ASA 5, TILSIM 2, KILIC SOVALYE, AZIZE ve ASA KRAL

-Rekabetçi ve aynı zamanda elindeki hiç birşeyi vermek istememe çabasından kaynaklanan, çok fazla iç gerilim yaşadığınız bir hayatınız var. Asa 5 ve Tılsım 2 kart kombinasyonu, elinizdeki hazır maddi kaynaklar ile yokuş yukarı bir tırmanışı anlatıyor. Yani, Tılsım 2'ye ulaşmaya çalıştığınızı düşündürüyor.

-Tılsım 2'ye ulaşmak yaşadığınız bu gerime çözüm olacak. Ancak, Asa 5 zaten rekebetin yüksek olduğu bu alanda, farklı yönlerde enerjinizi harcadığınız için odaklanma sorunu yaşadığınız konusunda sizi uyarıyor.

-Küçük aksiliklerin veya istikrarsızlığın ortasında kaldığınızda eski yöntemlere takılı kalmamak ve yeni şeyler denemek, esnek ve uyarlanabilir olmak avantaj sağlayacaktır. Çünkü, rekabete girdiğiniz kişiler bunu çok iyi başarıyor. Sizin gibi anlık ayarlamalar yapmanızı gerektiren yoğun bir gündemi olan birinin aynı anda birden fazla görevi yönetmeye kalkması doğru değil.

-Tılsım 2, dengede kalmak zorunda olduğunuz hayati öneme sahip bir yolculuğu ve bu yolun sonundaki kader değişikliğini gösterir. Elindeki fırsatlardan değerlendirme başarısını gösterirken, aynı zamanda risk almak anlamına gelir. İşte bu yüzden denge ve istikrar önemlidir. Tılsım 2 inişli çıkışlı bir yolu temsil eder. Tılsım 2 yanında Kılıç Şövalye, düşündüklerini ifade etme yeteneği çok gelişmiş ve güzel konuşan dilli birini gösterir

-Kılıç Şövalyesi, çok zekidir, girdiği savaşı kazanır ve aklından geçeni söyler. Azize'de çok zekidir, ve adeta ayaklı bir kütüphanedir. Hiç kimsenin bilmediğini o bilir, ancak gizemlidir. Şövalyenin yanında Azize çok özel bir konumda olduğunuzu ve iyi niyetle konuya odaklandığınızı ifade ediyor. Kendi alanınızda uzman, bir konuyu tartışırken çok derin bilginizi gösterme ve mantıklı olma potansiyeline sahipsiniz.

-Kılıç Şövalye aklına bir fikir geldiğinde hemen anında sıcağı sıcağına arayışa giren birini temsil eder. Azize, herşeyi kendine saklar. Burada, Şövalyenin önüne geçen Azize dilinizin ucuna gelen şeyi söylemeden önce 60'a kadar saymanızı tavsiye ediyor olabilir. Çünkü, bu süre içinde söylemekten vazgeçeceksiniz.

-Ek olarak, şövalye muhtemelen bir iş yapıyor ve her ne yapıyorsa bu bir sır. Biliyor, bulmacayı çözüyor, düşünüyor, plan yapıyor, ama ne yaptığını gizli tutuyor. Bu iş gerçekleşmeden önce sırrı bir tek Azize, yani Büyük Rahibe biliyor. Azize Kılıç Şövalye'nin yanında gizli bilgiler anlamına geliyor. Bu durum gerçekten heyecan verici..

-Azize ve Asaların Kralı kombinasyonu hislerinizin çok kuvvetli olduğunu gösterdiği gibi, gelecekte yüzünüzdeki maskeyi atıp içinizde sakladığınız gerçek gizli benliğinizi ortaya çıkarmak istemekle de ilgisi vardır.(Bunu söyledim, Ama doğrusunu isterseniz ben maske falan takmam diyebileceğinizi de aklımdam geçirdiğim). Azize ve Asa Kralı'nın pek çok kişinin de bilmediği böyle bir anlamı var. Ayrıca, Asa Kralına güç ve denge kazandıran Azize, burada eşinizi ve hayat arkadaşınızı temsil ediyor olabilir.

-Asa Kralı, karizmatik bir lider ve genellikle evli bir aile babasıdır. Becerikli ve girişimci olduğu gibi, heyecan verici projeler yönetir. Bu kişiler endüstride liderdir ve özellikle medya iletişiminde uzmandırlar.

-Asa Kralı, yeteneğini yaratıcı fikirlerle birleştirir ve çok az bir teknikle hayata geçirip kendi işini kurabilir. Her ne kadar üstte saydığım bu olumlu özelliklere sahip olsanızda. Tarot açılımlarında ortaya çıkan Asa Kralı sürekli bir profesör veya uzmanla iletişim halinde olmanız gerektiğini size hatırlatır.

Yorumlar