ASALARIN 10'LUSU ve KOMBINASYONLARI


-Arkana Minör Kartlarından Asa 10'lusunun üstündeki figürde, taşınmakta olan değnekler sorumlulukları simgeliyor. Bu resim, sorunları büyük resimden değerlendirmek yerine, görevlerinden başka hiç birşeyi düşünememeyi, sorumluluklarını yerine getirirken pratik olamamayı, işlerin altından kalkamayıp yarım bırakmaktan endişe duymayı ifade ediyor.

-Bir Tarot kombinasyonu içinde Asa 10'lu, kişinin hayatındaki karanlık bir zamana veya hiç birşeyin planlandığı gibi gitmediğine, hayal kırıklığına ve strese yol açan şafaktan önceki karanlıktır. Sabırla ve hoşgörüyle gücünüzü akıllıca kullanarak, azimle zorlukların üstesinden geleceğinizin göstergesidir. Yaşamanızın tüm yönleriyle barışık olmanız önemlidir. Sakin ve kararlı olmalısınız. Asaların 10'lusu kendinize ve diğerlerine sınırlar ve kısıtlamalar koyma zamanının geldiğini gösterir. Bu süre çok uzun sürmeyecek, elde ettiğiniz fayda buna fazlasıyla değecek ve sonunda memnun kalacaksınız anlamına gelir.
-Adamın üstündeki turuncu tunik kararlılığı, kırmızı kuşak başladığı işi bitirme arzusunu, kahverengi ayakkabılar pratik olma gerektiğini simgeliyor. Adamın amacı, arka plandaki binaya sahip olmak ve hayatını oradaki şartlarda sürdürmek. Burada bina güvenli bir yaşamı sembolize ediyor.

-Son bir gayret ve sıkı çalışmayla o binaya sahip olacaksınız, ama sorumluluklarınızı yerine getirirken büyük resmi gözden kaçırmamalısınız. Yani, iyi bir şeyler yapmaya çalışırken neye hizmet ettiğiniz, kendinizi bu kadar tüketmeye değip değmeyeceği çok önemli ve bu Asa 10'lusu Kartının etrafındaki kartlara bağlı. Asa 10'lusu genelde kişinin hayır diyemediği durumlarda, bazı insanların onun bu tarafını kullanmaya kalkıştığında ortaya çıkar.

-Asa 10'lusu duygu olarak bitkin, çok fazla duygusal ve baskı altında olduğunuzu işaret eder. İlişkilerde kişinin kendisini çok sorumlu hissettiğini ve ilişkinin sonucundan sadece kendisini sorumlu tuttuğunu gösterir. Danışan kişi kendisini çok yalnız hisseder ve muhtemelen yaratıcı yönü çok gelişmiş yetenekli birisidir. Ancak, kendisini bunun cezasını çekiyor gibi hissediyor olabilir..

-Asa 10'lusu danışanın yıpratıcı bir dönemden geçtiğini işaret eder. Biri gelip görsede yardım etse diye düşünür, fakat maalesef hiç kimsenin ona yardım edemeyeceğini bildiği için, gelen yardımları da kabul etmez. Kendi zararına olsa bile diğerlerini memnun etmeye çabalar ve sorumluluklarını tamamlayana kadar kabullenişe geçer.

-Bir aşk açılımında Asa 10'lu kişinin işi ilk sıraya koyduğunu sembolize eder. Bunun anlamı, kendi ihtiyacı olanı gerçekleştirmek yerine bütün enerjisini partnerinin onu olmasını düşündüğü gibi olmaya harcayacak olmasıdır. Kişi bunun için ne kadar çok çaba gösterirse, bu durum zamanla aşkı bitirebilir ve ayrılığa sebep olabilir.
-Eğer danışan kişi bekarsa, Asa 10 yüksek düzeyde sorumluluk ve bakım gerektiren bir ilişkiyi yaşamının önceliği haline getirdiği anlamına gelir. Danışan kişinin isteklerinin veya ihtiyaç duyduğu şeyin yerine getirilmesi için, başkalarının olmasını istediği kişi olmaya çalıştığı anlamına da gelebilir.

-Bu kart bir proje yöneticisinin kartıdır. Ne kadar çok işi ne kadar iyi yaparsanız omuzlarınıza o kadar çok iş yüklenir ve ne kadar çok başarırsanız beklenti o kadar çok artar.

-Asa 10 tarot kartı, danışan kişinin gerçekten ne yapmak istediğini başkalarına açıklamak zorunda kalmamak için, bir rolün, bir iş taahhüdünün veya bir üniformanın arkasına saklandığı anlamına gelebilir. Genelde, hayallerinize doğru adım atmanın zamanı geldiğinde Asaların 10'lusu ortaya çıkar. Asa 10'lu şu anda sizi kör ediyor ve meseleyi büyük resimden algılayamayıp, doğru değerlendirmenize engel oluyor olabilir. O halde, çocukluğunuzu hatırlayın; gerçekten yapmak istediğiniz ve olmak istediğiniz şey neydi?

-Bu soruya verdiğiniz cevap tam bir U dönüşü yapmanızı gerektirebilir. Eğer, bu U dönüşünü yapmazsanız bu yolda kaybolabilirsiniz. Belki, birileri hayatınızın çoğunu ele geçirdi ve bir çözüm olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. İnsanların size yardım etmesine ve sizi desteklemesine izin vermelisiniz. Hiç kimse okyanusta kaybolmuş bir ada değildir. Özgürlüğü ve başarıyı başka yollarda destek bularak yakalayabirsiniz. Kararlılığınız hedefiniz olmalıdır. Gittiğiniz yol ve kullandığınız enstürmanlar değil.

-Asaların 10'lusu, bir görevi başarmayı, fakat aynı zamanda onu külfetli bulmayı ve baskı antında hissetmeyi anlatır. Asa 10'lu 1'den 10'a kadar her turdaki değişiklikleri anlatan bir karttır. Planlarınızı ve seçimlerinizi tekrar tekrar gözden geçirmenizi ifade eder. İlerlemeden önce bazı hususların yeniden değerlendirilmesi ve yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

-Asaların 10'lusu numerolojik olarak insancıl ve şifacı olan 36 ve dolayısıyla 9 rakamı ile ilgilidir. 9 rakamı Karakter olarak merhamet dolu ve insanlığa karşı büyük bir sevgi besleyen kişiye işaret eder.

-Asa 10'lu yaratıcılık ve yüksek enerjilerle çalışmayı anlatır ve kişisel sevgiyi evrensel sevgi ile dengeleyerek karmik borcunuzu ödemenizi ister. 10 rakamı numerolojik olarak 1 ile ifade edilir. Yeni başlangıçları ve değişimi gösterir. Odak noktası başarıdır. Ancak, bu başarının ödülü yok denecek kadar azdır veya hiç yoktur.

-Asa 10'lu sorumluluk ve taahhütlerle aşırı yüklenildiğini gösteriyor olabilir. Genelde mutsuzluk ve sıkıntıya neden olabilecek bir baskı duygusu anlamına gelir. Aynı gruba ait bazı kişiler iş yükünü eşit olarak paylaşmadığında bunu gurur meselesi yapan birey kendini baskı altında hissediyordur. Bu kişi endişe ve stres yükü altında olan ve aynı anda çok fazla şey yapmaya çalışan birine dönüşür. Bu yükler bazan taşınamayacak kadar bunaltıcıdır. Asaların 10'lusu bazanda kendi sınırlarının tam olarak farkında olamamanın getirdiği zorluklar konusunda bir uyarı olabilir. Bu durumda yaptığınız şeyi durdurmanızı ve durumu tekrar gözden geçirerek, öncelikli olarak farklı yollarda ele almanızı önerir.

-Eğer, olumsuz bir olaya karıştığınızda Asa 10 karşınıza çıktıysa, kesinlikle yenilgiye uğrayacağınızdan emin olabilirsiniz.
-Bir Tarot açılımında Asa 10, kendinizle barışık olmadığınızı, düşüncesizce bencil amaçlarınız için güç ve enerji harcadığınız anlamına gelse bile sorununuzun kısa bir zaman içinde çözümleneceğini işaret eder. Bazanda, maddi ödüller alabileceğiniz anlamına gelebilir. Çünkü, maddi başarı ödüller paylaşıldığında çok daha ödüllendiricidir. Ancak, şu anda ruhsal olarak bocalıyorsunuzdur ve Asa 10 size başkalarına karşı cömert olmaya çalışmanız konusunda bir uyarıdır.

-TERS KONUMDA ASALARIN 10'lusu, çelişkiler, zorluklar, entrikalar, aldatma, tükenme, kafa karışıklığı, depresyon ve verimsizlik anlamına gelir. Çok fazla sorumluluk ve yoğun yaşam tarzının bir çok yönden size zarar verdiğini ifade eder.
-Yorgunluk ve aşırı yük verimlilikte azalmaya ve yaşamdan yoksunluğa yol açıyor. Taahhütlerinizi yeniden gözden geçirmenin ve bazı sorumluluklardan vazgeçmenin zamanı geldi anlamına gelir.
Ayrıca, ters konumdaki bu kart beklenmedik bir şekilde size komplo kuran başkalarının farkında olmanızı ister. Bazan, sorumluluklarınızı başkalarına aşırı yüklediğinizi gösterir. Bazanda, kişinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğinde, aşırı yorgun ve bitkin olma hissini anlatıyor olabilir

-10 numaralı kartlar yaşamınızdaki duraksamaları işaret eder. Ya karmanızın mükafatını alacaksınız, ya da bedelini ödeyeceksiniz anlamına gelir. Bir Tarot açılımında Asa 10'lusu Arkana Minör kartlarıdan bir başka 10'lu ile karşınıza çıktığında kariyer değişikliği anlamına gelir. 2 ile 10'lu birlikte para meseleleri hakkında münakaşaları, 3 10'lu ile elde edilecek büyük maddi kazançları ve çok şanslı bir dönemini anlatır.

ASALARIN 10'LUSU KOMBINASYONLARI

-APDAL'ın yanında Asa 10'lusu, durumunuzu objektif olarak değerlendirmenizi ve meselelere dikkatlice tekrar bakmanızı önerir. Çünkü, bazı şeyleri gözden kaçırmış ve yanlış hesaplama yapmış olabilirsiniz.

-Asaların 10'lusunun etrafında Tılsım ve Kupalar büyümenin ve refahın hayatınıza girdiğinin bir göstergesidir. Ticari girişimleriniz karlı olacaktır.

-YILDIZ'ın yanında Asa 10'lu, mevcut planlarınızın hızlı bir şekilde meyvelerini vereceğini ve üstlendiğiniz herşeyin başarılı olacağını işaret eder.  Planladığınız gibi ilerlemek için en uygun bir zamanda bulunuyorsunuz.

Asa 10 + Sihirbaz: Kendini kanıtlamak için çok çalışmak.

Asa 10 + Büyük Rahibe: Zorlu bir kadın patron.

Asa 10 + İmparatoriçe: Herkesi memnun etmeye çalışmak.

Asa 10 + Büyük Rahip: İşyerinde duygusal manipülasyon.

Asa 10 + Hermit: Bir organizasyonun tepesinde olmak.

Asa 10 + Asılmış Adam: Herkesin iyi görünmesini sağlamak için, sahne arkasında fedakarca çok çalışmak.

Asa 10 + Yıldız: Daha iyi bir gelecek için çok çalışmak.

Asa 10 + Dünya: Zorlu bir iş rolünde olmak.


Asa 10 + Kupa 2: Yüksek ihtimam ve hizmet gerektiren bir ilişki veya ortaklık.

Asa 10 + Kupa 3: Zorlu bir dostluk.

Asa 10 + Kupa 7: Çok zayıf ve ince olduğunuz algısını yaymak.

Asa 10 + Kupa 8: Hayallerinizi gerçekleştirmek için çok çalışmak.

Asa 10 + Kupa 9: Kullandığınız, elinizde bulundurduğunuz herşeyin sahibi olmak.

Asa 10 + Kupaların Prensi: Mutsuz bir genç veya etrafındaki kartlara göre Sorumluluktan kaçmak isteyen birisini gösterir..

Asa 10 + Kupa kralı: Başarı için çok çalışmak.


Asa 10 + Tılsımların ası: Para odaklı olmak.

Asa 10 + Tılsım 2: İstediğiniz yere varmadan çok çalışmak.

Asa 10 + Tılsım 5: Maddi zorluklardan kurtulmak için çok çalışmak.

Asa 10 + Tılsım 7: Uzun süreli çalışma.

Asa 10 + Tılsım şövalyesi: Kötü bir çalışma durumundan uzaklaşmak.

Asa 10 + Tılsım kralı: Orta derecede bir yönetim, yada sorumlulukları ağır gelen bir yönetici..


Asa 10 + kılıç 2: Ofis siyasetinden uzak durmak.

Asa 10 + kılıç 5: İşyerinde istismar edilmek. İş yerinde zorbalığa uğramak.

Asa 10 + Kılıç 8: Bir iş rutinine takılıp kalmak.

Asa 10 + kılıç kraliçesi: İşinizle evli olmak.


Asa 10 + asa 2: Liderlik pozisyonunda çok çalışmak, büyük sorumlulukların altına girmek.

Asa 10 + asa 4: Topluluğunuz için çok çalışmak.

Asa 10 + asa 6: İşinize güven eksikliği.

Asa 10 + asa 8: Çok çalışmak ve çok oynamak.

Asa 10 + asa 9: İşyerinde sınırlara itilmek.

Asa 10 + Asaların Kralı: Çalışkan bir işletme sahibi.


Yorumlar