SEYTAN KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI




-Şeytan kartı astrolojide oğlak burcu ile ilişkilendirilir. Oğlakların çalışkanlıkta dahil olmak üzere başka özellikleride vardır. Örneğin;

-Bu kişiler itibarları konusunda çok kolay endişeye kapılabilirler.

-Birisi onlara tembel derse çok kötü bir şekilde hakarete uğradıklarını düşünebilirler.

-Şeytan kartının en olumsuz yönlerinden biride, kişinin kolayca düşebileceği bir ayartmayı gösteren bir işaret olmasıdır. Bu genelde bir bağımlılıkla ilişkilendirilebilir.

-Şeytan, hem zihinsel hemde bedensel olarak sağlıksız bir yaşam sürmenize sebep olan bağımlılıklarınız, sosyal ilişkileriniz ve saplantılarınız olduğu anlamına gelir. Şeytan, aynı zamanda cimri, eşyalara, hayvanlara, bitkilere ve insanlara karşı kötü davranan birini de ifade ediyor olabilir.

-İnatçı ve kararlı olmak iyi birşey olabilir. Ancak, Şeytan kendinize zarar veren insanlara, davranışlara ve duygulara tutunduğunuzu ve bundan vazgeçemediğiniz durumları anlatır.

-Tarot açılımlarında Şeytan, önemsiz olayları büyüttüğü için ruh halleri kolay değişebilen, bazan oyuncu, enerjik ve dünyayı fethetmeye hazır, bazanda cesareti kırılmış ve kafası karışmış kayıtsız kişilikleri tasvir eder.

-Şeytan kişilerini tanımlamak için tek kart yeterli değildir. Danışan kişinin hangi tarafının dengesiz olduğunu ve düzeltmesi gerektiğini bulmak için etrafındaki kartlara bakmak gerekir.

-Şeytan kişileri çok güçlü bir iradeye sahiptir. Bu kişiler, doğruluğuna inandığı veya etik olduğu için değil, kendi arzularını gerçekleştirmek ve genellikle başkaları üzerinde güç ve kontrol kazanmak için, bu güçlü iradeyi kararlılıkla uygular.

-Cinsel odaklı ve ikna edilmesi imkansız Şeytan insanı çok inatçıdır. Hatta bazan bağımlı olduğu yola bir köle gibi kendini zincirler. Bu kişiler, takıntılı ve öfkelidir. İhtiyaç duyduklarını sandıkları kendilerine zarar veren bir kalıbın içinde saplanıp kalırlar. Bütün bu hastalıklı bağımlılığın altında başarısızlıktan korkan ve özgüvensiz bir kişilik vardır.

-Şeytan özelliklerine sahip kişi, son derece güzel bir kadın veya yakışıklı bir erkek olabilir. Bu kişiler karizmatik ve manipülatiftir. Cinselliklerini çok iyi kullanarak pek çok kişiyi kendilerine bağımlı hale getirebilir. Çok çekicidirler, Şeytan gibi değil, adeta bir Melek gibi görünürler. Fiziksel veya zihinsel sağlık sorunları olan kişileri kolaylıkla tuzağa çekerler ve kurban ederler.

-Şeytan kişileri narsist kişilik bozukluklarının bütün özelliklerine sahiptir. Şeytanın kişiliğini tam olarak tanımak için Narsist kişilik özelliklerini internetten bulup okuyabilirsiniz. Şeytan kişileri, etik ve ahlaklı hareket etmemeyi bir üstünlük olarak görürler.

-Örneğin; Bu kişiler, başkasının sevgilisini veya eşini ayartıp çalmakla övünürler veya sevgililerini birbirine düşürüp, kendisi için kavga ettiğini görmekten mutlu olurlar. Birisinin hayatını altüst etmeye ve mahvetmeye bayılırlar. Dünya'da barış olsun istemezler. Savaş olsun isterler. Bunun gibi daha birçok örnek verilebilir.

-Ters Şeytan, bazan kendini bağımlılıklardan kurtarmaya çalışan kişinin gücünü ve özgürlüğe giden çabalarını ifade eder. Bu başlangıçta iyi birşey gibi görünsede, danışan kişinin hayatını dağıtan ve sarsan olayları içerebilir.

-Ters konumda Şeytan, bazanda kendini bağımlılıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışan birini gösterir. Dünyanın zevklerinden korkan bu kişiler ahlaklı olmayı her zaman en yüksek konuma yerleştirirler.

-Ters Şeytan eğlenirken bile kendini suçlu hisseden birisidir. Genelde,  cinsellik ve yakınlıkla ilgili sorunları olan bu kişiler, sebebini bilmedikleri bir suçluluk ve utanç duygusuyla boğuşurlar. Bilinçaltında geçmişten gelen travmaları vardır. Bunun açığa çıkmaması için büyük çaba harcarlar. Bütün bunlar kişinin çok sınırlı bir yaşam deneyimine sahip olmasına sebep olur.

SEYTAN KOMBINASYONLARI

-Şeytan bağımlılıkların, depresyonun ve sağlıksız bağların sizi nasıl kontrolden çıkmış hissettirdiğini ifade eder. Tarot açılımlarınızda ortaya çıkan bu kart sizi dolandırıcılık, takıntı veya gelecekte ödenmesi gereken borçlar konusunda uyarıyor olabilir.

-ŞEYTAN ve AŞIKLAR veya KUPA 2 kombinasyonu, ilişkilerde kıskançlık yüzünden yaşanan sorunları ifade eder. Buna neyin sebep olduğunu bulmalı ve ona göre bir hareket noktası belirlemelisiniz. Eşinizi başka birisiyle paylaşmayı hazmedemiyorsanız, kıskançlık yüzünden sınırlarını belirlemektense, tavrınızı ortaya koyma planları yapmaya başlamalısınız. Ya o ya ben demelisiniz.

-ŞEYTAN ve TILSIM 5'LISI kombinasyonu, ezici miktarda borç senetlerini veya faturaları gösterir. Borç içinde yüzdüğünüzü ifade eder. Herkes zaman zaman finansal olarak zor zamanlar geçirebilir. Bu yüzden işlerin yolunda gittiği zamanlarda parayı kenara koyarak bir miktar birikim yapmak önemlidir. Böyle zamanlarda bütçenizdeki harcamalarınızı kesmek bu yükün altından kalkabilmek için akıllıca bir davranış olacaktır.

-SIHIRBAZ ve ŞEYTAN kombinasyonu karabüyü anlamına gelir. Çok yakınızda bir dolandırıcı olduğu konusunda sizi uyarır. Dikkatli olun, bu kişi sizi doğru olmayan birşeyi yapmaya ikna etmeye çalışacaktır. Kolay zengin olma planlarınız varsa vazgeçin veya aşk ilişkilerinden ve sağlıksız alışkanlıklar edinmekten kaçının. İç sesinizi dinlemeye istekli olursanız doğru yolu bulacaksınız.

-Bir tarot açılımında ŞEYTAN'ın yanında KILIÇ 2 göründüğünde sorun genelde kartların doğası gereği psikolojiktir. Kendinizi ifade etmekte zorlanıyor ve insanların huzurunu kaçırmak istemiyorsanız, çatışmadan kaçınmak onurlu bir davrnış olacaktır. Ancak, çaresizlik duyguları içinde herşeyi sürekli içinizde biriktirmek kaygı ve depresyona sebep olabilir. Buna engel olmak için sınırlarınızı baştan belirlemeli ve sizi rahatsız eden şeyleri zorda olsa ifade etmelisiniz. Bunu yapmak kendinize olan güveninizi ve özsaygınızı arttıracaktır.

Şeytan + Apdal: Bir oyuncu, numaracı. Kumar. takip

Şeytan + Sihirbaz: Agresif satış elemanı/ortamı.

Şeytan + Büyük Rahibe: Takıntılı kadın. Ruhsal durumu korkunç derecede çökmüş olmak.

Şeytan + İmparatoriçe: Açgözlülük.

Şeytan + İmparator: Güç ihtiyacı. Kontrol delisi.

Şeytan + Büyük Rahip: Zorlu toplum ve kültür.

Şeytan + Aşıklar: Takıntılı aşk. Karasevda.

Şeytan + Savaş Arabası: Tehlikeli bir yere gitmek. Sağlıksız rekabet.

Şeytan + Güç: Zorbalara karşı durmak.

Şeytan + Hermit: Karanlık bir yerde en parlak ışık olmak.

Şeytan + Kader Çarkı: Sağlıksız alışkanlıklardan kurtulmak.

Şeytan + Adalet: Suç ve Ceza hukuku ile ilgilidir. Yasal bir davada adli hata var. Çünkü, bazı bilgilerin ortaya çıkması engelleniyor olabilir.

Şeytan + Asılmış Adam: Korku içinde sıkışıp kaldığınızı gösterir.Yaptığınız fedakarlık sizi haklı konuma geçirdi.

Şeytan + Ölüm: Kişinin bilinçaltından gelen manipülasyonun aklını kullanmasını engellediğini ifade eder. Ölüm korkusunu gösterir.

Şeytan + İtidal: Normallerin arasında kötü bir tohumu gösterir. Yolsuzluk veya denge bozukluğunu ifade edebilir.

Şeytan: Tehlike bağımlısı.

Şeytan + Yıkılan Kule: Kötü bir durumun gerçeğiyle yüzleşmek.

Şeytan + Yıldız: Tehlikeli bir gelecek. Yüzleşmeler.

Şeytan + Ay: Bağımlılıklar.

Şeytan + Güneş: Karanlıktan çıkmak. Yeni bir başlangıç. Kötünün gidişi iyinin gelişi.

Şeytan + Yargılama: Geçmişi yakalamak, maddi ve manevi hesapları kapatmak.

Şeytan + Dünya: Yüksek stres. Basınç ve yüksek talepler. Yeraltı Dünyası.


Şeytan + Kupa 2: Bir ilişkide kıskançlık.

Şeytan + Kupa 3: Aldatmacalar. Madde bağımlılığı.

Şeytan + Kupa Şövalyesi: Bağımlılık yapan kişilik.

Şeytan + Kupa Kraliçesi: Manipülasyonlar.


The Devil + Tılsım 4: Bir istifçi.

Şeytan + Tılsım 5: Çok fazla borç.

Şeytan + Tılsım 7: Çiftçilik.

Şeytan + Tılsım Şövalyesi: İşkolik.


Şeytan + Asa 8: Seyahat bağımlısı. Bir aşk bağımlılığı.

Şeytan + Asa 10: İşyerinde hükmedilmek.

Şeytan + Asa Şövalyesi: Bir kabadayı.


Şeytan + Kılıç 2: Mantıksız insanlar da dahil olmak üzere herkesi memnun etmeye çalışmak. Çatışmadan kaçınmak.

Şeytan + Kılıç 4: Huzursuzluk. korku.

15-SEYTAN


14 - SEYTAN KISILERI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar