ASALARIN KRALI ve KOMBINASYONLARI


-Asa Kralının pelerini ve tahtı, değişim ve dönüşüm arasındaki gücü ve cesareti simgeleyen, aslan ve semender resimleriyle süslenmiştir. Kendi kuyruğunu ısıran semender bir Ouroboros'u temsil ediyor. Kralın tacı, prestij tutkusunu sembolize eden alev şeklindedir.


-Ouroboros, kendi kuyruğunu ısıran bir yılan, ya da ejderha şeklinde resmedilen sembol. Kendini yaratmayı sembolize eden kuyruğunu yutmuş bir yılan şeklidir.

-Semender, ateşte yanmadığına ve ateşe atıldığında ateşi söndürdüğüne inanılan, kertenkeleye benzeyen ezoterik bir hayvan figürüdür.

-Prestij tutkusunu sembolize eden alev şeklinde tac, en beklenmedik olayların bile bu kralı şaşırtmadığını gösterir. Kralın sağ elindeki asa fikirleri ve hırsı, boynundaki aslan kolye cesareti sembolize ediyor.

-Asaların Kralı tarot kartı, genellikle evli bir aile babasını gösterir. Karizmatik bir lider olan Asaların Kralı, girişimde becerilikli olduğu gibi, heyecan verici projeleri yürütür. Bu kart, endüstride liderliği ve özellikle medya ve iletişimde uzman olmayı ifade eder.

-Tarot açılımlarında Asa Kralı, liderlik, bağlılık, tanınma, başarı ve sizi harekete geçiren şeyleri yapmak anlamına gelir. Ayrıca, yaşlı arkadaşlar veya bir yaşlılar kulübünüde ifade edebilir. Bu kartın en önemli özelliği, tavsiye almaya ihtiyacınız olduğunu gösteriyor olmasıdır.

-Bir tarot açılımınızda Asa Kralı başka birini gösteriyorsa, hayatınızda sizi destekleyen ve koruyan bir adamı ifade eder. Eğer, bu kişi sizseniz harekete geçme zamanın geldiğini gösterir. Bu mutlaka fiziksel bir hareket değil, satın alma, terfi etme veya yatırım olabilir.

-Asaların Kralı, bazan danışan kişinin, kendisini başka bir yere adamış birine aşık olduğunu gösterir. Eğlenceli biri olan bu kral, bazan yakın olduğunuz kişilerin, romantik ilişkinize müdahale ederek, kıskançlık yaratmasına sebep olabilir. Her zaman hayatı partneri için heyecan verici hale getiren Asa Kralı, danışan kişiye sevildiğini ve tapıldığını hissettirir.

-Asaların Kralı romantik açılımlarda ortaya çıktığında 2 kişi arasında karşılıklı duygu olduğu anlamına gelir. İlişkiniz yeni başladıysa, olgunluk seviyesine erişeceğinizi gösterir. Eğer, bekarsanız birlikte çalıştığınız veya hakkınızda çok şey bilen biri, sizin için doğru kişi olacaktır. Bu kral aşkı bulacağınızın iyi bir işaretidir.

-Asaların Kralı, medya, teknoloji ve işletme alanında kariyeri gösterir. İş hayatında büyük bir kalbe ve bolca tutkuya sahip olan bu Kral, işi daha eğlenceli ve değerli kılan biriyle tanışmak anlamına gelebilir. Asaların Kralının Evet-Hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla EVET'tir.

-İş ve kariyerle ilgili olarak karşınıza çıkan Asaların Kralı, muhtemelen daha yaşlı bir erkekten öğrenmeniz gereken konular olduğu anlamına gelir. Bir profesör veya bir uzmanla görüştüyseniz, onun birikimlerine değer verin. Tecrübelerinden faydalanın. Fakat, tüm tavsiyeleri filtreleyin. Kendi kişisel gerçekleriniz doğrultusunda ve kendi yöntemlerinizle uygulayın.

-Finansal konularda karşınıza çıkan Asaların Kralı, yeteneğiniz ve fikirlerinizi birleştirerek, çok az bir teknikle hayata geçirip kendi işinizi kurmanızı önerir. Ürün veya hizmete inanıyorsanız ve öngörü sahibiyseniz, sadece bu iş alanındaki kişilerle tanışmanız yeterli. Bu konuda yatırım yapmak harika bir fikir ve sonuçları çok başarılı olacaktır.

-Asaların Kralı, iyileştirici bir güçtür. Güçlü ve minnetter hissetmeyi anlatır. Ancak, ters konumda gelirse, bu daha çok yolsuzluk anlamına gelir. Birinin hakkınızda nasıl hissettiğinizi sorduysanız, bu kişi sizin dikkate alınması gereken ve aynı zamanda karşı konulmaz bir güç olduğunuzu düşündüğünü gösterir.

-Asaların Kralı, insanların sağlıklı güvenini kazanmış birsidir. Bu insana kendini emin hissettiren bir güvendir. Havalı ve manyetik kişilikleriyle insanları kendine çeken Asaların Kralı harika bir liderdir. Başkalarına kendidilerini özel hissettiren doğal bir yetenekleri vardır.

-Yatırım yapmayı ve daha güçlenerek ilerlemeyi severler. Deneyimleyecek çok şey olduğunu düşündükleri bu dünyada, bir tek şeyden bile mahrum kalmak istemezler.

-Bu kral sağlıkla ilgili olarak, iyi sağlıklı olmayı veya bir uzmanla görüşerek şifa bulacağınızı ifade eder.

-Ters konumda Asaların Kralının en iyi hali bile, iç huzuru en kötü pozisyonda kötü bir diktatör gibidir. Bu kart, genellikle çevrenizde şiddete eğilimli ve hırçın biri olduğunda tarot açılımlarında ortaya çıkar.

-Bazan, birisi dışarıya karşı kendini çekici bir prens gibi gösterdiği halde, evde öfkeli ve kontrol sorunlarıyla ailesini korkutan ve çifte hayat yaşayan birini ifade eder. Bazan, bir kişiyi değilde bürokrasinin zayıf liderliğini ve risk alma korkusunu, bazanda kişinin aile ve iş hayatında takdir görmediğini, insanları kendisinden uzun süredir uzak tutan tamamen yalnız birini gösterir.

-Ters Asaların Kralı, öfkesini kontrol etmeyi öğrenmesi gereken birini işaret eder.. Bu kişiler, sorumluluk almakta zorlanır ve bir şeyler ters gittiğinde başkalarını suçlar. Bu kart, aynı zamanda dürüst olmayan ve sorumluluk almak istemeyen sadakatsiz birini gösterir. Gerçekte olduklarından çok daha iyi göründüklerine inananır, kibirlidir ve herkesin gizlice kendisine aşık olduğuna inanırlar.

-Ters Asa Kralı kişiler, sadece kendileri hakkında ve kendi ilgilendikleri konuları konuşmak ister. Bazan, hiç utanmaları yoktur, rastgele ilişkiler içinde bulunur ve içki içmekle ilgili sorunlar yaşarlar. Bazan, Kendi önemlerini abartır ve kendilerini sürekli överler. Fakat, genelde gerçekten kim olduklarını gizlerler. Çünkü, gerçeği söylerse onaylanmayacaklarını bilirler.

ASALARIN KRALI KOMBINASYONLARI

-Tarot kartları içinde kral, zaten bir kazanandır. Diğer krallar, kraliçeler, şövalyeler veya prenslerle birlikte ise, dönüştürücüdür.

-Asaların Kralı ister tek başına ister diğerleriyle birlikte, gerçeği yeniden şekillendirir. Özgüveni yüksek bu kral, size şunu sorar; "başarısız olmayacağınızı bilseydiniz neyi değiştirirdiniz?"

-Asaların Kralı ve Sihirbaz, bu 2 adam bir araya geldiğinde, üstünde çalıştığınız bir fikir veya proje sihirli değnek dokunmuş gibi filizlenip, başarı yolunda ilerleyeceğinizi gösterir. Kendi işinizi kurmak veya bir fikrin patentini almak istiyorsanız, kafanıza göre takılmayı bırakın ve hemen harekete geçin. Hayalinizin peşinden gidin ve başarmanın keyfini çıkarın.

-Asaların Kralı ve Güneş kombinasyonunda, kartların üstündeki kişiler ebeveynlik etrafında döner. Ya çocuklarınızla ilgili sorunlar, ya da anne-babanızla ilgili bir durum ortaya çıkacaktır. Bu senaryoları mutlaka kötü olarak düşünmemek gerekir. Fakat, yinede ailevi konuları öncelik haline getirmeli ve dikkatinizi bu alanda yoğunlaştırmalısınız.

-Asaların Kralı ve Büyük Rahibe kombinasyonu, tavsiyelerinize ihtiyaç duyan yakın bir arkadaşı gösterir. Çünkü, bazan insanlar problemlerinin içinde, çözüm üretmekte zorlanabilir ve dışardan bir görüş almak isterler. Böyle durumlarda, çoğunlukla geri çekilmeye ve yaşadıklarımızı kimseye söylememeye eğilimdeyizdir. Fakat, bu doğru değil, güvenebileceğiniz bir arkadaş veya uzmandan görüş almak önemlidir.


Asaların Kralı + Sihirbaz: İş hayatında başarı.

Asaların Kralı + İmparator: Serbest Meslek.

Asaların Kralı + Güneş: Ebeveynlik.


Asaların Kralı + Kupa 6: Kardeşlerin.

Asaların Kralı + Kupa Şövalyesi: Bir aktör.


Asaların Kralı + Kılıç 2: Bir bilim adamı.

Asaların Kralı + Kılıç 4: Bir doktor veya sağlık uzmanı.

Asaların Kralı + Kılıç Prensi: Bir araştırmacı.


Asaların Kralı + Tılsım 7: Bir çiftçi.

Asaların Kralı + Tılsım 10: Babanız veya büyükbabanız.


Asa Kral + Asa Asıı: Yeni bir lider. Yeni liderlik.

Asa Kral + Asa 2: Güçlü fikirli bir lider.

Asa Kralı + Asa 3: Ticarette lider. Fırsatçı bir lider. Lider olmak için bir fırsat.

Asa Kralı + Asa 4: Bir topluluğun lideri.

Asa Kralı + Asa 5: Dramatik bir lider.

Asa Kralı + Asa 6ı: Tanınmış bir lider.

Asa Kralı + Asa 7: Bir savunma lideri. Siyasi bir lider. Bir eğitim lideri.

Asa Kralı + Asa 8: Heyecanlı bir lider. Patronuna aşık olmak. Romantik.

Asa Kralı + Asa 9: Güçlü bir lider. Uzman olmak. Talepte bulunmak

Asa Kral + Asa 10: Çalışkan bir lider

Asa Kralı + Asa Prens: Hevesli bir lider. Bir sosyal medya uzmanı

Asa Kralı + Asa Şövalye: Hızlı tempolu bir lider. Rekabetçi bir lider.

Asa Kralı + Asa Kraliçe: Girişimci bir lider. Karı koca.

Asaların Kralı: Başarı.

Yorumlar