SEYTAN ve OLUM KOMBINASYONU

-Ölüm ve Şeytan küçük bir engel, rahatsızlık veya küçük bir sorunu büyük bir sorun haline getirme eğiliminde olmak anlamına gelir. Bu 2 kartın kombinasyonundan ne kadar olumlu bir yorum çıkarmaya çalışsakta, olumsuz tarafları konusunda daha dikkatli olmak gerekir.

- Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, eğer bağımsız ve bekar biriyseniz ve geçmiş ilişkilerinizde şanssızlıklar yaşadığınıza dair düşüncelere sahipseniz.Burada Şeytan bağımlı bir hale gelebileceğiniz bir kişiyi temsil ediyor. Ölüm Kartı ise doğru birisiyle şehvetli bir aşk ilişkisi yaşayacağınızı ifade ediyor olabilir.

-Şeytan korkularınızla yüzleşip bağımlısı olduğunuz şeyden kurtulmanızı öneriyor. Ölüm ise, tüm varlığınızı ve karakterinizi değiştirecek bir aşkı veya hayatınızda yeni bir dönemin başladığını ifade ediyor.Belki bu aşk sizi diğer sağlıksız ilişkilerinizden veya sağlıksız bağımlılıklarınızdan kurtaracak. Eğer, siz de böyle düşünüyorsanız bu kombinasyonla ilgili olumsuz anlamları dikkate almayın, lütfen.

-Bu kombinasyon sağlıksız bir alışkanlığı sona erdirmenin ve kendi zevkinizi başkalarının ihtiyaçlarının ve özellikle de işlerinizin önüne koymayı bırakmanın zamanı geldi. Belki bunları duymak kulağınıza hoş gelmiyor olabilir. Fakat, size ifade edebileceğim en iyi yorumun bu olabileceğini söyledikten sonra belki düşünceleriniz dönüşmeye başlayabilir.

-Şeytan ve Ölüm birlikteliği kötü alışkanlıkları, bağımlılıkları, takıntıları ve belki de ahlak dışı alışkanlıkları geride bırakıp yeni bir yaşam evresine başlamayı öneren bir kombinasyondur. Şeytan size bağımlı olduğunuz şeyi hayatınızdan çıkarmanızı öneriyor.

-Şeytan ve Ölüm, bu 2 kart birlikte ortaya çıktığında birbirlerinin en kötü taraflarını ortaya çıkarırlar. Şeytan gitmesine izin vermez, Ölüm bir sondur ve danışan kendisinden giden, ya da kaybettiği şeyi takıntı haline getirmiştir.

-Şeytanın yanında Ölüm, aynı zamanda cinsel duyguları çağrıştırıyor.Şeytan güçlü cinsel bağımlılık anlamına gelir ve Ölüm Kartının cinsel tarafını ortaya çıkarır. Burada çılgın bir şeyler var.

-Bu kartların birlikteliği Sex bağımlısı ve sex diye bağıran bir kişiyi, hatta sapıklığa varan sex düşkünü bir kişiyi temsil edebilir. Belki, burada cinsel olarak yaşanan küçük ölümden zevk alan bir kişi temsil ediliyor diyebiliriz.

-Açılımınızda ki diğer kartlara bağlı olarak yorumlandığında, belki bir çift arasında ki tutku cinayetini, ya da insanların tutkularını öldürmeyi takıntı haline getiren duyguları öldüren bir seri katili de ifade ediyor olabilir. Bu kombinasyon ölüme sebep olan bir bağımlılığı işaret ediyor diyebiliriz..

-Şeytan ve Ölüm kartları birlikte güvenli olmayan bir ilişkide sonunda ortaya çıkan aids gibi bir hastalık veya ölümle sonuçlanan cinsel faaliyetleri de işaret ediyor olabilir.

*Ölüm Kartının yanında Şeytan olsaydı kaybedilenin ardından tutulan yas, kaybedileni unutamamak, takıntılı bir şekilde  yas tutmaktan zevk almak, kaybedilenin yerini kimsenin ve hiç birşeyin alamayacağını ifade edecekti.

SEYTAN ve DUNYA

Yorumlar