ASA PRENSI ve KOMBINASYONLARI



-Asaların Prensi'nin şapkasındaki tüy, hareketi ve ayrıca sipritüel düşüncelerle uyum sağlamadaki yeteneğini sembolize ediyor. Prensin sarı tuniği tazeliği ve neşeyi, sarı ayakkabıları mutluluğu, kırmızı pantolonu hırslarını ve yönetme isteğini gösteriyor.

-Turuncu manzara danışan kişinin tutkusunu ve kararlılığını, prensin semender resimleriyle süslü tuniği fırsatları, vizyonları, uyarlanabilirliği ve hepsinden önemlisi arınmayı sembolize eder. Bu sebeple ruhunuzu arındırma ve meditasyon zamanlarında Asaların Prensi seçebileceğiniz en iyi karttır.

-Tarot destesi içinde, genelde bütün prensler iyi haberler getirir ve danışan kişinin kendisini kabul ettirmesine yarıyacak tavsiyeler verir. Asa Prensi, tutkunu olduğunuz şeylere candan yürekten atlamanızı ve hayatın eğlenceli kısımlarını çocuksu bir mutlulukla yaşamanızı tavsiye eder.

-Asa Prensi, keşfetmeye ve yaşam deneyimi kazanmaya hevesli bir genci işaret eder. Bu kart, çok sayıda mesaj, telefon görüşmesi ve e-posta anlamına gelebilir. Çünkü, her türlü yoldan haber almanın mümkün olduğunu ifade eden bir karttır. Asa Prensi, genellikle kişi bir projede heyecanlıdığı zamanlarda ortaya çıkar. Ayrıca, danışan kişinin içinde bulunduğu durum hakkında aydınlandığını ve onurla nasıl taşıyacağını bildiğini anlatır.

-Asa Prensi, duyulması gereken kişidir. Ters konumda, sürekli dikkatinizi çekmeye çalışan bir çocuk olabileceği gibi, tüm dikkatinizi üzerine çekmek isteyen veya sizi paylaşmak istemeyen bir arkadaş, ortak veya partneriniz olabilir. Asa Prensi, yaşadığı hayattan daha büyük ve güçlü, yani "can bedene sığmıyor dediğimiz türden bir enerjiye ve yaşama heyecanına sahip birisidir.

-Asa prensi, enerjik ve beceriklidir. Güvenilir bir arkadaş ve aynı zamanda iyi haberlerin taşıyıcısıdır. Olumsuz ruh halleri esnasında sinirli olabilir. Ancak doğrudan ve açık sözlüdür. Çok çekici ve ileri görüşlü olan Asaların Prensi kişileri, başkalarının geleceğiyle ilgili olumlu farkındalığa sahip olduğu gibi, kriz sırasında ve sonrasında destekleyicidir.

-Asaların Prensi, keşfetmeye ve yaşam deneyimi kazanmaya hevesli bir genci ifade eder. Bu kart başlangıç aşamasında yaratıcı bir fikir anlamına gelebilir. Bu fikrin sahip olduğu potansiyeli etrafındaki diğer kartlar belirleyecektir.

-Bir aşk açılımında Asa Prensi, çözülmesi gereken bazı karmik ruh dersleri sebebiyle ilişkilerde drama yaratan ve dramayı çeken biri anlamına gelir. Danışan kişi ilişkilerinde büyük bir ruhsal dönüşüm yaşar ve bu sebeple kendisini deneyimleriyle büyümeye zorlayacak kişiyi kendisine çeker. Kişi ilişkilerinde bulunduğu yerde daireler çiziyor ve ilerleyemiyor olabilir. Bu durumda gittiği yolu bırakmalı ve daha iyi iletişim kurmanın yolunu bulmalıdır.

-Bekarsanız, fırtınalı bir romantizm yaşayacağınız bir partneri ifade eder. Karizmatik ve çekici bu kişiyi bir mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz anlamına gelir. Bu iyi birşey gibi görünsede, ayaklarınızın yerle bağlantısının kesilmediğinden emin olun. Çünkü, Asaların Prensi ilk zamanlarda bu masalsı davranışı narsist kişiliğini örtmek için kullanır. İyimser olun, ancak saf olmayın. Çünkü, eğlenceli ve cana yakın bu prens çocuksu davranışları aşamayan birisidir.

-Bir kariyer açılımında bu kart, yaratıcı çalışmaları, gençlik ve grup projelerini gösterir. Ayrıca, kişinin yaptığı işle uyum içinde olduğunu ve uyumun doğal yapısından kaynaklandığını ifade eder. İş arkadaşları için zor görünen şey Asa prensi kişileri için kolaydır.

-Asa prensi sevdiğiniz ve istediğiniz işi yapma özgürlüğünü ifade eder. Seçmiş olduğunuz bu kart, daha güvenli bir geleceğe yol açacak birşey keşfetmenin eşiğinde olduğunuzu gösterir. İşe yeni başlamış veya işin planlama aşamasında olabilirsiniz. Ancak, iyimser ve gönüllü 2 kişiden biri olmalısınız. Çünkü, insanı en çok heyecanlandıran şeyler başarıya giden yoldadır.

-Asaların Prensinin evet-hayır sorularına cevabı büyük olasılıkla Evet'tir.

-Asa Prensi tarot kartı danışan kişinin kendisini normalden daha cesur ve yaşam amacıyla uyum içinde hissettiğini anlatır. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini merak ediyorsanız, sizinle tanıştıktan sonra karışık duygu ve düşünceler içinde olduğunu gösterir. Bu kişinin sizi anlayabilmesi için öncelikle kendi içinde derindeki değerlilik sorunlarını çözmesi gerekiyor. Çünkü, muhtemelen kendisi için çok fazla iyi biri olduğunuzu düşünüyor. Aslında sizin tarafınızdan sevilmek istiyor. Ancak, onay ve ilgiye ihtiyacı olan birisidir. Eğer, Asaların Prensi partnerinizi işaret ediyorsa sizden daha fazla ilgi beklediği anlamına gelir.

-Asa Prensi, genellikle ilgi odağı, tutkulu ve coşkulu, risk almayı seven yaratıcı ve sevecen birisidir. Hayatı dolu dolu yaşayan bu kişilerin, her zaman bir yerlerde yeni bir maceraya atıldıklarını hissetmeleri gerekiyor. Doğal halleri mutlu ve neşeli olan bu kişiler, kendilerini mutlu hissetmek ve çevresindekilerin onayını almak için başkalarına ihtiyaç duyarlar. Herkesin iyi olmasını önemseyen kocaman bir kalbe sahiptirler ve ne kadar sevildiğini hissettiğini göstermek isterler.

-Numerolojide 26'dan gelen 8 RAKAMIile ilgili olarak asa prensi dengeyi, sorumluluğu, gücü, başkalarına sevgi dolu ve şefkatli bir şekilde hizmeti ifade eder. Bu iyiliksever etkileşim refah ve başarı getirir.

-Ters konumda Asaların Prensi, en kötü ihtimalle gösteriş yapmayı seven, kabadayı veya huysuz birisidir. Düz konumda sahip olduğu coşku, ters konumda engellenir. Ters Asa Prensi, bazan kötü haberlerin yolda olduğunu gösterir. Bazan, kişi lanetli bir projeye dahil olduğunda ve sağlıksız bir rekabet yaşandığında, bazanda hayatına anlam katmak için, daha fazla sorumluluk aldığında sıkıntı ve yön eksikliğinden drama yaratacağını ifade eder.

-Ters Asa prensi, genel anlamda sağlığınızla ilgelenmenizi tavsiye eder. Finansal konularda savurganlık ve akılsız yatırımlar veya gereksiz harcamalar konusunda bir uyarıdır. İlişkilerde, rahatsız edici sorunların nihayet ele alınıp çözümlenmesi gerektiğini anlatır.

-Ters Asaların prensi kötü haber, kararsızlık, istikrarsızlık, isteksizlik, ilgisizlik, güvensizlik, şüphe, donukluk ve hayal gücünden yoksunluğu gösterir. Ters Asa prensi kişileri, dedikodu yapmaya ve kırıcı sözler söylemeye eğilimlidir. Bu kişiler sırrınız konusunda kesinlikle güvenilmezdir.

-Ters Asa Prensi kişileri, her ne sebeple olursa olsun ışıklarının parlamasına izin vermez ve yaratıcı işlerde kendilerini yorgun, bitkin ve güçsüz hissederler. Durumu telafi etmek içinde, garip davranışlar içinde şekilden şekile girerler. Unutulmaktan korkan bu kişiler, çoğu zaman hayatın yanlarından geçip gittiğini izler. Kendileri geride kaldıkları içinde tanınmayı umdukları kolay işleri sürdürürler. En korktukları 2 şey, popüler olamamak ve kendilerine bir uzaylı gibi davranılmasıdır.



ASA PRENSI KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında görünen 2 prens kısa süreli bir hastalık, 3 prens trafik kazası veya başka tür ciddi bir kazayı önceden haber verir. 4 prens, uzun vadeli ciddi bir hastalığın habercisidir.

-Asaların prensi her hangibir takımın prensi ile birlikte göründüğünde geleceğinizi güçlü bir şekilde etkileyecek önemli haber veya bilgilerin yolda olduğunu gösterir. Asaların prensi birçok Asa kartıyla birlikte etrafınızdaki faaliyetleri, değişiklikleri ve hareketleri ifade eder.

-Dışa dönük, çocuksu, yaratıcı, özgüvenli ve korkusuz Asa Prensinin anlamı diğer kartlarla oluşturduğu kombinasyonlarda değişebilir.

-Asaların Prensi ve İmparatoriçe kombinasyonu uzun zamandır bir hayalinizin yeniden gündeme geleceğini ve bu sefer başaracağınızı gösterir. Uzun süre önce tutkuyla bağlı olduğunuz, ancak bir sebepten dolayı vazgeçtiğiniz bir şey varsa Asa Prensi ve İmparatoriçe birlikteliği en gerçek arzularınızı beslemenin ve onları gerçeğe dönüştürmenin bir yolunu bulmanın zamanının geldiğini ifade eder.

-Asa Prensi ve Dünya kombinasyonu karşınıza çıktıysa yurtdışı seyahati için hazırlıklara başlayın. Bu yolculuğun kariyerinizle ilgili olabileceği gibi, keyif ve ilham dolu bir seyahat için olması çok olasıdır. Belki deniz aşırı ülkelerde eğitim almak, tarihi anıtları görmek veya atalarınızın topraklarını ziyaret etmek istiyor olabilirsiniz. Sebebi ne olursa olsun bu kombinasyon sizi cesur bir adım atmaya teşvik ediyor.

-Asa Prensi ve Kılıç 7'lisi, bağımsızlığınıza sarılıp başkalarıyla bağlantı kurma zamanının geldiğini gösterir. Hayatınızın eksik hissettiğiniz bir parçasını tamamlama fırsatının karşınıza çıkacağını ifade eder. Bu belki bir gezi, okumanız gerektiğini düşündüğünüz bir kitap veya denemeyi düşündüğünüz bir tarif olabilir. Bunları tek başınıza yaptığınızdan emin olun. Bu size hayatın başka yollarında başarılı olmak için ihtiyacınız olan güveni verecektir.

-Asa Prensi ve Asa 6 kartının birlikte tek mesajı şampiyonluğunuzu ifade ediyor olmasıdır. Bu kombinasyon, sadece başarılı olmak için değil, başarınızı devam ettirmek ve aynı zamanda zirvede kalmak için gerekenlere sahip olmanızı önerir. İşler zorlaştığında bile güçlü yönlerinize sarılın ve özgüveninizi kaybetmeyin. Elinizden gelen birşey yoksa, başarısız olmıyacağınızı bilseydiniz ne yapacaksanız onu yapın.

Asa Prensi + İmparatoriçe: Uzun zamandır sahip olduğunuz bir rüyayı gerçekleştirmek.
Asa Prensi + Dünya: Sizi çok ileriye götürecek bir çalışma.

Asa Prensi + Kupa 6: Eski bir arkadaşa ulaşmak. Arkadaşlıkların yenilenmesi.
Asa Prensi + Kupa 9: Aşkta ve romantizmde arzulanmak anlamına gelir. Kendinize saygıda ustalaşmak zorundasınız. Çünkü, şu anda karşı konulmaz olduğunuzdan, sınırlarınızı zorlamak isteyenler olacaktır.

Asa Prensi + Kılıç 5: Bir kabadayı. Kıskançlık.
Asa Prensi + Kılıç 7: Bağımsızlık.

Asa Prensi + Tılsım 6: Müzakere ve çatışma çözümünde yetenekler.
Asa Prensi + Tılsım 10: Güçlü kişiliklere sahip bir aile birimi.
Asa Prensi + Tılsım Kral =genç bir çırak, deneyimli bir iş adamıyla ortak.

Asa Prens +Asa Ası: Bir fikrin başlangıcı. Fütürist kişi. Duygusal yenilenme, yaratıcı oluşumlar meydana getirir.
Asa Prens + Asa 2: Güçlü fikirli bir kişi.
Asa Prens + Asa 3: Çok yetenekli bir kişi.
Asa Prens + Asa 4: Genç ve Coşkulu bir topluluk.
Asa Prens + Asa 5: Dramatik kişi.
Asa Prens + Asa 6: Bir şampiyon. Kendine güvenen, kolay beğenilen ve popüler bir kişi.
Asa Prens + Asa 7:Yeni Politikaları ifade eder. Siyasetin gençleri hedef aldığı anlamına gelir. Yeni ögretmen.
Asa Prens + Asa 8: Bir elektrikçi. Kendinden emin bir teknisyen.
Asa Prens + Asa 9: Güçlü bir insan.
Asa Prens + Asa 10: Çalışkan bir insan.
Asa Prens: En iyi arkadaşlar.
Asa Prens + Asa Şövalye: Hareket halinde olmak.
Asa Prens + Asa Kraliçe: Kendini bulmak. Kendinden içgörü. Esin.
Asa Prens + Asa Kralı: Hevesli bir lider.

Yorumlar