ASA 9 ve KOMBINASYONLARI


-Asaların 9'lusu danışan kişinin korunması gereken inanç ve değerlerini sembolize eder. Yüksek ve sarı bir zeminde duran adam entelektül birisidir. Savaşmaya hazır ve yaralıdır. Adamın elinde tuttuğu Asa gücünü ve kararlığını simgeliyor. Arka plandaki dağlar sınırları, adamın üstündeki turuncu tunik tahakküm ve eylemi ifade ediyor.

-Asaların 9'lusu, güç, cesaret, esneklik ve dayanıklılık göstergesidir. Asla teslim olmamak ve asla pes etmemek anlamına gelir. Bu esnada işler tam istediğiniz gibi gitmeyebilir, ancak sahip olduğunuz değerleri elinizden çıkarmadan orada kalırsanız daha başarılı olursunuz. Ayrıca, kendinizle ilgili paha biçilmez değerde yeni şeyler öğrenirsiniz. Asa 9 tarot kartı genelde hızlı bir öğrenme çizgisinin tam ortasındayken karşınıza çıkar.

-Asa 9 en çok önemsediğiniz şeyi kararlılıkla korumayı ifade eder. Şu anda hayatınıza yoğun bir şekilde yatırım yapıyorsunuz ve her durumla nasıl başa çıkacağınızı çok iyi biliyorsunuz anlamına gelir. Bu kart, herkesin işini kolaylaştırmak için perde arkasında çalışan süper kahramanların kartıdır. İşiniz kolay olmayacak ve siz bu yolda geri dönemeyecek kadar ilerlediniz. Bu işi sizin kadar iyi hiç kimsenin yapamayacağını bilirsiniz ve bazen yaptığınız işlerden tek kazancınız iyi şeyler için fark yarattığınızı bilmektir. İşte bu düşünce Asaların 9'lusunun mottosudur.

-Asaların 9'lusu danışan kişinin kendisini yaralı ve bunalmış hissettiğini gösterir. Danışanın hayatında çok hareketli günler yaşanıyor ve onun herşeyin üstesinden gelmesi gerekiyordur.

-Asa 9 kişileri hedeflerine ve arzularına ulaşmak için sınırsız bir potansiyele sahiptirler. Genelde, planladıkları hamle ile uzun vadeli bir süreçte hedefe ulaşma eğilimindedirler ve özellikle çocuklarının hedeflerini çok desteklerler. Bu kişiler evlerine ve sevdiklerine karşı korumacı, gelecekle ilgili iyimser ve İstediklerini elde edene kadar pes etmeden, Sabırlı bir şekilde, kararlılıkla direnirler. Çünkü, onlar aynı zamanda zorluklar karşısında çok dayanıklıdır.

-Asaların 9'lusu Kartı, astrolojide Aslan ve Yay Burcu özelliklerine sahiptir. Arkana majör kartlarından Güneş ve İtidal kartı ile sembolize edelir. Yıldızı Jüpiter gezegenidir. Asa 9 kartı, 9 numaralı bir kart olarak elde etme, birikim, deneyim sahibi olma ve tamamlanmadan bahseder. Anahtar kelimeleri, güçlü, şüpheci ve hazırlıklı olmalarıdır. Bu kişilerin ayırt etme ve sebat etme özellikleri çok gelişmiştir. Bilgili, esnek ve yeteneklidirler. Mücadelelerinde istikrarlı ve savunmada başarılıdırlar.

-Bir Krizle karşı karşıya kaldığımızda genelde Asa 9 gücüne erişiriz. Bu ihtiyacımız olduğu süre içinde içimizden gelen bilmediğimiz türden bir güçtür. Genelde zihinsel, fiziksel ve duygusal çizgimizin sonuna geldiğimizde Asaların 9'lusu Kartının paha biçilmez özellikleri ortaya çıkar.

-Bir ilişki ve aşk tarot açılımında Asaların 9'lusu, stresli bir ilişki içinde olmayı veya danışan kişinin ilişkilerine karşı korumacı olduğunu gösterir.

-Asaların 9'lusu iş yaşamında maksimum baskı ve minimum destek içeren bir işi ifade eder. Danışan kişi bütün talepleri karşılama gücüne ve kapasitesine sahiptir. Bu sebeple bu kart, kariyerdeki büyüme ve ilerleme hamlelerinden de bahsediyor olabilir. Asaların 9'lusu, kariyer açılımlarında gelenekleri savunmayı veya polis ve itfaiye gibi bir savunmayı ifade eder.

-Asa 9 Kartı 35 ve dolayısyla 8 rakamı ile ilgilidir. Bu sayı güç, maneviyat, ruhsal değerler, öğretmen ve şifacı olmayı sembolize eder. Asa 9'lusu mücadele çabaları sırasında kişinin sahip olduğu yeteneklerini kullanma ihtiyacının doruk noktasında olduğunda ortaya çıkar. 9 rakamı çok insani bir sayıdır. Liderliği ve kontrolu ele almayı ve örnek olarak yaşamayı anlatır. Asaların 9'lusu Kartı, şu anda sorgulamayı bırakarak, cesaretle savunmaya geçip, savaşmaya hazır olmayı anlatır.

-Eğer, bir tarot açılımında Asa 9 karşınıza çıktıysa, bu daha önce bir çatışma olduğunu ve önünüzde daha fazlası olabileceği konusunda bir farkındalık sahibi olmanız anlamına gelir. Bu kart, sabit bir kuvvet sahibi olsanız bile, inat ve kararlılıkla kaçınılmaz bir zaferide gösteriyor olabilir.

-Sağlıkla ilgili bir tarot açılımında Asa 9, bir tür hastalıktan iyileşmeyi ve şifa bulmayı ifade eder.

-TERS KONUMDA ASA 9 KARTI, irade gücünde zayıflık anlamına gelir. Bir şeyi kurtarmak için bir enerji israfı veya enerji eksikliğini gösterir. Danışan kişi, kaybetmekten korktuğu şeyi kurtarmak isterken, bugüne kadar inşa ettiklerini yeterince önemsemeden gözden çıkarıyor olabilir. Ya da, engeller danışan kişinin üstesinden gelemeyeceği kadar büyük görünüyordur veya savunduğu şey üstünde kararlılığını sürdürmekte inatçı değildir. Kafası karışmış ve hatta muhtemelen kafasından darbe alıp yaralanmışta olabilir.

-TERS KONUMDA ASA 9 KARAKTERI, başkalarını kendine yabancılaştıran veya kendisi yabancılaşan alışılmışın dışında görüşlere sahip birini işaret eder.  Bu kişilerin başkalarıyla iyi geçinerek kendileri ve çocukları için başkalarından destek almayı öğrenmeleri gerekir. Ters Asa 9 kişileri, mücadele etmek istemedikleri için daha işin başında pes eder ve bölgelerini savunmaktan vazgeçerler. Onlar kaybedecek bir şeyi kalmadığına inananır ve hayatlarında olup bitenden uzaklaşmaya her an hazırdırlar.

ASA 9 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında karşınıza açıkan 2 Adet 9'lu Arkana Minör Kartı, ev veya adres değişikliğini öngörürür. 3 Adet 9 beklenmedik sürpriz, 4 Adet 9 en parlak umutlarınızın, hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleşeceği anlamına gelir.

-Bir tarot açılımında SIHIRBAZIN yanında ASA 9 göründüğünde, kişisel veya ticari çıkarlarda araştırma ve öğrenmeyle ilgili çözümlenemeyen güçlü sorunların göstergesidir. Ruhsal ve metafiziksel yeni çağa odaklanan bir iş girişimini başlatmak veya kurmak için güçlü bir eğilim varsa, Sihirbazın yanında görünen Asaların 9'lusu kitaplar ve metafizik malzemeleriyle ilgili bir iş soruşturmasına atıfta bulunuyor olabilir.

-GÜNEŞ'in yanında ASALARIN 9'LUSU, mülkler, seyahat veya tatil yerleriyle ilgili kişisel veya ticari çıkarları ifade eder.

-ASA 10'LUNUN yanında ASA 9, gayrimenkul, mülk, bina, kiralama, satın alma ve yenilenme ile ilgili müzakerelerin yakın zamanda verimli olacağını işaret eder.


Asa 9 + İmparatoriçe: Faydalanmak.

Asa 9 + İmparator: Sorumlu bir iş/pozisyon.

Asa 9+ Güç: Bir karakter oluşturma durumu.

Asa 9 + Adalet: Temel bilgiler için mücadele. Daha fazla güvenliğe ihtiyaç var.


Asa 9+ Ölüm: Değişime direnmek.

Asa 9 + Kule: Uzun zamandır beklenen intikamın alınması.

Asa 9 + Yıldız: Kimse cesaret edemezken doğruyu söylemek.

Asa 9 + Yargılama: Müziğe dönük.

Asa 9 + Kupa 2: İlişkinizi korumak.

Asa 9+ Kupa 4: Değişimden kaçınmak.

Asa 9 + Kupa 6: Korunmuş bir çocuk(başlık).

Asa 9 + Kupa 8: Hayalinizi korumak. Gizli bir hayat.

Asa 9 + Kupa 10: Ailenizi korumak.

Asa 9+ Kupa kralı: Reddedilme korkusu.


Asa 9 + Tılsım ası: Fiziksel egzersiz.

Asa 9 + Tılsım 2: Fiziksel çalışma.

Asa 9 + Tılsım 4: İş hayatında baskı.

Asa 9 + Tılsım 8: Dik ve ödüllendirici bir öğrenme çizgisi.

Asa 9 + Tılsım 10: Aile servetinizi korumak.

Asa 9 + Tılsım kralı: Paranızı korumak.


Asa 9 + Kılıç ası: İkna edilmek.

Asa 9+ Kılıç 3: Gerçeklerden kaçınmak. Gerçeklerden korktum.

Asa 9 + Kılıç 9: Mükemmel olmak için kendine çok fazla baskı yapmak.

Asa 9 + Kılıç Prensi: Güçlü ve zeki bir insan.

Asa 9 + Kılıç Kraliçesi: Bir organizasyonu korumak.


Asa 9 + Asa Ası: Liderlik nitelikleri.

Asa 9 + Asa 2: İstifa. Daha iyi çalışma koşulları arayan çok yetenekli birisi.

Asa 9 + Asa 3: Başarmaya kararlı olmak. Yeteneklerinizi uygulamaya geçirmenin tam zamanı.

Asa 9 + Asa 4: Cesur bir topluluk.

Asa 9 + Asa5: Yarışmada dayanıklılık. Dayanma basıncı.

Asa 9 + Asa 6: Zirvede kalmak. Uzun zaman başarı.

Asa 9 + Asa 7: Öğretme, konuşma ve siyasette dayanıklılık. Konfor alanınızdan çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Asa 9 + Asa 8: Bir gecede başarı.

Asa 9: Stres. Kaplamak.

Asa 9 + Asa 10: İşte dayanıklılık. Kendinizden kapasitenizin üstünde beklentiye girmek.

Asa 9 + Asa Prens: Popüler, açık sözlü bir kişi.

Asa 9 + Asa Şövalye: Kötü bir durumdan kaçınmak için elem yağpmak veya harekete geçmek.

Asa 9 + Asa Kraliçe: Güçlü bir rakip.

Asa 9 + Asa Kral: Bir koruyucu. Tutku. Tüm girişimlerde başarı.

Yorumlar

Serap Barışcı dedi ki…
Meral hanımcığım bizim yakında haklı olduğum bir mahkememiz var bu mahkeme istinata taşındı fakat karşı tarafın avukatı çok sağlam ,bir nevi biz araç konusunda dolandırıldık ama her nedense bu mahkeme istinata taşındı .Şimdi merak edim 3 kart çektim mahkeme nasıl sonuçlanır diye 1 ci kart asa kraliçesi 2 ci kart Dünya 3 cü kartda asa dokuzlusu .sizce bu mahkemeyi kaybediyormuyuz anlamı nedir ?vereceginiz cevap için Çook çook teşekkür ederim güzel kalpli insan.Saygılarımla.