sizin tarafınızdan, kendisinin biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyor olabilir. Burada manevi olgunluk geliştirmenin önemini fark etmek lazım.

-Asa 7 kişilikleri, tek başına olsalar bile, inandığı görüşleri savunan tiplerdir. Çünkü, inançlarını destekleyen sağlam bilgiye sahiptirler ve başkalarına öğreterek cehalete karşı savaş açmışlardır. Güçlü bir kararlılığa sahiptirler ve hayatta kalmak için, sosyal bir kuruma bağlı insanların savunuculuğunu yaparlar.

-Ayrıca, bu kişiler ortalama bir insana göre daha zekidir ve adil bir topluma inanırlar. Onlar, harika öğretmen olurlar. Bir sonraki adımda ihtiyacı olan bilgi ve beceriye sahip olan Asa 7 Kişileri, diğerlerine göre her zaman daha avantajlı durumdadırlar. Bu sebeple, daha fazla stres ve kalabalık muhalefetle baş edebilme yeteneğine sahiptirler. Ancak, savaşlarında daha akıllıca seçimler yapmayı, planlı ve stratejik olmayı öğrenmeleri gerekiyor.

-Tarot açılımlarınızda ortaya çıkan Asaların 7'lisi, başkalarının durumunuzu kullanmasına veya faydalanmasına izin vermemeniz ve sizi gücünüzün farkına varmanız konusunda uyarır. Asa 7, danışan kişinin iyi bir karaktere ve muhaliflere karşı kendini savunacak, yeterli güce sahip olduğunun bir göstergesidir.

-Asa 7'lisi kilo vermek, sindirim sisteminizi toksinlerden arındırmak ve fit olmak için en uygun zamanda bulunduğunuz anlamına gelir. Asa 7, danışanın sorgulayan, farkındalık sahibi ve zorluklar karşısında güçlü durabilen bir kişilik yapısına sahip olduğunu gösterir. Aslında, bu kişinin mücadelesi zihnindedir. Bu kart aynı zamanda, yeni sınavlardan ve yenilenmiş kararlık ve cesaretten bahseder.

-Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 7'li kart sahte arkadaşlara dikkat etmenizi söyler. 3 adet 7'li kart, genellikle hamileliği önceden haber verir. 4 adet arkana minör 7'li kartının bir açılımda ortaya çıkması, ciddi yanlış anlamalar ve hatta sözlü tacize karşı danışanı uyarır.
-TERS KONUMDA ASA 7, bir kavgada düşmanınızın üstünlük kazanmasına yol açabileceğiniz ihtimali olduğunu, planlarınızı tekrar bir gözden geçirip bu kavgaya girmemenizin doğru olacağını anlatır. Ters konumda ki Asa 7, kavgaya girerek, başkalarının sizi basamak olarak kullanmasına izin vermemeniz konusunda bir uyarıdır.

-Ters Asa 7, hayatınızda ki baskıların artacağı ve sağlığınız ve mutluluğunuz üstünde olumsuz etkileri olacağı anlamına gelir. Bu kart size güçlü ve zayıf yönlerinizin farkına varmanızı ve seçimler yaparken bunları göz önünde bulundurmanızı önerir.Ters Asa 7, enerjinizin yeterli gelmeyerek, tükenip dengenizi kaybetmiş, ya da kaygan bir zerminde hissetiğinizi ifade eder.

-TERS KONUMDA ASA 7 KARTI, kendini savunma eksikliğini gösterir. Gittiğiniz yol sizi hedefe götürmeyecektir, bu sebeple geri dönmeli veya planlarınızda değişikler yapmalısınız. Bu kart sizden üst konumdaki kişilerden, size karşı güçlü muhalefet olduğunda ortaya çıkar. Burada otorite korkusu vardır ve danışanın zaten kaybedeceği bir savaşın içinde olduğu anlamına gelir.

-Ters konumda Asa 7 kişileri, göz doldurmak için çaba harcayan, ancak güveni yitirmiş kişilerdir. İlerledikleri yolda uzun süredir zaten kaybediyorlardır ve iddialarını destekleyen çok az şeyleri vardır.

-Ters Asa 7, cinsel dürtüleri pervasızlaşmaya başlamış ve pervasız arayışlar içine girmiş birinide gösterebilir. Onlar, hayatlarında genellikle bir kaç boşanma vakası yaşamışlardır ve eski eşlerinden çok sayıda çocukları vardır. Bu kişileri durdurmak için, kendilerinden daha güçlü sınırlar koyacak birilerine ihtiyaçları vardır. Çünkü, arkadaşlarına ve ailelerine yabancılaşma, işlerini kaybetme ve başlarını belaya sokma eğilimindedirler. Kendilerinin en büyük düşmanı yine kendileridir.

ÖNEMLİ ASALARIN 7 KOMBINASYONLARI

-ASILIMIŞ ADAM'ın yanında ASALARIN 7'lisi, tüm seçenekleri değerlendirmenizi, inatçı olmamanızı, ancak uzlaşmada kararlı olmanızı önerir. Çünkü, inatçı olmak sorunları daha da çözümlenemez hale getirebilir.
-ÖLÜM kartının yanında ASALARIN 7'lisi, işleri yanlış biçimde yapıyor olduğunuzu ifade eder. Seçeneklerinizi ve planlarınızı tekrar gözden geçirmenizi ve işlerin yapılma şeklini değiştirmenizi tavsiye eder.
-İTİDAL kartının yanında ASALARIN 7'lisi, hedeflerinize ulaşmak için, projenize daha fazla odaklanmanızı ve daha fazla çaba harcamanızı tavsiye eder. Bütün alternatifleri düşünmeniz, çabalarınızda sabırlı ve dikkatli olmanız gereklidir.
-Asaların 7'lisin yanında İmparator Kartı otoriteye karşı durmak,
-Asaların 7'lisinin yanında Kader Çarkı uzun vadeli yatırımlarınızı korumaya almak,
-Asaların 7'lisinin yanında Kupaların 5'lisi izlerinizi örtmek,
-Asaların 7'lisinin yanında Kılıç Şövalye inançlarınız için ayağa kalkmak
-Asaların 7'lisinin yanında Kupa Kralı Filozof
-Asaların 7'lisinin yanında Asaların 2'lisi karar vermeden önce son dakikaya kadar beklemek anlamına gelir.

Asa 7 + Aptal: Üniversite. Ders vermek.

Asa 7 + Büyük Rahip: Grup bilincine zıtlık, geleneklere baş kaldırmak.

Asa 7 + Güç: Hayvanları korumak. Aktivitizm.

Asa 7 + Denge: Yönetim.

Asa 7 + Kader Çarkı: Uzun vadeli yatırımlarınızı korumaya almak.

Asa 7 + Asılmış Adam: Durumu gözlemlemek ve teklif etmek. Araştırma

Asa 7 + Dünya: Zorluklar.


Asa 7 + Kupa 3: Arkadaşlara bir mola.

Asa 7 + Kupa 5: İzlerinizi örtmek.

Asa 7 + Kupa 8: Stresten uzaklaşmak.

Asa 7 + Kupa 10: Kutsal alanınızı korumak.

Asa 7 + Kupa kraliçesi: Manevi öğretmen.

Asa 7 + Kupa kralı: Filozof.


Asa 7 + Tılsım Ası: İşyerinde daha fazla sorumluluk.

Asa 7 + Tılsım 4: Paranızı korumak.

Asa 7 + Tılsım 6: Kendi fikirlerini nasıl uygulayacağı konusunda kafa karışıklığı.

Asa 7 + Tılsım şövalyesi: İş yerinde çok yönlü olmak.

Asa 7 + Tılsım kraliçesi: Evinizi korumak. Aileyi ilk sıraya koymak.

Asa 7 + Tılsım kralı: İşletmenizi korumak.


Asa 7 + kılıç 2: Karar vermekten kaçınma. Kararsızlık.

Asa 7 + kılıç 3: Kolayca incinmek.

Asa 7 + kılıç 5: Düşmanlarla çevrili olmak.

Asa 7 + Kılıç şövalyesi: İnançlarınız için ayağa kalkmak. İnandığınız şey için savaşmak.

Asa 7 + Kılıç kraliçesi: Bir koordinatör.


Asa 7 + Asa Ası: Yeni bir modalite öğretmek.

Asa 7 + Asa 2: Muhalefet.

Asa 7 + Asa 3: Bir müşteri akışı. Müşteri servisi.

Asa 7 + Asa 4: Bir topluluğu savunmak.

Asa 7 + Asa 5: Rekabetçiliği öğretmek.

Asa 7 + Asa 6: Öğretimde başarı. Başarılı konuşmacı Motivasyon konuşmacısı.

Asa 7 : Çok fazla politika.

Asa 7 + Asa 8: Çevrimiçi ders verme.

Asa 7 + Asa 9: Kendini savunmak. İstediğinizi elde edeceksiniz, ancak bir bedel ödeyeceksiniz

Asa 7 + Asa 10: Bir terfi.

Asa 7 + Asa Prens: Savunmacı bir kişi. Dikkatli olmalısınız. Dikkat eksikliği var.

Asa 7 + Asa Şövalye: Bir savunma oyuncusu.

Asa 7 + Asa Kraliçe: Bir politikacı.

Asa 7 + Asa Kralı: Bir yönetici.

Yorumlar