ASA 5 ve KOMBINASYONLARI



-Asaların 5'lisi kartında ellerinde sopalarla kavga eden 5 kişi, birlikte çalışırlarsa 5 köşeli yıldız oluşturma potansiyeline sahip olabilirler. Fakat, yaptıkları işte bir düzen ve istikrar olmayınca, kıskançlık içinde, güvensizlik ve benlik duygusu öne geçer ve resimde görüldüğü gibi, rekabet içinde çatışma ortaya çıkar.

-Pürüzlü zemin, ilerlemenin zorluğunu sembolize ediyor. Beş kişininde farklı renkte elbise giymiş olmaları, onların takım olmadığını, tam tersine her birinin kendine ait olduğunu ve bir birlerine rakip olduğunu ifade ediyor. insanlar, Sadece sopalarını diğer asalara vurarak rakiplerini savuşturmaya çalışıyorlar. Bu sayede bir birlerini, yaralamamış oluyorlar.

-Asaların 5'lisi, size karşı bir muhalefetle karşı karşıya kalmak anlamına gelsede, kendiniz için ayağa kalkmanızı ve mücadele etmenizi tavsiye eder. Bu kart, kavgaları ve tartışmaları gösterir. Herkes fikirlerini ifade etmek ister ve ortada bir gerilim vardır. 

-Asa 5'lisi, insanların bireysel olarak zihinsel veya fiziksel çatışmalarını gösterir. Başkaları tarafından, kişinin damarına basılıp kolayca sinirlendirildiği anlamına gelir. Bu kart, rakiplerin bir birini aşağıladıklarını, ancak sorunu çözmenin bir yolu olsada, hiç kimsenin bununla ilgilenmediğini ifade eder.

-Asaların 5'lisi Astrolojide Aslan Burcu ve Güneş ile ilişkilidir. Aslan Burcunun temel özellikleri şefkat, yüce gönüllülük, bilinç, dürtü ve doğal lideliktir. Güneş, kişinin kendine olan güvenini, enerjisinin parlaklığını ve kendini ifade etme yeteğinin gelişmiş olduğunu sembolize eder.

Asaların 5'lisi, siz ve istediğiniz sonuç arasında bazı engeller olduğu anlamına gelebilir. Evet-Hayır açılımlarında büyük olasılıkla Hayır anlamına gelir. Ancak, kendinize inanarak ve pes etmeyerek durumu tersine çevirebilirsiniz.

-Bir tarot aşk açılımında Asa 5'lisi, eşler arasındaki çekişmeleri ve adeta havanda su dövmeyi çağrıştıran, sonu gelmeyen tartışmaları ifade eder. Bu çatışmaların sebebi, ya kıskançlık ve özgüven eksikliği, ya da dışardan ilişkiye müdahale etmek isteyenlerdir.. Bir ilşikide Asa 5 kartı, danışan kişinin hayatında daha fazla özgürlük ihtiyacını ifade eder. Eğer, kişi bekarsa çok rakibi vardır ve kendini öne çıkarmakta zorlanıyordur.

-Bir kariyer tarot açılımında Asaların 5'lisi, rekebetçi işleri, spor alanında kariyer sahibi olmayı veya fiziksel olarak çalışmayı anlatır. Bu kart karşınıza çıktığında, rekabet ortamında kendinize inancınızın tam olması önemlidir. Asaların 5'lisi, bulunduğunuz durum ve bulunmak istediğiniz sonuç arasında, engeller olduğu anlamına gelir. Büyük olasılıkla, olmaz denileni inanarak ve pes etmeyerek durumu tersine çevirebilirsiniz.

-Asaların 5'lisi, danışanın kendisini duygusal olarak inişli çıkışlı hissettiğini ve kolay tetiklenip, sinirlendiğini ifade eder. Birisinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğini sorduğunuzda, karşınıza çıkan Asaların 5'lisi, varlığınızın bu kişiye tehdit oluşturduğu ve onun sinirlerini bozduğunuz anlamına gelir.

-Asaların 5'lisi, otorite figürleriyle arasında sorun olan bir kişiyi gösterir. Bu kişi, güvensizlik sorunlarıyla mücadele eden ve sürekli dövüş modunda birisidir. Bu kişiler kendilerinden şüphe ederler ve güvensizliklerini soğuk bir gururun arkasına saklanarak gizlerler. Sonuçta, stres içinde bitkin düşerler ve en küçük değişikliklere bile uyum sağlamakta zorlanır. Aşırı tepki verme ve herşeyi olduğundan daha kötü gösterme eğiliminde olan bu kişilerin kendilerine ve başkalarına karşı daha sabırlı olmaları gerekir. Onlar, bütün dünyaya savaş açmış gibi görünsede, aslında kendi kendileriyle savaşırlar.

-Asaların 5'lisi, size gerçekten ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda, kendinize karşı dürüst olmanın önemli olduğunu ifade eder. Hayatın her zaman seyirlik olmadığını, ancak bazan rahatsız edici ve sinir bozucu olabileceğini de bize gösterir. Bu kart aç gözlülüğün kartıdır.

-Asaların 5'lisi, ateş elementi ile bağlantılı olarak, büyük yaratıcı ve sezgisel bir vizyonun, hayatın gerçekleriyle çarpıştığı bir dönemi gösterir. Bu kart, harika bir proje planlanırken, gözden kaçan küçük bir ayrıntının, orantısız bir şekilde büyüyerek, büyük bir sorun haline geldiği durumları anlatır.

-Asaların 5'lisi, özgürlük, merak, canlılık, genişleme ve doğrudan kişisel deneyimlerden öğrenme yeteneğinin enerjisini taşıyan 5 RAKAMI ile ilgilidir. Asaların 5'lisi numerolojide 31 rakamının enerjisine gitmeyi önerir. 31=3+1=4 eder. 4 RAKAMI sezgiyi, disiplini ve sorumluluğu anlatır. Pratik, çalışkan ve düzenli bir kişiyi gösterir.

-Bir tarot açılımında ortaya çıkan Asaların 5'lisi, tüm endişeleri bir kenara bırakıp, hayat sahnesinde yaşam savaşı vermekle ilgili enerjilerle bağlantılıdır. Bu kart, karşınıza çıkan zorluklar karşısında, bireysel hırslar yüzünden iç çatışmalara odaklanıldığını gösterir. Böyle durumlarda, bir bardak suyun içinde fırtına koparmaktansa güçleri birleştirip, işbirliği yaparak mücadele etmek, sorunları çözmenin tek yolu olduğunu bize hatırlatır. Çünkü, Asaların 5'lisi bazan  çalışmalardaki uyumu bozmak için, bir başkasının akıl oyunlarıyla insanları bir birine düşürdüğünü ifade eder. Çözüme gitmek için, gerçekleri görmekten korkmamak, incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler yüzünden "5 değnek beşininde içi boş değnek" durumuna düşmemek gerekir.

-Asaların 5'lisi, ajitasyon, manipülasyon, sertlik ve engel yaratanları işaret eder ve sorunları akıl ve mantık çerçevesinde çözmek gerektiğini anlatır. Bu durumdan çıkmak için, mücadele ve yüzleşme ihtiyacını gösterir. Yeni fırsatlara dikkat etmenizi, başkalarının cömertliğinden ve ilgisinden rahatsız olmak yerine, keyif almayı öğrenmeniz gerektiğini anlatır. Asaların 5'lisi, sağlıkta şifa bulmanın yolda olduğunu ifade eder.

- Ters Asaların 5'i eşit derecede yetenekli kişiler arasında öne çıkmak için, mücadele etmek gerektiğini ifade eder. Böyle bir durumda, danışan kişi kazanacağına inanmaz ve bu yüzden mücadele etmeyi denemek bile istemez. Kişi, kavgadan ve çatışmadan korkar. Başardığında herkesin kendisine saldıracağına inanır ve aşırı derecede savunmacı olur.

-Ters Asaların 5'lisi bazan, sizin için önemli olan birşeyi kaybettiğinizi ve hatta çok sevdiğiniz birinin fiziksel ölümünü de anlatıyor olabilir. Böyle durumlarda karşınıza çıkan bu kart, yas durumunun bir süre daha uzayacağını işaret eder. Bazanda, ilişkilerde ve duygusal düzeyde, danışanın umduğunu bulamadığı için, ayrıldığını gösterir. Kişi şiddetli sıkıntı, yalnızlık ve keder duyguları içindedir.

-Bu kart, geçmişten gelen sorunları kafanızdan çıkaramadığınız için, eski acılara tutanarak, hayatınızı devam ettirme çabalarınızda başarılı olamadığınızın bir göstergesi ve enerjinizi boşuna tüketmemeniz konusunda size bir uyarıdır. Pişmanlık, kaygı, suçluluk ve kırgınlık duyguları taşır ve bütün bunların sonunda genel sağlık durumunuz olumsuz etkilenir.

-TERS KONUMDA ASA 5'lisi, özel sevgi ve ilgiye ihtiyaç hisseden birini gösterir. Bu kişilerin, önemli ve özel olduklarını bilmeye ve hissetmeye ihtiyaçları vardır. Onların, düşük benlik imajını beslemek çok kolaydır. Kendi benlik saygısına sahip oldukları ve kendilerini ifade etme sorunları olduğundan, genellikle görmezden gelinirler.

-Ters Asa 5 karakterleri bir birey olduklarının kabul edilmesini ister, ancak en ufak bir saldırıya uğradıklarında öne çıkmaktan korkarlar. Bu kart ortaya çıktığında, danışan kişinin ruhunun derinliklerinde kim olduğunu keşfetmesi istenir. Kişi kendi özüyle temasa geçtiğinde hayat inanılmaz şekilde akmaya başlayacaktır.

ASA 5 ve KOMBINASYONLARI

- Bir tarot açılımında 2 adet arkana minör 5'li kart, ilerde yeni zorluklar ve tecrübeler anlamına gelir. 3 adet 5'li kart karşınıza çıkan engeller karşısında, kendinizi aşırı zorlamamanız konusunda bir uyarıdır. Bir tarot açılımında 4 adet 5'li kart yolculuğu, değişimi ve enerjik bir dönemi anlatır.


-Asa 5 ve Imparator kombinasyonu, birinin otoriteye meydan okuduğu anlamına gelir. İster iktidar ister muhalefetle karşı olun, duruşunuzu koruyup korumayacağınızı veya işbirliği yapıp yapmayacağınızı, baştan belirlemelisiniz. Bu karşı duruşu gerçekleştirmeden önce, her yolu dikkatlice düşünmeli ve değerlendirmelisiniz.

-Yaşamakta olduğunuz mu tehlikeli? Yoksa.

-Yaşamakta olduğunuzun karşısında durmanız mı tehlikeli?

-Asaların 5'lisi yanında Kupaların 3'lüsü, komşusunun evinin önündeki çimlerin, danışana daha yeşil göründüğünü gösterir. Dostça rekabet daha sağlıklı olduğu halde, başkalarının çabalarının karşılığını bulması, danışan kişide gereksiz kafa karışıklığına, kıskançlığa ve travmaya sebep olabilir.

-Asaların 5'lisinin yanında Büyük Rahip, çatışmanın içsel olduğunu gösterir.Bu durum önce danışanın kişiliğine yansır ve sonra onu olgunlaştırır. Sizi mutsuz eden şeyler varsa, kendi özünüze ve sezgilerinize güvenerek, durumun daha iyiye doğru gittiğini gözlemleyebilirsiniz. Bunu kim olduğunuzu değiştirmek olarak değil, sizi özel yapan olumlu yanlarınızı vurgulamak olarak düşünmelisiniz.

-Asaların 5'lisinin yanında Asılmış Adam, danışanın başkaları tarafından izole edildiği ve reddedildiği anlamına gelir. Dışlandığınızı hissetmenizin, refahınızı ve huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyiniz, çünkü araya konulan mesafe bireysel sebeplerden olmayabilir. Bu durumu takıntı haline getirmektense, durumu kabul edin ve diğer bağlantıları kuvvetlendirmeye çalışın.

-Asaların 5'lisi ve Kupa 7'lisi bir açılımda birlikte ortaya çıktığında, zaman kaybetmemesi için danışanı uyarır. Eğer, ertelediğiniz bir projeniz varsa, harekete geçmenin tam zamanı. Tüm enerjinizi toplayın ve işleri halletmeye odaklanın. Ortaya çıkacak olan tatmin ve başarı buna değecek.

-Asaların 5'lisi ve Tılsımların Ası, önünüzdeki günlerde bir iş görüşmesi yapacağınızı gösterir. Eğer, halen mutlu olmadığınız bir pozisyonda çalışıyorsanız, hemen şimdi harekete geçer ve hayalinizdeki işin peşinden giderseniz büyük bir şans yakalamış olursunuz.



Asa 5 + Apdal: Yeni gelen.
Asa 5 + Sihirbaz: Bir yetenek geliştirmek için pratik yapmak.
Asa 5 + Büyük Rahibe: Değişiklikleri içten başlatma.
Asa 5 + İmparator: Zorlayıcı otoriteler.
Asa 5 + Hermit: Başkalarının hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak.
Asa 5 + Kader Çarkı: Diğerlerinden farklı.
Asa 5 + Asılmış Adam: Kendini dışlanmış hissetmek.
Asa 5 + İtidal: Toplumdaki kültürler ve sınıf sistemleri arasındaki uçurumu kapatmak. Aktivizm.
Asa 5 + Yıkılan Kule: Yanlış yönlendirilmek.
Asa 5 + Ay: Kişinin yaratıcı bireyselliğini keşfetmesi.

Asa 5 + Kupa 3: Kıskançlık.
Asa 5 + Kupa 4: Huzursuzluk.
Asa 5 + Kupa 6: Çocuk yetiştirmek.
Asa 5 + Kupa 7: Zaman kaybı.
Asa 5 + Kupa 9: Yaşam alanınızı korumak.
Asa 5 + Kupa Şövalyesi: İş politikası.

Asa 5 + Tılsım Ası: İş görüşmesi.
Asa 5 + Tılsım 2: Yaratıcı bir girişimi bir iş fırsatına dönüştürmek.
Asa 5 + Tılsım 3: İş rekabeti.
Asa 5 + Tılsım 6: Bilgisayar oyunları.
Asa 5 + Tılsım 10: Aile içi çatışmalar.
Asa 5 + Tılsım Prensi: Kendinizi yeniden icat etmek.

Asa 5 + kılıç ası: İnançlarınıza meydan okumak.
Asa 5 + Kılıç 2: Çatışma çözümü.
Asa 5 + Kılıç 3: İletişimde bozulma. Yanlış anlamalar.
Asa 5 + Kılıç 4: Yanma sınırında. Yaşlı çiftin çekişmesi.
Asa 5 + Kılıç 7: Başkalarını alt etmek. Başkalarını kasıtlı olarak karıştırmak.
Asa 5 + Kılıç 8: Kendinden şüphe duyma.
Asa 5 + Kılıç Prensi: İnsanların sinirlerini bozmak.
Asa 5 + Kılıç Kraliçesi: Kendi oyununu oynamak.
Asa 5 + Kılıç Kralı: Beceri eksikliği.

Asa 5 + Asa Ası: Doğru zamanı bekliyorum.
Asa 5 + Asa 2: Orijinal olmak.
Asa 5 + Asa 3: Kabalık.
Asa 5 + Asa 4: Çok kültürlülük.
Asa 5+ Asa 6: Tanınmak için mücadele.
Asa 5 + Asa 8: Atletizm.
Asa 5 + Asa Prensi: Dramatik bir kişilik.
Asa 5 + Asa şövalyesi: Güçlü bir kişilik.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba asa 5+asa 9