HERMIT KISILIK OZELLIKLERI

-9 RAKAMInumaralı arkana majör kartı Hermit, gelişimin zirvesindeki kişiyi sembolize eder. Zorlu çabalarla, dağların zirvesine çıkmak kolay olmadı. Ancak, dağın tepesinden ışığını yayabildiği ve ihtiyacı olanın yolunu aydınlatabildiği için mutlu. Apdal kartında başlayan yolculuk, Hermit'te amacına ulaşmıştır. Çünkü, daha önce ilerleme sırasında kazandığı zaferlerlerden elde ettiği ganimetlerin hepsi elinin altında.

-Hermit, kişinin evrensel bilincle birleşerek, derin bir anlam duygusuyla bütünleşen bir zihin yapısını gösterir. Hermit, hiç kimsenin teşviğine ihtiyaç duymadan, insan bilincinin normal tuzaklarını aşan ve var olan her şeyle bir olan kişidir. Irk, statü, cinsiyet, politika ve doğmalar, Hermitin dünyanın ötesine geçtiği tarafta anlamını yitirmiştir.

-Gerçeğin aydınlanmasına hizmet eden Hermit, cennet ve dünya arasında, doğrudan bir kanal oluşturan parlayan asası ile, Sihirbazın tüm güçlerine komuta eder.

-Hermit asa, fener, elbise ve dağ sembolleri ile sınırlıdır. Tarotta semboller, belirli bir enerji türünü tanımlar. Semboller hakkında konuştuğumuzda fikirlerden ziyade enerjileri tartışırız. Buradaki enerji, manevi inzivada olan Hermit'in ihtiyacı olan, diğer insanlarla da paylaşmaya istekli olduğu bilgeliğidir. Hermit bir yol göstericidir.

-Hermit, genelde kişilik olarak yaşının çok ötesinde bilge birini, gerçek bir yaşlı ruhu ifade eder. Bu kişiler, genelde ruhsal olarak gerçek bir aydınlanma arayışı içindedirler. Okuyarak, yazarak, öğreterek ve rehberlik ederek içsel ışıklarıyla bağlantı kurar ve hayatın büyük bir gizemden ibaret olduğunu düşünür ve gizemleri keşif yolculuğuna çıkarlar. Yalnız olması, başkalarının arkadaşlığından keyif almadığı için değil, işlerini halletmek ve yalnız başına zaman geçirmeye ihtiyacı olduğu içindir..

-Hermit kişileri, yalnız başına çok zaman geçirmelerine rağmen, kendilerini yalnız hissetmez. Hassasiyetleri yüksek olduğundan, sahip oldukları değerlerini hizmet etmek ve disiplinli çalışarak kanıtlamaları gerektiğine inanırlar. Fakat, bazan gereksiz noktalarda titizlik gösterip, kendilerini aşırı eleştirme eğiliminde olabilir ve büyük resme odaklanmak yerine, gereksiz ayrıntılarda takılı kalabilirler. Hermit kişileri, aynı zamanda hayvanlarla telepatik olarak iletişim kurma yeteneğine sahiptir.

-Sabit fikirli, kendi inanç sistemine takıntılı ve sınırlandırılmış bakış açısına sahip kişilik tipleri, ters konumda Hermit ile sembolize edilir. Bu kişiler, bencil, hayal gücü gelişmemiş ve neredeyse hiç bir konuda fikir sahibi değildir. Kendi başlarına kaldıklarında kendilerini yalnız ve değersiz hissettiklerinden, entelektüel olarak teşvik edilmek için, başkalarına ihtiyaç duyarlar. İhtiyaç sahibi görünürler, ancak ihtiyaçlarının sınırı yoktur. 

-Ters konumda Hermit bazen, kafası karışık ve zamanını kendi bedenine ve kendi yaşamına yönelik eleştiri ve yargılamalara harcayan, bazen de, kötü tavsiyelerde bulunan, inkarcı veya aşırı yalnız izole bir kişiyi gösterebilir. 

-Hermit ve Büyük Rahibe birlikteliği, iç gözlem ve içeriden bilgelik aramayla ilgilidir. Bu kombinasyon, içsel bilgeliğe ve rehberliğe güvenmeyi öğrendiğinizi anlatır. Hermitin ardından gelen Büyük Rahibe, uzun zamandır gizli kalmış sır ve haberlerin ortaya çıkışını ifade eder. Eğer, Hermit Büyük Rahibenin önünde ise, ortaya çıkmaması gereken sır ve haberler garantide anlamına gelir.

-Yazma yeteneğiniz varsa, Hermit ve Ay veya Hermit ve Kupa Kralı kombinasyonu, sizi blog yazmaya, gazetecilik yapmaya, şiir veya şarkı yazarak eğlence alanında kariyer yapmaya çağırıyor.

-Hermit ve Aşıklar kombinasyonu, özgürlüğü sevsenizde ufukta bir ortaklık var anlamına gelir. Bu bir arkadaşlıkta olabilir, ancak muhtemelen romantik bir ortaklık olacaktır. Bu birliktelik her durumda size seviye atlatmaya mahkumdur. Bağlantınızla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmenin yanısıra, kendiniz içinde zaman ayırdığınız takdirde, olumlu ve uzun süreli bir birliktelik olacaktır.

-Hermit ve Kılıç Ası, tek başınıza tohum ektiğiniz zamanları ifade eder. Yeni bir başlangıç yapmak için, acele etmeyin. Çünkü, sisler henüz yeni dağılmaya başladı. Kendinize inanın ve bu arada ihtiyacınız olan enerjiyi toplayın.

-Hermit ve Kılıç 10 kombinasyonu, umutsuzluk sinyali veriyor olabilir. İlişkilerde ve ortaklıklarda ayrılık anlamına gelebilir. Ancak, kendinizi nasıl toparlayacağınızı ve yeniden nasıl başlayacağınızı düşünme yeteneğine sahipsiniz. Kendi kendinizi iyileştirebilirsiniz.

-Hermit ve Kılıç Kraliçe kombinasyonu, gerçeklere odaklanmanızı ve duygusallıktan uzak bir plan hazırlıyarak, planınıza sadık kalmanızı önerir.

-Hermit ve Yıldız, umudunuz için çok çalıştığınızı ve tazelenmiş enerjinizin doğuşunu anlatır.

-Hermit ve Kılıç Kral, hayatın kurallarını birlikte oluşturmayı sever. Bu kombinasyon, disiplin ve güçlü liderlik, ancak duygusal zorluklar anlamına gelir. Yüksek standartlarınız, kendinizi yalnız hissetmenize sebep oluyorsa ve yüreğinizde aşkı hissediyorsanız bunu göstermekten korkmayın.


HERMIT KOMBINASYONLARI

Hermit + Sihirbaz: Çevrimiçi dersler.
Hermit + Güç: Yayıncılık.
Hermit + Adalet: Hukuki tavsiye.
Hermit + Şeytan: İş planları.
Hermit + Ay: Bir yazar. Yazı.

Hermit + Asa Ası: Yeni çağ.
Hermit + Asa 3: Online alışveriş.
Hermit + Asa 7: Öğretmek için doğdu.
Hermit + Asa 8: Elektronik. Bilgisayarlar. Telekomünikasyon.
Hermit + Asa Şövalyesi: Başkalarının yolunu aydınlatmak.
Hermit + Asaların Kraliçesi: Kendi markanızı yaratmak.

Hermit + Kupa Ası: Yeni bir dil öğrenmek.
Hermit + Kupa 2: Geçmiş yaşam aşkı.
Hermit + Kupa 7: Çevrimiçi biriyle bağlantı kurmak.
Hermit + Kupa 8: Gerçeği aramak. Soğuk bir davayı çözme.
Hermit + Kupa 10: Manevi metin.
Hermit + Kupa kralı: Bir gazeteci.

Hermit + Tılsım Ası: Yeni araştırma.
Hermit + Tılsım 5: yalnızlık.
Hermit + Tılsım 9: Kendine güvenen bir öğretmen.
Hermit + Tılsım Kralı: Manevi bir girişimci.

Hermit + Kılıç 4: Meditasyon çalışması.
Hermit + Kılıç 6: Uzak bir yere seyahat edin.
Hermit + Kılıç Şövalyesi: Modern bir dünyada yaşayan yaşlı bir ruh.


Yorumlar