ASA 4 ve KOMBINASYONLARI

-Asaların 4'lüsü kartında karşılama çelengi olan 4 Asa, istikrarlı bir topluluğu, ön planda 2 kadın figürü dostluğu, ellerinde çiçekleri havaya kaldırmış olmaları kutlamaları ve malikane ülkedeki yaşamın bolluk içinde olduğunu ifade ediyor. Arka plandaki insanlar mutlu bir sosyal yaşamı sembolize eder. Diğer kartlarla karşılaştırıldığında Asaların 4'lüsü, heyecan verici bir karttır ve oluşturduğu kombinasyonlar birlik ve grup başarısı zamanlarını anlatır.

-Asaların 4'lüsü uyum ve daha büyük ölçekte bir güvenlik sembolüdür. Yaşam standartlarınızı geliştirmenin ve ayrıca bir topluluğa bağlı hale gelmenin kartıdır. Bu kart genellikle bir kutlama yaklaşırken veya bir düğünle bağlantılı olarak, Kupaların 3'lüsü ile birlikte ortaya çıkar. Tılsım 9'lusunun yanında Asaların 4'lüsü bir tatile çıkmak anlamına gelir. Asaların 4'lüsü bazanda, kendi evini inşa etmek veya mülk almayı da ifade edebilir.

-Bir aşk tarot açılımında Asaların 4'lüsü, nişan veya düğün töreni gibi, bir kutlamayı ifade edebilir. Eğer, danışan kişi bekarsa bu kart heyecan verici bir etkinlik veya partide birisiyle tanışmak anlamına gelir. Asaların 4'lüsü, zıt karakterlerin ruhlarının ve iradelerinin dengelenmesinden bahseder.

-Bir kariyer tarot açılımında Asaların 4'lüsü kartı, etklinlik, planlama, emlak, emlak yatırımı ve tasarımla ilgili iş kariyerlerini işaret eder. Asaların 4'lüsünün bir Evet-Hayır sorusuna cevabı danışanı mutlu edecek güçlü bir EVET'tir.

-Asaların 4'lüsünde gelenekler, dostluklar ve ilişkiler ön plandadır. Mutlu bir olay gerçekleştiği için, kutlamalar yapılıyor ve danışan kişi kendini çok mutlu hissediyordur. Bu kart bize hayattaki özel değeri olan şeyleri hatırlatır. Bu değerler için duvarlar öreriz ve onsuz yaşamaktan endişe ederiz. Bu durumda yapabileceğimiz en iyi şey, sahip olduğumuz bu değerleri hafife almadan keyfine varmaktır.

-Asaların 4'lüsü danışanın mutluluğu bulduğunu ve duygularıyla ifade ettiğini gösteren bir karttır. Mutluluk bulaşıcıdır ve muhtemelen danışan mutluluk duyguları içinde yeni insanları hayatına çekecektir. Birinin sizin hakkınızda nasıl düşündüğünü sorduğunuzda karşınıza çıkan Asaların 4'lüsü, onun hayatında daha önce eksikliğini hissettiği bir şeyi tamamladığınız ve onu mutlu ettiğiniz anlamına gelir. Bu kart o kişiyle ruh eşi bağlantınız olduğu ve yüksek derecede uyumlu olacağınızı gösterir.

-Asaların 4'lüsü geçmişteki çabaların bir ödülüdür. Güvenli ve istikrarlı bir ortamda, metodik ve hesaplanmış bir şekilde takip edilen sanatı ifade eder. Yaratıcı dürtüleri anlatır ve iyi yapılmış bir işte bilgeliğinizi konuşturduğunuzu gösterir. Bir tarot açılımında ortaya çıkan bu kart, uzun zamandır beklenen ödüllendirici bir tatili, yolculuğu veya yeni deneyimler getiren ve geniş bir bakış açısı kazandıran bir çevre değişikliğini anlatır. Hayatın tadını çıkarmanızı önerir. Temelleri, toprağı ve disiplini gösterir.

-Bu kart kişinin hedeflerini gerçekleştireceğinin bir göstergesidir. Asaların 4'lüsü 30=3+0=3 rakamı ile ilgilidir. 3 rakamı, yaratıcılık, beceriklilik, fırsat ve genişlemeyi gösterir. 30 rakamındaki sıfır, 3 sayısının enerjilerini daire içine alarak, bu enerjilerin her zaman var olduğunu ve bundan sonrada olacağını vurgular.

-Asaların 4'lüsü tarot kartı, her zaman iyi ruh hali içinde görünen kişileri gösterir. Bu kişiler kutlamaları ve insanları bir araya getirmeyi seven, normalde çok mutlu insanlardır. Asa 4 kişileri oynamayı sever, ancak sorumluluk taşımayı sevmez. Çevrelerini ve özellikle dış mekanları güzel gösterir ve mutluluklarına etreftakileri de dahil etmeyi isterler.

-Bu kişiler her zaman harika görünür, parfüm kullanır ve etkileyici bir ses tonuna sahiptirler. Onlarla birlikte olmak eğlencelidir, çünkü sürekli gülümser ve kıkırdarlar. Size tam olarak duymak istediğiniz şeyi, samimi olarak söyleme konusunda özel bir yetenekleri vardır.

-Asaların 4'lüsü, kendimize güvenmeyi ve hayatta doğru yoldaymışız gibi hissetmenin hikayesini anlatır. Bu karta rastladığınızda tüm gücünüzle hayallerinizin peşinden gitmelisiniz. Çünkü, bu kartta denge ve özgürlük vardır. Bağımsızlığınızı feda etmek zorunda kalmadan, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz. Asaların 4'lüsü tarot açılımlarında bazan, başkalarının hedefine varmasına yardım ederek kazandığınız deneyimlerle de başarılı olacağınızı gösterebilir..

-Asaların 4'lüsü, güçlü bir sağlık ve canlılık vaat eder. Eğer, bir hastalıkla mücadele ediyorsanız, yakında onu yeneceğinizi gösterir.

-Ters konumda Asaların 4'lüsü, mutluluk inşa etmek için temellerin henüz atılmadığını veya kutlamalara hazır olunmadığı ifade eder. Temel atılamıyor, çünkü zemin bataklık. Bu kart düğün veya nişan kutlamalarının erteleneceğini veya iptal edileceğini gösterebilir. Ters Asaların 4'lüsü başarısızlık anlamına gelmez. İletişim sorunlarının çözülerek işlerin yoluna girebileceği konusunda sizi uyarır.

-Ters Konumda Asaların 4'lüsü, hayal kırıklığı, isyan ve kısıtlamaları gösterir.Tutum ve davranışlarınızın farkında olmanız ve değiştirmeniz konusunda sizi uyarır. Bu kart, size pozitife odaklanmanızı ve olumlu bir tutum sergilemenizi önerir. Sahip olduğunuz ve gerçekten önemsediğiniz şeylere değer vermeyi bilirseniz, durumunuzda iyileştirmelere yol açma olasılığı mümkün olabilir.

-Kişinin kendini ifade etmekte zorlandığında, gelişen kırgınlık ve mutsuzluluğu, nihayetinde bir kargaşaya dönüşür. Buda umutsuzluk ve genelde anlaşmazlıklara sebep olur. Ters konumda Asaların 4'lüsü, aslında ilişkilerde genelde bir boşanma ve ayrılık kartıdır.

-Ters konumda Asa 4 kişileri, gerçekler, içtenlik, samimiyet ve sağlamlıktan çok görünüşe odaklanırlar. Bu kişilerin hayatı çatışma ve dramalar içinde sarsılır. Onların derin ve ciddi ilişkiler kurmadan önce, kendini sevmeyi öğrenmesi gerekir. Kendilerine nasıl değer verecekleri hakkında hiç bir fikri olmayan bu kişiler, kendilerini başkaları için feda etme eğilimindedir ve benlik duyguları çok düşüktür.

-Bazı ters asa 4 kişileri aşırı kontrol manyağıdır ve başkalarının nasıl davranması gerektiğini, sürekli dikte etmeye çalışırlar ve genellikle de akranları tarafından hiç sevilmezler. Bazılarıda, kısa süreli aşklara ve istikrarsız ilişkilere eğilimlidir. Sağlam temeli olan uzun süreli ilişkilere emek vermek yerine, geçici tatmin ve mutluluk peşinde giderler.

-Bu kişilerin sırt bölgelerinde, kas ağrısı şikayetleri olur. Ayrıca,Ters Asa 4 kişileri, bastırılan yaratıcı dürtüleri yüzünden, sürekli genel bir zihin ve fiziksel rahatsızlık duygusuna sahiptir.


ASA 4 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 4 kartı güvenli bir dönemde bulunduğunuzu, 3 adet 4'lü kart her konuda çok dikkatli davrandığınızı, 4 adet arkana minör 4kartı can sıkıntısını ve içinde bulunduğunuz koşullar tarafından, hapsedilmiş olduğunuzu hissettiğinizi anlatır.

-Büyük Rahibenin yanında Asaların 4'lüsü, bitiş çizgisine kadar sezgilerinizin peşinden gidin, sonuç harika olacak.

-HERMIT'in yanında Asaların 4'lüsü bir tarot açılımında görüldüğünde, güçlü bir şekilde kendini ifade etme yeteneğine sahip, çok bağımsız, çok yaratıcı ve çok bireysel bir kişiyi gösterir.

-SIHIRBAZ'ın yanında Asaların 4'lüsü, heyecan verici özgün fikirleri, projeleri ve konseptleri ifade eder.

-DUNYA'nın yanında Asaların 4'lüsü, çok güçlü bir enerjinin olayları tetiklediğini, önemli ve büyük ölçekli bir operasyon, organizasyon veya projeye dahil olma olasılığını gösterir.

-Kupaların 4'lüsü, Itidal ve Şeytan kombinasyonunda, Itidal mülke yatırım yapmanızı önerirken, Şeytan sizi araziyle bağlantı kurmaya adeta dürter ve teşvik eder.

-Asaların 4'lüsü ve Ay, bir grup veya aile etkinliği düzenlemeyi düşünüyorsanız, çok başarılı olacağını ve bunun için akşam saatlerinin iyi çalışacağını anlatır.

-Asaların 4'lüsü ve Kralı bir kombinasyonda eşleştiğinde, kutlama, evlilik ve doğurganlık ön plandadır. Şimdiki zamanın ve yakın geleceğin uyumuna önem vermelisiniz.

-Asaların ve Kupaların 4'lüsü kombinasyonunda, Asa 4 tipik olarak bir mutluluk kartı olsada, Kupaların 4'lüsüyle birlikte bir tatminsizlik ve hoşnutsuzluk duygusunu beraberinde getirir. Eğer, bu kombinasyon bir ilişki açılımında karşınıza çıktıysa, karşı tarafla mutlaka konuşmalısınız. Muhtemelen kendinizi mutsuz hissettiğinizden haberi bile yoktur.

-Asaların 4'lüsü ve Tılsımların 2'lisi, heyecan verici bir dönemden geçtiğinizi gösterir. Bir şeyi başarmaya yakın hissediyorsanız kutlamaya hazırlanın. Çünkü, girişiminiz başarıya giden yolu açıyor ve sosyal ortamlarda başarınız kutlanmaya başlanıyor.

-Asaların ve Tılsımların 4'lüsü bir tarot açılımında birlikte ortaya çıktığında, önünüze harika yatırım fırsatları gelecek anlamına gelir. Fakat, imzalamadan önce tüm bilgilere hakim olmalı ve yasal süreci tamamlamalısınız. Bu kombinasyon, her şekilde finansal alanda başarılı olacağınızı gösteriyor.

-Asaların 4'lüsü ve Kupaların 2'lisi, bir ilişkide artık aşkın kutlanmasının zamanının geldiğini gösterir. Bir nikah ve düğünle yeminler yenilenirken, bu kutlamaya katılan herkesin eğleneceğini bilerek içiniz rahat edebilir. Unutulmaz bir kutlama olacak.

-Asaların 4'lüsü ve Kupaların 7'lisi, yalnız veya ailenizle birlikte güzel anlar geçirmek için, harika bir tatilin sizi beklediğini gösterir. Günlük koşuşturmadan uzakta kendinizi şımartmak için, mükemmel bir zamanda bulunuyorsunuz. Keyfini çıkarın. Çünkü, bunu hak ediyorsunuz.

-Asaların 4'lüsü ve Kılıçların Ası bir tarot açılımında birlikte göründüğünde, sınavlar ve mülakatlarda başarılı olacağınızı gösterir. Yeni bir iş için görüşüyorsanız, işi kesinlikle alacaksınız. Diploma veya sertifika almayı düşünen bir öğrenciyseniz, okumanız bu alanlarda başarılı olacağınızı gösterir.

-Asaların 4'lüsü ve Kılıçların 10'lusu, bir emeklilik kutlamasına kendinizi hazırlamanızı önerir. İşten ayrılma konusunda kararsızsanız, kartlar size bu adımı atmanızın doğru olacağını ifade ediyor. Bundan sonra rahatlayın, mutlu olun ve hayatın keyfini çıkarın.


ASA 4 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 4 kartı güvenli bir dönemde bulunduğunuzu, 3 adet 4'lü kart her konuda çok dikkatli davrandığınızı anlatır. Bir tarot açılımında 4 adet arkana minör 4kartı can sıkıntısını ve içinde bulunduğunuz koşullar tarafından hapsedilmiş olduğunuzu hissettiğinizi ifade eder.

-Büyük Rahibenin yanında Asalartın 4'lüsü, bitiş çizgisine kadar sezgilerinixin peşinden gidin, sonuç harika olacak.

-HERMIT'in yanında Asaların 4'lüsü bir tarot açılımında görüldüğünde, güçlü bir şekilde kendini ifade etme yeteneğine sahip, çok bağımsız çok yaratıcı ve çok bireysel bir kişiyi gösterir.

-SIHIRBAZ'ın yanında Asaların 4'lüsü, heyecan verici özgün fikirleri, projeleri ve konseptleri ifade eder.

-DUNYA'nın yanında Asaların 4'lüsü, çok güçlü bir enerjinin olayları tetiklediğini, önemli ve büyük ölçekli bir operasyon,organizasyon veya projeye dahil olma olasılığını ve fırsatını gösterir.

-Kupaların 4'lüsünün, Itidal ve Şeytan kombinasyonunda, Itidal mülke yatırım yapmanızı önerirken Şeytan sizi araziyle bağlantı kurmaya adeta dürter ve teşvik eder.

-Asaların 4'lüsü ve Ay, bir grup veya aile etkinliği düzenlemeyi düşünüyorsanız, bu kombinasyon çok başarılı olacağını anlatıyor. Bunun için akşam saatleri iyi çalışacağını ifade eder.

-Asaların 4'lüsü, Asaların Kralı ile eşleştiğinde, kutlama, evlilik ve doğurganlık ön plandadır. Şimdiki zamanın ve yakın geleceğin uyumunu önemsemelisiniz.

-Asaların 4'lüsü ve KUPALARIN 4'LUSUkombinasyonunda Asa 4 tipik olarak bir mutluluk kartı olsada Kupaların 4'lüsüyle birlikte bir tatminsizlik ve hoşnutsuzluk hissini beraberinde getirir. Eğer, bu kombinasyon bir ilişki açılımında karşınıza çıktıysa, diğer tarafla mutlaka konuşmalısınız, muhtemelen kendinizi mutsuz hissettiğinizden haberi bile yoktur.

-Asaların 4'lüsü ve Tılsımların 2'lisi, heyecan verici bir dönemden geçtiğinizi gösterir. Bir şeyi başarmaya yakın hissediyorsanız kutlamaya hazırlanın. Çünkü, girişiminiz başarıya giden yolu açacak partiler ve sosyal ortamlarda başarınız kutlanacak.

-Asaların 4'lüsü ve TILSIMLARIN 4'LUSUbir tarot açılımında birlikte ortaya çıktığında, önünüze harika yatırım fırsatları gelecek. Fakat, imzalamadan önce tüm bilgilere hakim olmalı ve yasal süreci tamamlamalısınız. Bu kombinasyon, her şekilde finansal alanda başarılı olacağınızı anlatıyor.

-Asaların 4'lüsü ve Kupaların 2'lisi, bir ilişkide artık aşkın kutlanmasının zamanının geldiğini gösterir. Bir nikah ve düğünle yeminler yenilenirken, bu kutlamaya katılan herkesin eğleneceğini bilerek içiniz rahat edebilir. Unutulmaz bir kutlama olacak.

-Asaların 4'lüsü ve KUPALARIN 7'LISI, yalnız veya ailenizle birlikte güzel anlar geçirmek için harika bir tatil sizi bekliyor. Günlük koşuşturmadan uzakta kendinizi şımartmak içim mükemmel bir zamanda bulunuyorsunuz. Keyfini çıkarın, çünkü bunu hak ediyorsunuz.

-Asaların 4'lüsü ve Kılıçların Ası bir tarot açılımında birlikte göründüğünde, sınavlarda ve mülakatlarda başarılı olacağınızı gösterir. Yeni bir iş için görüşüyorsanız, işi kesinlikle alacaksınız. Diploma veya sertifika almayı düşünen bir öğrenciyseniz, okumanız bu alanlarda başarılı olacağınızı gösterir.

-Asaların 4'lüsü ve Kılıçların 10'lusu, bir emeklilik kutlamasına kendinizi hazırlamanızı önerir. İşten ayrılma konusunda kararsızsanız, kartlar size bu adımı atmanızın doğru olacağını ifade ediyor. Bundan sonra rahatlayın, mutlu olun ve hayatın keyfini çıkarın.

Asa 4 + Sihirbaz: Başarılı bir topluluk etkinliği.

Asa 4 + Büyük Rahibe: Psişik çemberler. Yerel Kütüphaneniz. Bir kitap kulübü.

Asa 4 + Aşıklar: Aşkı kutlamak.

Asa 4 + Hermit: Topluluk öğretmeni.

As 4 + Itidal: Mülk yatırımcısı.

Asa 4 + Şeytan: Toprakla derin bağlantı.

Asa 4 + Ay: Bir tasarımcı. Bir gece etkinliği.


Asa 4 + Kupa Ası: Yaratıcılığı kutlamak. Topluluk sanat projesi.

Asa 4 + Kupa 2: Aşkı kutlamak.

Asa 4 + Kupa 5: Güle güle partisi. Değer verdiğin birine veda etmek.

Asa 4 + Kupa 7: Bir tatil. Gevşeme.


Asa 4 + Tılsım Ası: Sağlık ve zindelik.

Asa 4 + Tılsım 3: Zanaatkarlık. İşyerinde mutluluk.

Asa 4 + Tılsım 4: İyi bir yatırım.

Asa 4 + Tılsım 5: Bahçıvanlık. Topluluk bahçesi. Topluluk çiftliği.

Asa 4 + Tılsım Şövalye: Çalışkan bir topluluk.

Asa 4 + Tılsım Kral: Zengin bir topluluk.


Asa 4 + Kılıç Ası: Sınavlarda, testlerde, mülakatlarda başarılı olmak.

Asa 4 + Kılıç 2: Komşularınız.

Asa 4 + Kılıç 6: Ziyaretçi almak.

Asa 4 + Kılıç 9: Sosyal ortamlar hakkında endişelenmek.Toplum içinde bir şey yapmaktan pişmanlık duymak.

Asa 4 + Kılıç 10: Emekliliği kutlamak. Bir bitişi kutluyoruz.


Asa 4 + Asa Ası: Yeni bir girişimi, yeni bir işi, yeni bir başlangıcı kutlamak.

Asa 4 + Asa 2: Etkinlik yönetimi. Gayrimenkul yatırımı.

Asa 2 + Asa 3: Bir konuşma. Şarkı sözü yazmak.

Asa 4: Aile genişlemesi. Bir kutlama veya düğün.

Asa 4 + Asa 5: Grafik tasarım.

Asa 5 + Asa 6: Başarıyı kutlamak.

Asa 4 + Asa 7: Yerel toplulukta arkadaş edinmek. Topluluğunuzu korumak. Arkadaşlarını korumak.

Asa 4 + Asa 8: Bir müzikal, bir grup.

Asa 4 + Asa 9: Yarattıklarınızı korumak. Mezun olmak

Asa 4 + Asa 10: Dışarıda çalışma. Çiftlik işi. İş gücü.

Asa 4 + Asa Prensi: Drama.

Asa 4 + Asa Şövalye: Erkek arkadaş. Yeni bir ilişki.

Asa 4 + Asa Kraliçe: Bir aktris.

Asa 4 + Asa Kral: Bir Romantizm.

Yorumlar